2021 Nisan Anneleri

ben de en son 7nin basinda gittim doktora:) smdi 10+4um. 12+1 de gitcem. 5 hafta ara pandemi olmasa coktan gitmistim ama aralikli gideyim diyorum tedbiren. haftaya ikimiz de ogreniriz insallah saglikla
Ben gittiğimde küçücük nokta gibi bsydi kalp atışı bile duyamadım hasretim evladima korona maf etti bizi kızımda 2 haftada 1 mutlaka giderdim

Kızlar yaa eşimi temaslı karantinaya aldılar evden kaçtım adamı bırakıp resmen o kadar moralim bozuldu ki temasida yok aslnda sadece aynı alanda bulunmuşlar 14 gün karantina vermiş sağlık bakanlığı arayıp

cok gecmis olsun canim test yaptirdimi? bizim burdada 1 kiside pozitif ciktimi cümbür cemaat herkesi karantinaya aliyorlar tedbir amacli. iyi yapmissin evden cikmakla ne olur ne olmaz. Bozma moralini.

ayyy kizlarrrrrr bu cinsiyet olayi baya bi heycanli olmaya basladiiii. Yarin kontrolüm var 3 hafta aradan sonra görecem nihayet minnakimi heycan yaptim fena halde

cok gecmis olsun canim test yaptirdimi? bizim burdada 1 kiside pozitif ciktimi cümbür cemaat herkesi karantinaya aliyorlar tedbir amacli. iyi yapmissin evden cikmakla ne olur ne olmaz. Bozma moralini.
Yok canm yapmiycaklarmis test evden çıkma demişler ama yarında çık aile hekimine git işyerine rapor vercek demişler zaten uzak duruyodu çalışıyo diye benden smdide tümden bıraktım kaçtım adamimi

Yok canm yapmiycaklarmis test evden çıkma demişler ama yarında çık aile hekimine git işyerine rapor vercek demişler zaten uzak duruyodu çalışıyo diye benden smdide tümden bıraktım kaçtım adamimi
Hersey evladimiz icin deyip kacsaydin kiz

Ayy çok kötü bsy rabbim yardımcın olsun bn eşim aksam gelene kadar 100 kere arayıp 4 gözle gelmesini bekliyorum 14 gün ayrı kalmak ölüm gibi

Hahaha kıyamam ya ama insan okadr merakla gidiyor birde öyle olunca sinir olur insan
Hic sorma bide fotograf istemis makina bozukmu ne demis bizimkide hakli olarak kavga etmis. Eski cagda yasamaya merakli galiba doktoru:) benim kontrolde yarin bakalim ne oolacak

Hic sorma bide fotograf istemis makina bozukmu ne demis bizimkide hakli olarak kavga etmis. Eski cagda yasamaya merakli galiba doktoru:) benim kontrolde yarin bakalim ne oolacak
Bnmde haftaya 2li tarama var belki cinsiyetide öğreniriz

Ayy çok kötü bsy rabbim yardımcın olsun bn eşim aksam gelene kadar 100 kere arayıp 4 gözle gelmesini bekliyorum 14 gün ayrı kalmak ölüm gibi
Al benden de o kadar Öğlende gelirdi eve akşam gelirdi smdi çok ozlycem

Ayy evet haklı yaa kıyamam İnşaallah hayırlı haberler alırsın bende bugün rahatsızlandım serum takıldı doktorum bakalım ultrasonla dedi zıplıyodular bir haftada ilerde dedi 12haftalık görünüyor ense kalınlıkları falanda ölçtü normal dedi haftaya randevum aslında bu haftada görmüş oldum çok güzellerdi ya kıpır kıpır biri hele takla atıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…