Esin kız mı erkek mi istiyorYakamda elini suratımda tokadimi hissettim
Hahahhaha erkek olacak senin ki belli olmaz. Bu haftalarda hareket halindeler bacaklar bir aşağı bir yukarıYok görmedim havaya tutmuyor tutacak olsa resimde olurdu uzun bacak bi kız
Yakamda elini suratımda tokadimi hissettim
Yakamda elini suratımda tokadimi hissettim
Git kız git sonra yine gidersinWalla dayaniyorum artık çok merak ediyorum cokk özledim ama cinsiyet için gitmek istemiyorum belki yarın özele giderim dayanamıyorum çünkü n
Yok be beklicem haftaya gidicem cinsiyeti de ogrenicem hemen soylemicem tahminleri alicam ilk sonra soylucemGit kız git sonra yine gidersin
O erkek istiyor ama kiz çok tatlı diyorEsin kız mı erkek mi istiyor
Umarım ya senin ya benim erkek olur rahatlarız ha senin ki olursa kendim kadar sevinirimHahahhaha erkek olacak senin ki belli olmaz. Bu haftalarda hareket halindeler bacaklar bir aşağı bir yukarı
Hahaha
muge anlida sey vardi ya senin kocan yok cildirtmak mi ustiyosun beni demisti mugecigim senin cocugun erkek derken o aklima geldi bacim masallah siz bacak falan goruyonz ben hic onlari goremiyom
Bnde c.tesi öyle yapayım bari heyecan yaratalimYok be beklicem haftaya gidicem cinsiyeti de ogrenicem hemen soylemicem tahminleri alicam ilk sonra soylucem
KizzzYok be beklicem haftaya gidicem cinsiyeti de ogrenicem hemen soylemicem tahminleri alicam ilk sonra soylucem
O isaretledigin yer ayak deme vallahi duser bayilirimO erkek istiyor ama kiz çok tatlı diyor
Umarım ya senin ya benim erkek olur rahatlarız ha senin ki olursa kendim kadar sevinirim
Hahahanasıl göremezsin
Neye benziyor kizO isaretledigin yer ayak deme vallahi duser bayilirim
Kizim o taraf kafasi degilmi bebeginNeye benziyor kiz
Bende 8 haftalıkken 7+1 cıkmıstın ölçümden ve cihazdan farkwdiyo sen rahat ol görüntüsen belli kötü ama önemli olan bebiş ve kalbiEver doktorla kavga ettik makina bozulmuş işte diyor kalbi atıyor 9+5dedi ben 10+1 im yarim yamalak ekrandan c3k dedi
Kırmızı baş ve sonunu işaret ediyor ayaklar ve elleri isteKizim o taraf kafasi degilmi bebeginYa vallahi benle dalga gecmiyosun dimi ayy eger gercekden o taraf ayaklariysa benjm goz doktoruna gitmem iyi olcak
Gördum ben şokKırmızı baş ve sonunu işaret ediyor ayaklar ve elleri iste
rskks Sağol canım Allah razı olsun valla için rahatladi
ben de en son 7nin basinda gittim doktora:) smdi 10+4um. 12+1 de gitcem. 5 hafta araYok be beklicem haftaya gidicem cinsiyeti de ogrenicem hemen soylemicem tahminleri alicam ilk sonra soylucem
insan öyle minnacik hareketleri görünce bi tuhaf oluyo dünyanin en güzel mucizeleriDayanamadım doktora gittim ben yaaiçim rahatladı ama büyümüş tospa baya eli kolu flan vardı bak çenesi bak gözü flan diye gösterdi kıpır kıpırdı bide çok duygulandım yahu
Samsun canım 24Azze neredensin yaş kac
Benim de 5 hafta oldu gitmeyeli.gecen hafta gidicektim iptal oldu randevum cumaya nasip inşallah herşey yolundadır cok merak ediyorumben de en son 7nin basinda gittim doktora:) smdi 10+4um. 12+1 de gitcem. 5 hafta arapandemi olmasa coktan gitmistim ama aralikli gideyim diyorum tedbiren. haftaya ikimiz de ogreniriz insallah saglikla
sen de baya aralamissin :) yolundadir insallah belki cinsyeti ogrenir gelirsinBenim de 5 hafta oldu gitmeyeli.gecen hafta gidicektim iptal oldu randevum cumaya nasip inşallah herşey yolundadır cok merak ediyorum
Yeter ki sağlıklı olsun da öğrenemezsem de olursen de baya aralamissin :) yolundadir insallah belki cinsyeti ogrenir gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?