Bence de değerle alakalı. İlk gebeliğimde de ,kızımda da adete 4-5 gün kala silik bir 2. cizgi vardı. Bunda 3. gün gecikmede iki cizgide kopkoyu çıktı.Benim düşük yağtığım da adet gününden bi gün sonra fazla koyu olmayan çizgi görmüştüm. Bu sefer adet olmam gereken gün çok koyu gördümbakalım doğru çıkıyo mu ama ben koyulugu degerle alakalıdır diye düşünüyorum
O zaman şöyle bir mantık mı çıkıyor. Kızlarda hCg değeri çabuk yükseliyor çünkü o testler değere göre koyu yada silik çıkıyor eğer öyleyse kanda ilk baktirdiginizda değeriniz kaç çıkmıştı oğlumda benim geç döllenme demişti düşüktü değerim bunda 5 gün sonra 4 bin küsurdu .cinsiyet belli olanlarin değeri kaçtı mesela yani tutuyor mu bu mantık.Gerçek canım çoğu insanda gördüm benhatta böyle bı konu bile açılmıştı
Bence onunla bir alakasi yok canim. Benim ilk hamileligimde direk 2 kipkirmizi iki cizgi olmustu oglum oldu. Bunda biri cok kirmizi biri daha acik renk ve gene erkekKızlar bsy soracağım gebelik testi ile alakalı kızlarda c ve t ay eşitlikte koyu oluyormuş erkeklerde de t c kadar koyu olmuyormuş bı fikriniz var mı inşallah anlatabilmisimdir
saglikli olsunlarda saglikla dogsunlar ben 1 hafta ileride oldugunu hic takmiyorum cünkü oglum 2 haftta erken dogumla hic beklemedigim bir anda geldiBu arada benimde her kontrolde hep bir hafta geride çıkınca doktor bir hafta geriye attı geç döllenmeymiş, herkes ileri ben geri
Aynen sonucta degerin düsükse o kadar koyu cıkmazBence de değerle alakalı. İlk gebeliğimde de ,kızımda da adete 4-5 gün kala silik bir 2. cizgi vardı. Bunda 3. gün gecikmede iki cizgide kopkoyu çıktı.
Benim ilk ogrendigimde 14 dü sonra 2 gunde bir 4 kat 5 kat artti hatta ikizmi die suphelendikBenm bildiğim de erkekte çok hızlı yukselir değer diye biliyorumbenm 11 98 270 850 diye yükseldi bakalm cumartesi Anliyvaz kesin cinsiyeti bence anlayamazsak zaten kızdır
Erkek erken gösteriyomuş sanırım kendiniBenm bildiğim de erkekte çok hızlı yukselir değer diye biliyorumbenm 11 98 270 850 diye yükseldi bakalm cumartesi Anliyvaz kesin cinsiyeti bence anlayamazsak zaten kızdır
Çok geçmiş olsun acaba niye oluyor ki 3 ay da olmuş riskli dönem geçmişPazar günü kanamam başladı sanki adet olmuşum gibi o gün progestan a başladım günde 3 kez devam ediyorum ve iki adet PROLUTON yaptırdım. ara ara devam ediyor
Bence kız bakalım nasıl olucak mutlaka haber ver canımBenim düşük yağtığım da adet gününden bi gün sonra fazla koyu olmayan çizgi görmüştüm. Bu sefer adet olmam gereken gün çok koyu gördümbakalım doğru çıkıyo mu ama ben koyulugu degerle alakalıdır diye düşünüyorum
Canım bn hiç kan yapmadım ne kizimdada ne oğlumdaO zaman şöyle bir mantık mı çıkıyor. Kızlarda hCg değeri çabuk yükseliyor çünkü o testler değere göre koyu yada silik çıkıyor eğer öyleyse kanda ilk baktirdiginizda değeriniz kaç çıkmıştı oğlumda benim geç döllenme demişti düşüktü değerim bunda 5 gün sonra 4 bin küsurdu .cinsiyet belli olanlarin değeri kaçtı mesela yani tutuyor mu bu mantık.
Çok geçmiş olsun acaba niye oluyor ki 3 ay da olmuş riskli dönem geçmiş
Bence onunla bir alakasi yok canim. Benim ilk hamileligimde direk 2 kipkirmizi iki cizgi olmustu oglum oldu. Bunda biri cok kirmizi biri daha acik renk ve gene erkekhurafeleri birakin kacisiniz yok bikac haftaya herkes ögrenecek kocalarinin hangi gende agir bastigini
kızzzzMuhittin
Canım ben anca yazabiyorum
İstanbul
28yaşındayım
İkinci gebeliğim
Doğum 18.04.2021
Cinsiyet belli değil
Benim de düşüğüm oldu 6 haftalıkken o yüzden hep şu 3 ayı sıkıntısız geçirim diye baktım. Ama yine de garantisi yok işte. Umarim bian önce geçer bu durum.Çok teşekkür ederim. (Daha evvel düşüğüm vardı 8hf iken kalp sesi gelmedi, ikiz gebelik)
Dr. kontrolde yerleşme kanaması, çok önemli bir durum yok kafanıza takmayın, ultrasonda gösterdi kesenin altında iç tarafta bi kanamaya yerleşme dedi işte ama bilemiyorum.
Belki rahim adet olmaya çalışıyordur veya daha evvel oluşmuş kanama dışa çıkıyordur.
sürekli yatıyorum ilaçlar aşırı uyku yapıyor onun harcinde kan sulandırıcı, vitamin, demir, omega3 takviyeleride var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?