Amin canim Dun gece ruyamda erkek bebek emzirdim ama okadar gercekdi ki soyle bi dusundum erkek kiz degil gercekden mesele o emzirme ani nasil desem kokusu bile bi baskaydi bebegin nasil ozlemisim minnak bebek kokusu Allahim hayrlisiyla nasip etsin o gunleri
Amin canim Dun gece ruyamda erkek bebek emzirdim ama okadar gercekdi ki soyle bi dusundum erkek kiz degil gercekden mesele o emzirme ani nasil desem kokusu bile bi baskaydi bebegin nasil ozlemisim minnak bebek kokusu Allahim hayrlisiyla nasip etsin o gunleri
AYY rabbimmmm en güzel yusuf yüzlü bir bebek nasip eder ahh ahh bende civile gidip o kokuyu çekesin varda ALLAH korusun hiç umutlanmak istemiyorum son 5 yıldır hayatım hep şanssızlık üzerine
Benim de düşüğüm oldu 6 haftalıkken o yüzden hep şu 3 ayı sıkıntısız geçirim diye baktım. Ama yine de garantisi yok işte. Umarim bian önce geçer bu durum.
AYY rabbimmmm en güzel yusuf yüzlü bir bebek nasip eder ahh ahh bende civile gidip o kokuyu çekesin varda ALLAH korusun hiç umutlanmak istemiyorum son 5 yıldır hayatım hep şanssızlık üzerine
Amin cnm hepimize insallah.Gecmisi bosver olumlu düsün surekli ben cinsiyeti belli olsun baskicam ufak ufak kizimda da hemen baslamstm.Allah ömür verdiyse hayirlisiyla alcaz kucagimiza
Merhaba kızlar
Benimde sabah kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolundaymış
3 ekimde tekrar gel bakarız ücretsiz hakkın varken dedio zaman günü uygunsa ikili testte yapacakmış. Belki cinsiyet tahmini de olabilir dedi