2021 Nisan Anneleri

Muhittin merhaba benide eklermisin bayadir yazamadım biz biraz onde gidiyoruz erken dollenme oldugu için ama belli olmaz
İzmir
yas 27
ikinci gebelik
cinsiyet belli değil
28/03/2021

Muhittin ikili testte 12+4 olarak cikti gecen gün doktor bacak arasini bile göremedi maalesef ikrameyra kiz gibi dedi ama sizde bakin bakalım

Eklentiler

• IMG_20200918_133202.webp
    18 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20200918_133136.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar merhaba. Doktordan geldim. İkili test için kan aldılar bir hafta sonra çıkacak. Emse kalınlığı normal çıktı çok şükür herşey yolunda. Usg fotosunu ekliyorum. Diğerleri met değil. Bunda da sadece bacaklar var. Bakalım neye benzeteceksiniz :)

Bizim hastanede perşembe taramalar calısılıyo ondan salı vermiştim bugünde cıkmış Aynen yaşa görede bakıyolar takılmamak lazım

Haftaya Perşembe 2li tarama var kizlarrr sabırsızlıkla gitmek istiyorum zaman geçmiyor ya

Rabb'im kucağına almayı nasip etsin bn en son 4 buçuk haftalık gitmiştim hâlâ gitmedim

Rabb'im kucağına almayı nasip etsin bn en son 4 buçuk haftalık gitmiştim hâlâ gitmedim
Benim doktor oğlumda da böyle derdi, 10 gün içinde tekrar gel bakalım derdi seviyorum
Senin baya vakit olmuş, bende 6+4 te gitmiştim en son. Bugün 9+4 üm.

Ikili testlerde ense kalinligina falan ultrosnda bakiolar ama kan vermeyin bence bunu daha oncede soyeldim kac yasindaysaniz o yas grubuyla degerlendirildiginiz icin yas ilerledikce risk yuksek cikior bosuna evham yapip hamileliginizi zehir etmeyin.ayrintili ultroan oluyor 22.haftalarda o daha onemli ve daha iyi sonuc verior

Bende çok anlamıyorum ama sanki bacak arası çıkıntılı erkek gibi geldi. Görüntü çok net değil canım

Deprem olmuş marmarada çok korkarım depremden ama Allah'tan hissetmedim evde de yanlızım 2gün daha

Hic bisi anlayamadim goruntuden normalde cimsiyet yorumu yapamiorm ama.burda bebegin neresi nerde onuda anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…