Selam kızlar bugün kontrolumuz vardı tahmini cinsiyet sordum doktor görürsem söylerim dedi ve söyledi ilk bebegimiz olacak Allah nasip ederse kız bekliyoruz 16. haftada yine çağırdı cinsiyet kesinleşir mi dedim yani degismez gibi net gördüm kız diyor Allah herkesin kalbine göre versin insallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi Usg de burnu parmakları elleri bacakları Rabbim ne büyük cok şükür ne güzel yaratmış
Canım 12.haftamın içindeyim hala aynı şiddette bulantılarım var bulantı hapı içiyorum bazen işe yarıyor yaramadığı durumlarda serum alıp geliyorum bi umutla 12.haftayı bekledim biter diye ama hala bekliyorum
Canım 12.haftamın içindeyim hala aynı şiddette bulantılarım var bulantı hapı içiyorum bazen işe yarıyor yaramadığı durumlarda serum alıp geliyorum bi umutla 12.haftayı bekledim biter diye ama hala bekliyorum
Gunaydin kizlar bugun randevu bulursak bende gidicem esim evde bugun aradan cikartalim doktor isini dedik 2 gundur okadr cok basim agrio ki ilac da yazdiricam asla gecmio bas agriisi
Gunaydin kizlar bugun randevu bulursak bende gidicem esim evde bugun aradan cikartalim doktor isini dedik 2 gundur okadr cok basim agrio ki ilac da yazdiricam asla gecmio bas agriisi