2021 Nisan Anneleri

Bence de değerle alakalı. İlk gebeliğimde de ,kızımda da adete 4-5 gün kala silik bir 2. cizgi vardı. Bunda 3. gün gecikmede iki cizgide kopkoyu çıktı.

Gerçek canım çoğu insanda gördüm ben hatta böyle bı konu bile açılmıştı
O zaman şöyle bir mantık mı çıkıyor. Kızlarda hCg değeri çabuk yükseliyor çünkü o testler değere göre koyu yada silik çıkıyor eğer öyleyse kanda ilk baktirdiginizda değeriniz kaç çıkmıştı oğlumda benim geç döllenme demişti düşüktü değerim bunda 5 gün sonra 4 bin küsurdu .cinsiyet belli olanlarin değeri kaçtı mesela yani tutuyor mu bu mantık.

Kızlar bsy soracağım gebelik testi ile alakalı kızlarda c ve t ay eşitlikte koyu oluyormuş erkeklerde de t c kadar koyu olmuyormuş bı fikriniz var mı inşallah anlatabilmisimdir
Bence onunla bir alakasi yok canim. Benim ilk hamileligimde direk 2 kipkirmizi iki cizgi olmustu oglum oldu. Bunda biri cok kirmizi biri daha acik renk ve gene erkek hurafeleri birakin kacisiniz yok bikac haftaya herkes ögrenecek kocalarinin hangi gende agir bastigini

Adetime 1 gun kala ve adet günü yapmışım bakin normalde daha koyu çıkar

I info ilişkiden kim daha çok zevk aldıysa onun cinsiyetinden oluyo4 cocuk

Eklentiler

• IMG-20200807-WA0024.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 26
Bu arada benimde her kontrolde hep bir hafta geride çıkınca doktor bir hafta geriye attı geç döllenmeymiş, herkes ileri ben geri
saglikli olsunlarda saglikla dogsunlar ben 1 hafta ileride oldugunu hic takmiyorum cünkü oglum 2 haftta erken dogumla hic beklemedigim bir anda geldi

Bende hcg artisyla ilgili oldugunu dusunuyorm silik yada koyu cikmasinin.Cinsiyet merak ettikce yeni yeni seyler duyup merak ediorz ekimin 15 ine kadr hepimiz ogrenmis oluruz sanrm cinsiyetleri

Bence de değerle alakalı. İlk gebeliğimde de ,kızımda da adete 4-5 gün kala silik bir 2. cizgi vardı. Bunda 3. gün gecikmede iki cizgide kopkoyu çıktı.
Aynen sonucta degerin düsükse o kadar koyu cıkmaz

Benm bildiğim de erkekte çok hızlı yukselir değer diye biliyorum benm 11 98 270 850 diye yükseldi bakalm cumartesi Anliyvaz kesin cinsiyeti bence anlayamazsak zaten kızdır

Benm bildiğim de erkekte çok hızlı yukselir değer diye biliyorum benm 11 98 270 850 diye yükseldi bakalm cumartesi Anliyvaz kesin cinsiyeti bence anlayamazsak zaten kızdır
Benim ilk ogrendigimde 14 dü sonra 2 gunde bir 4 kat 5 kat artti hatta ikizmi die suphelendik

Pazar günü kanamam başladı sanki adet olmuşum gibi o gün progestan a başladım günde 3 kez devam ediyorum ve iki adet PROLUTON yaptırdım. ara ara devam ediyor

Kızlar merhaba hepinize ara ara okuyorum . Allah hepimizin bebeğini sağ Salim sağlıkla kucağımıza aldırsın.
Benim de yaş 32
İkinci gebelik
5 yaşında bir kızım var.İKincisinin cinsiyetini ben de merak ediyorum içime kız doğuyor, sağlıkla inşallah

Pazar günü kanamam başladı sanki adet olmuşum gibi o gün progestan a başladım günde 3 kez devam ediyorum ve iki adet PROLUTON yaptırdım. ara ara devam ediyor
Çok geçmiş olsun acaba niye oluyor ki 3 ay da olmuş riskli dönem geçmiş

Bence kız bakalım nasıl olucak mutlaka haber ver canım

Canım bn hiç kan yapmadım ne kizimdada ne oğlumda

Çok geçmiş olsun acaba niye oluyor ki 3 ay da olmuş riskli dönem geçmiş

Çok teşekkür ederim. (Daha evvel düşüğüm vardı 8hf iken kalp sesi gelmedi, ikiz gebelik)
Dr. kontrolde yerleşme kanaması, çok önemli bir durum yok kafanıza takmayın, ultrasonda gösterdi kesenin altında iç tarafta bi kanamaya yerleşme dedi işte ama bilemiyorum.

Belki rahim adet olmaya çalışıyordur veya daha evvel oluşmuş kanama dışa çıkıyordur.

sürekli yatıyorum ilaçlar aşırı uyku yapıyor onun harcinde kan sulandırıcı, vitamin, demir, omega3 takviyeleride var.

Hahhaha dimii ya ayyy ne güzel cinsiyeti öğrendim diye sevinmiştim ya

Benim de düşüğüm oldu 6 haftalıkken o yüzden hep şu 3 ayı sıkıntısız geçirim diye baktım. Ama yine de garantisi yok işte. Umarim bian önce geçer bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…