- 14 Mayıs 2020
- 2.121
- 4.148
- 83
- 34
Ay baya minyatür insan yaa masallah maşallahhhKızlar doktordan cıktım ense kalınlıgı iyi burun kemiği iyi ikili yaptırdım cuma cıkıyo sonuç. Ölçüm yapmakta zorlandı doktor seninki fazla hareketli diyo☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay baya minyatür insan yaa masallah maşallahhhKızlar doktordan cıktım ense kalınlıgı iyi burun kemiği iyi ikili yaptırdım cuma cıkıyo sonuç. Ölçüm yapmakta zorlandı doktor seninki fazla hareketli diyo☺
He ya cocuk adamAy baya minyatür insan yaa masallah maşallahhh![]()
Yok demedi bu kendi doktorum değildi pazartesi gidicem oda olmadı özelde doktorum var 13.haftada ona gidicemOyymaşallah ona annesidarısı bizlere inşallah
peki cinsiyetle ilgili birşey dedi mi doktor?
Banada kiz dedi yaa oyGünaydın kızlar, Selin geliyor galiba![]()
Ya hilal seni görünce 13 temmuz aklıma geliyor10+0 aleyküm selam![]()
Kizz bu yaaaKızlar doktordan cıktım ense kalınlıgı iyi burun kemiği iyi ikili yaptırdım cuma cıkıyo sonuç. Ölçüm yapmakta zorlandı doktor seninki fazla hareketli diyo☺
Bencede kızBanada kiz dedi yaa oy
Ya hilal seni görünce 13 temmuz aklıma geliyordoğumdasın benim
❤
Kizz bu yaaa![]()
Erkek çocuğu daha bacakalri uzun daha bi belli oluyor kiz daha topalak biseyBencede kızbak dümdüz cocugum bi cıkımtı yok
![]()
Ben kızımda bundan kullandım..Yatak olunca da güzel ancak tek kişilik yatak ölçüsünden daha dar.6 yaşına kadar yan koruma ile kullandım sonra baza aldım.Bunu da kardeşime verdim ve kızı 5 yaşında hala kullanıyor.Beşik olarak da derin ve rahat .Hmm bilemedim zamanı gelince daha ayrıntılı araştırcam bak kardeşim atmıl bitane büyüyen bu sanırım normal yatak oluyo beşik
Bende de durumlar ayni, merakli bekleyisler devam ediyor. Hepimiz gunden gune iyi olalim insallahIyi diyelim iyi olalım devam aynı bebeğimiz ic8n herşey çok şükür napalim. Sizde durumlar nasıl
Neden kiBanada kiz dedi yaa oy
Ya hilal seni görünce 13 temmuz aklıma geliyordoğumdasın benim
❤
Kizz bu yaaa![]()
Bnm 12 temmuzduAynı gün olmuş
Hayirlu haberlerle gel Insallahh![]()
Ben kullaniyorumProgestan yerine crinone jel kullanan var mı acaba?
Günde kaç kere canım.Benim progestanım bitti elimde fazlaca jel var onları kullanıyım diyorum.ikisi de progestan sonuçtaBen kullaniyorum
İki.kere kullanıyorum canım sabah akşam yapıyorum 5 dk uzanıyorum sonra 20 dk aktif bir şekilde yürüyorumGünde kaç kere canım.Benim progestanım bitti elimde fazlaca jel var onları kullanıyım diyorum.ikisi de progestan sonuçta
Senin tüp bebek miydi.Genelde tüp bebek olanlara crinone jel veriyorlarİki.kere kullanıyorum canım sabah akşam yapıyorum 5 dk uzanıyorum sonra 20 dk aktif bir şekilde yürüyorum