Sana herkes erkek der ztnBnde c.tesi öyle yapayım bari heyecan yaratalim
Kız mı hissediyorsun
Ben gittiğimde küçücük nokta gibi bsydi kalp atışı bile duyamadım hasretim evladima korona maf etti bizi kızımda 2 haftada 1 mutlaka giderdimben de en son 7nin basinda gittim doktora:) smdi 10+4um. 12+1 de gitcem. 5 hafta arapandemi olmasa coktan gitmistim ama aralikli gideyim diyorum tedbiren. haftaya ikimiz de ogreniriz insallah saglikla
Belkide kızdırSana herkes erkek der ztnbelli senin ki
cok gecmis olsun canim test yaptirdimi? bizim burdada 1 kiside pozitif ciktimi cümbür cemaat herkesi karantinaya aliyorlar tedbir amacli. iyi yapmissin evden cikmakla ne olur ne olmaz. Bozma moralini.Kızlar yaa eşimi temaslı karantinaya aldılar evden kaçtım adamı bırakıp resmeno kadar moralim bozuldu ki temasida yok aslnda sadece aynı alanda bulunmuşlar 14 gün karantina vermiş sağlık bakanlığı arayıp
Yok canm yapmiycaklarmis test evden çıkma demişler ama yarında çık aile hekimine git işyerine rapor vercek demişlercok gecmis olsun canim test yaptirdimi? bizim burdada 1 kiside pozitif ciktimi cümbür cemaat herkesi karantinaya aliyorlar tedbir amacli. iyi yapmissin evden cikmakla ne olur ne olmaz. Bozma moralini.
Hersey evladimiz icin deyip kacsaydin kizYok canm yapmiycaklarmis test evden çıkma demişler ama yarında çık aile hekimine git işyerine rapor vercek demişlerzaten uzak duruyodu çalışıyo diye benden smdide tümden bıraktım kaçtım adamimi
oldum elinize saglik cok guzel olmus ben cinsiyet kismina ekleyemedim kendiminkini emek vermissiniz guzel olmaz mi hicNiye memnun olmadın
Kızlar eklicem akşama doğru
oglu olacak diye herkesle kavga ediyoMuhittin canım senin bugün kontrolün mü vardı neden kavga ettin doktorla cok anlayamadım gene geri kaldım herseyden sabah tan beri girmedim yahu
Hahaha kıyamam ya ama insan okadr merakla gidiyor birde öyle olunca sinir olur insanoglu olacak diye herkesle kavga ediyoGittigi doktorun pc si ilk cikanlardan galiba hicbirsey belli olmuyo
Ayy çok kötü bsy rabbim yardımcın olsun bn eşim aksam gelene kadar 100 kere arayıp 4 gözle gelmesini bekliyorum 14 gün ayrı kalmak ölüm gibiKızlar yaa eşimi temaslı karantinaya aldılar evden kaçtım adamı bırakıp resmeno kadar moralim bozuldu ki temasida yok aslnda sadece aynı alanda bulunmuşlar 14 gün karantina vermiş sağlık bakanlığı arayıp
Hic sorma bide fotograf istemis makina bozukmu ne demis bizimkide hakli olarak kavga etmis. Eski cagda yasamaya merakli galiba doktoru:) benim kontrolde yarin bakalim ne oolacakHahaha kıyamam ya ama insan okadr merakla gidiyor birde öyle olunca sinir olur insan
Bnmde haftaya 2li tarama var belki cinsiyetide öğrenirizHic sorma bide fotograf istemis makina bozukmu ne demis bizimkide hakli olarak kavga etmis. Eski cagda yasamaya merakli galiba doktoru:) benim kontrolde yarin bakalim ne oolacak
Tam olarak öyle dedimHersey evladimiz icin deyip kacsaydin kiz
Al benden de o kadar Öğlende gelirdi eve akşam gelirdi smdi çok ozlycemAyy çok kötü bsy rabbim yardımcın olsun bn eşim aksam gelene kadar 100 kere arayıp 4 gözle gelmesini bekliyorum 14 gün ayrı kalmak ölüm gibi
insallah bakalim. Benim 1 oglum var buda erkekmis gibi hissediyorum. Erkekse yarin belli olur kesin aksi takdirde gönlümdeki kizim diye sevinecemBnmde haftaya 2li tarama var belki cinsiyetide öğreniriz ♥♥♥
Ayy evet haklı yaa kıyamamHic sorma bide fotograf istemis makina bozukmu ne demis bizimkide hakli olarak kavga etmis. Eski cagda yasamaya merakli galiba doktoru:) benim kontrolde yarin bakalim ne oolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?