2021 Nisan Anneleri

Ayy bir cimcime dahami geliyo Kizlar basi cekiyor darisi bana insallah 3 saat sonra kontrolüm var heycan yaptim

Benm bitti gibi bisey bulantı zaten öyle çok olmamıştı bikac kere vurdu geçti şuan pek yok

Kontrolü olanlar hadi hayırlısıyla gidin gelin güzel haberlerle inşallah 'te burda bekliyom ben

Inşallah canim senin yenimi başladı zaten 9.haftada başladı benimde sonra işte sabah uyandığımda ac kaldigimda felan ama 9 çok kotuydu
Benim 7. Haftadan beri çok var. 9. Haftada daha da artiyo o zaman

Benm bitti gibi bisey bulantı zaten öyle çok olmamıştı bikac kere vurdu geçti şuan pek yok

Maşallah darısı başımıza

Merhaba herkese. Bulantilari biten var mi? Benim hala cok fazla.
Canım 12.haftamın içindeyim hala aynı şiddette bulantılarım var bulantı hapı içiyorum bazen işe yarıyor yaramadığı durumlarda serum alıp geliyorum bi umutla 12.haftayı bekledim biter diye ama hala bekliyorum

Yaa ben de 12de biter mi diye burdan da sorayim dedim. İnşallah gecer en yakin zamanda.

Kızlar benim de 11 de randevum var inşallah hem sağlıklı olduğunu hemde cinsiyeti öğrenirim yoksa bekleyemicem artık bi kaç hafta daha

Benimde tr saatiyle 11 de ayni zamanlarda görcez yavrularimizi insallah hersey yolundadir güp güzel haberlerle döneriz.

Ayy benim kiz kardesimde öyleydi ya o aklima geldi su icse cikariyordu 4. aya kadar sürdü 2 hamileligindede. zor Allah yardimcin olsun.

Gunaydin kizlar bugun randevu bulursak bende gidicem esim evde bugun aradan cikartalim doktor isini dedik 2 gundur okadr cok basim agrio ki ilac da yazdiricam asla gecmio bas agriisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…