2021 Nisan Anneleri

AYY ALLAH kim ne istiyorsa eli ayağı düzgün hayırlı evlat versin inşallah banada kiz
Amin canim Dun gece ruyamda erkek bebek emzirdim ama okadar gercekdi ki soyle bi dusundum erkek kiz degil gercekden mesele o emzirme ani nasil desem kokusu bile bi baskaydi bebegin nasil ozlemisim minnak bebek kokusu Allahim hayrlisiyla nasip etsin o gunleri

AYY rabbimmmm en güzel yusuf yüzlü bir bebek nasip eder ahh ahh bende civile gidip o kokuyu çekesin varda ALLAH korusun hiç umutlanmak istemiyorum son 5 yıldır hayatım hep şanssızlık üzerine

AYY rabbimmmm en güzel yusuf yüzlü bir bebek nasip eder ahh ahh bende civile gidip o kokuyu çekesin varda ALLAH korusun hiç umutlanmak istemiyorum son 5 yıldır hayatım hep şanssızlık üzerine
Amin cnm hepimize insallah.Gecmisi bosver olumlu düsün surekli ben cinsiyeti belli olsun baskicam ufak ufak kizimda da hemen baslamstm.Allah ömür verdiyse hayirlisiyla alcaz kucagimiza

Tövbe ne oldu canım son beş yılda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…