- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
Cok gecmis olsunKızlar yaa eşimi temaslı karantinaya aldılar evden kaçtım adamı bırakıp resmeno kadar moralim bozuldu ki temasida yok aslnda sadece aynı alanda bulunmuşlar 14 gün karantina vermiş sağlık bakanlığı arayıp
Oyy masallahhh yerim onlari bennAyy evet haklı yaa kıyamamİnşaallah hayırlı haberler alırsın bende bugün rahatsızlandım serum takıldı doktorum bakalım ultrasonla dedi zıplıyodular bir haftada ilerde dedi 12haftalık görünüyor ense kalınlıkları falanda ölçtü normal dedi haftaya randevum aslında bu haftada görmüş oldum çok güzellerdi ya kıpır kıpır biri hele takla atıyordu
Deil diye düşünüyoruz ama yinede tedbir işte napalim herşey bebe içinYsmnondr canım inşaallah eşin pozitif degıldir biraz zorlanırsın ama tedbir iyidir Allah kolaylık versin benim eşimde sehir dısına falanda gidiyor bende tedirgin oluyorum valla ama yapcak bişey yok cokta üstünde durmamaya calısıyom
Geçmiş olsun canım bende çok korkuyorum bu dönemde yakalanmaktan eşim yarın Antalya'ya gidiyor iş için uçağa binecek kalabalığa karışacak dikkat ediyor ama korkuyorumKızlar yaa eşimi temaslı karantinaya aldılar evden kaçtım adamı bırakıp resmeno kadar moralim bozuldu ki temasida yok aslnda sadece aynı alanda bulunmuşlar 14 gün karantina vermiş sağlık bakanlığı arayıp
Hayırlısıyla iyidir inşaallah canım haberlerini bekliyoruzOyy masallahhh yerim onlari bennbakalim benimki yarin neler yapacak merak ediyorum.
insallah canim dr cikisi direk buraya kosarimHayırlısıyla iyidir inşaallah canım haberlerini bekliyoruz
Korona olmasnda geçer 14 günde mecbur bu hastalık maf etti herkesiAl benden de o kadar Öğlende gelirdi eve akşam gelirdi smdi çok ozlycem
Kızlar yaa eşimi temaslı karantinaya aldılar evden kaçtım adamı bırakıp resmeno kadar moralim bozuldu ki temasida yok aslnda sadece aynı alanda bulunmuşlar 14 gün karantina vermiş sağlık bakanlığı arayıp
Yaa canımsın güzel haberlere gelHic sorma bide fotograf istemis makina bozukmu ne demis bizimkide hakli olarak kavga etmis. Eski cagda yasamaya merakli galiba doktoru:) benim kontrolde yarin bakalim ne oolacak
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinüzüldüm adınıza Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder size inşallah
Geçtiğini düşünmüyorum aslında hiç alakası olmamış o kişiyle ama ayrı düştük durduk yere herifimleEşim aynı masada birlikte doğum günü kutlayıp pcleri ayni adam corona esi m değil korkma kuzum öyle gecmiyor
Benimkide bankacı canm.cok sorumsuzlar var diyo gelen giden hiç bitmiyo ama korumaya çalışıyordu işte olmasında bekleriz napalmGeçmiş olsun canım bende çok korkuyorum bu dönemde yakalanmaktan eşim yarın Antalya'ya gidiyor iş için uçağa binecek kalabalığa karışacak dikkat ediyor ama korkuyorum
Evet canm hasta olmasın da allah korusunKorona olmasnda geçer 14 günde mecbur bu hastalık maf etti herkesi
Kızlar nerden katılıyorsunuz yaş kaçıncı gebelik dogacak tarihî yazıp beni etiketlermisiniz
Selam kızlar bugün kontrolumuz vardı tahmini cinsiyet sordum doktor görürsem söylerim dedi ve söyledi ilk bebegimiz olacak Allah nasip ederse kız bekliyoruz16. haftada yine çağırdı cinsiyet kesinleşir mi dedim yani degismez gibi net gördüm kız diyor Allah herkesin kalbine göre versin insallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi Usg de burnu parmakları elleri bacakları Rabbim ne büyük cok şükür ne güzel yaratmış
Canım yarın eklicem
Evet çok bankacı çok zor gerçektenSenin eşinde mi bankacı canım bizimkilerin meslekleri aynıymış Çok zor malesef hele ki şu dönemde
Yandan fotosu var atarım canımm ama telden yukleyemiyorum eve gidince pc den yüklerimHayirlu olsun kuzum resim atar misin benim kızımla aynimi bakim
Canım yarın eklicem
Benim kadin doktoru seker gibi ya bana her gittigimde en güzelinden en az 5 fotograf cekip veriyoEşim aynı masada birlikte doğum günü kutlayıp pcleri ayni adam corona esi m değil korkma kuzum öyle gecmiyor
Yaa canımsın güzel haberlere geleğer sana foti vermezse vur kafasina ben yapamadım sen yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?