Muhittin
merhaba benide eklermisin bayadir yazamadım biz biraz onde gidiyoruz erken dollenme oldugu için ama belli olmaz
İzmir
yas 27
ikinci gebelik
cinsiyet belli değil
28/03/2021
Gözünaydın canım . Benden sonra yaptırmıştın benden önce aldın sonucu. Benimde cumartesi arayın demişlerdi.. Darısı bana ve bekleyenlere inşallah. Gerçi senin yaşın da genç. Bende yaş faktörü çıkar belki.
Kızlar merhaba. Doktordan geldim. İkili test için kan aldılar bir hafta sonra çıkacak. Emse kalınlığı normal çıktı çok şükür herşey yolunda. Usg fotosunu ekliyorum. Diğerleri met değil. Bunda da sadece bacaklar var. Bakalım neye benzeteceksiniz :)
Gözünaydın canım . Benden sonra yaptırmıştın benden önce aldın sonucu. Benimde cumartesi arayın demişlerdi.. Darısı bana ve bekleyenlere inşallah. Gerçi senin yaşın da genç. Bende yaş faktörü çıkar belki.
Merhaba kızlar
Benimde sabah kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolundaymış
3 ekimde tekrar gel bakarız ücretsiz hakkın varken dedio zaman günü uygunsa ikili testte yapacakmış. Belki cinsiyet tahmini de olabilir dedi
Benim doktor oğlumda da böyle derdi, 10 gün içinde tekrar gel bakalım derdi seviyorum
Senin baya vakit olmuş, bende 6+4 te gitmiştim en son. Bugün 9+4 üm.
Kızlar merhaba. Doktordan geldim. İkili test için kan aldılar bir hafta sonra çıkacak. Emse kalınlığı normal çıktı çok şükür herşey yolunda. Usg fotosunu ekliyorum. Diğerleri met değil. Bunda da sadece bacaklar var. Bakalım neye benzeteceksiniz :)Eki Görüntüle 2695922
Ikili testlerde ense kalinligina falan ultrosnda bakiolar ama kan vermeyin bence bunu daha oncede soyeldim kac yasindaysaniz o yas grubuyla degerlendirildiginiz icin yas ilerledikce risk yuksek cikior bosuna evham yapip hamileliginizi zehir etmeyin.ayrintili ultroan oluyor 22.haftalarda o daha onemli ve daha iyi sonuc verior
Kızlar merhaba. Doktordan geldim. İkili test için kan aldılar bir hafta sonra çıkacak. Emse kalınlığı normal çıktı çok şükür herşey yolunda. Usg fotosunu ekliyorum. Diğerleri met değil. Bunda da sadece bacaklar var. Bakalım neye benzeteceksiniz :)Eki Görüntüle 2695922