2021 Nisan Anneleri

Esin kız mı erkek mi istiyor
O erkek istiyor ama kiz çok tatlı diyor
Hahahhaha erkek olacak senin ki belli olmaz. Bu haftalarda hareket halindeler bacaklar bir aşağı bir yukarı
Umarım ya senin ya benim erkek olur rahatlarız ha senin ki olursa kendim kadar sevinirim

muge anlida sey vardi ya senin kocan yok cildirtmak mi ustiyosun beni demisti mugecigimsenin cocugun erkek derken o aklima geldi bacim masallah siz bacak falan goruyonz ben hic onlari goremiyom
Hahaha nasıl göremezsin

Eklentiler

• IMG-20200922-WA0053.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 52
Kizim o taraf kafasi degilmi bebeginYa vallahi benle dalga gecmiyosun dimi ayy eger gercekden o taraf ayaklariysa benjm goz doktoruna gitmem iyi olcak
Kırmızı baş ve sonunu işaret ediyor ayaklar ve elleri iste

rskks Sağol canım Allah razı olsun valla için rahatladi

Eklentiler

• Screenshot_20200922-170256_WhatsApp.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 55
Yok be beklicem haftaya gidicem cinsiyeti de ogrenicem hemen soylemicem tahminleri alicam ilk sonra soylucem
ben de en son 7nin basinda gittim doktora:) smdi 10+4um. 12+1 de gitcem. 5 hafta ara pandemi olmasa coktan gitmistim ama aralikli gideyim diyorum tedbiren. haftaya ikimiz de ogreniriz insallah saglikla

Dayanamadım doktora gittim ben yaa içim rahatladı ama büyümüş tospa baya eli kolu flan vardı bak çenesi bak gözü flan diye gösterdi kıpır kıpırdı bide çok duygulandım yahu
insan öyle minnacik hareketleri görünce bi tuhaf oluyo dünyanin en güzel mucizeleri

ben de en son 7nin basinda gittim doktora:) smdi 10+4um. 12+1 de gitcem. 5 hafta ara pandemi olmasa coktan gitmistim ama aralikli gideyim diyorum tedbiren. haftaya ikimiz de ogreniriz insallah saglikla
Benim de 5 hafta oldu gitmeyeli.gecen hafta gidicektim iptal oldu randevum cumaya nasip inşallah herşey yolundadır cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…