- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Hmm tmm tatlım yan etkisi olur die korktumBenm 4.haftada oldu lekelenme sonra bidaha olmadi şükür ama hala progestana proluton devam ediyo son 2 haftadır haftada 1 vuruyorum ondan önce 3 günde 1di
Benimde adetimden 3 gün önce ve 3 gün sonra hala silikti doktor erkeğe benzetti doğru çıkarsa da bence de bu gerçek yaniBnde adetim 3 gün gecikti yine aynı çıkmıştı
Geçmiş olsun herkese cvp veren arkadaşlara çok teşekkürler umarım saglikla atlatirizCanım benim 2 haftadır yok kanamada lekede ama içeride kanama alanı olduğu için hala kullanıyorum malesef
Gerçek canım çoğu insanda gördüm benBenimde adetimden 3 gün önce ve 3 gün sonra hala silikti doktor erkeğe benzetti doğru çıkarsa da bence de bu gerçek yani
Bakalm 4 hafta sonra kesinleşir canım hala değişecek gbi hissediyorum baklm inşallah değişmezGerçek canım çoğu insanda gördüm benhatta böyle bı konu bile açılmıştı
Canım erkek bebek zaten 10 11 haftada genelde belli olur kızlar belli olmaz hayırlısı olsun hakkında inşallahBakalm 4 hafta sonra kesinleşir canım hala değişecek gbi hissediyorum baklm inşallah değişmez
Yaa ben daha doktor bulamadım varya ortadoguna mi gitsem lokman hekime miCnm yas 31 Ankara yarışmacı arkadaslara başarılar dilerimbendeki foto hiç belli değil ekime gircem artık o zmn biraz belli olur heralde
Ben küçük bir tıp merkezine gttim o yüzden pek güvenemiyorum ama inşallah baklm hayrlsı olsun yine yasarim zten kesinleşince burayaCanım erkek bebek zaten 10 11 haftada genelde belli olur kızlar belli olmaz hayırlısı olsun hakkında inşallah
Beni etiketlerdim bnde haftaya gidicem bakalım nolacakBen küçük bir tıp merkezine gttim o yüzden pek güvenemiyorum ama inşallah baklm hayrlsı olsun yine yasarim zten kesinleşince buraya
Yok bee boşversene durus pozisyonuyla alakalı yazdım ya grven benm aynı anda 9+3 9+5 10+2 ciktiBende guya 10+4 dum 10+1 im doktora göre belkide daha geri
Yok cnm olmaz hormon desteği veriyoruz bisey olmasın diye işteHmm tmm tatlım yan etkisi olur die korktum
Allah gönlüne göre versin inşallahBeni etiketlerdim bnde haftaya gidicem bakalım nolacak
Geçen hafta ben de öyleydim kendimden korktum korona mı diye.. İşyeri hekimimiz dediki 2 gün istirahat et hastaneye gitme boşuna şu ara salgın var. Ben de izin aldım 3 gün evde ıhlamur,nane limon, kestane balı, pekmez ve istirahat ile kendime geldim.Burun akıntım hala var ama geçecek bol su içiyorum.. Corona durumu olmasa zaten normalde grip mevsimindeyiz. Sen de ıhlamur falan iç dinlen iyi olursun. Çok geçmiş olsun. Boğaza çok sıcak içme bir de tavsiyem tereyağını eritip pekmez katıp sabah akşam 2 tatlı kaşığı yersen çok iyi gelecek.Iyi aksamlar kizlar sabah birseyim yoktu oglene kadar grip oldum bogaz agrisi yutkunamiyorum burun akıntısi baş agrisi ne vararsaniz var yani neyapicam ben
Tesekkut ederim edicem hepsini insallah bana iyi gelir canim cok sagolGeçen hafta ben de öyleydim kendimden korktum korona mı diye.. İşyeri hekimimiz dediki 2 gün istirahat et hastaneye gitme boşuna şu ara salgın var. Ben de izin aldım 3 gün evde ıhlamur,nane limon, kestane balı, pekmez ve istirahat ile kendime geldim.Burun akıntım hala var ama geçecek bol su içiyorum.. Corona durumu olmasa zaten normalde grip mevsimindeyiz. Sen de ıhlamur falan iç dinlen iyi olursun. Çok geçmiş olsun. Boğaza çok sıcak içme bir de tavsiyem tereyağını eritip pekmez katıp sabah akşam 2 tatlı kaşığı yersen çok iyi gelecek.
Valla sizde olmasniz Allah razı olsunYok bee boşversene durus pozisyonuyla alakalı yazdım ya grven benm aynı anda 9+3 9+5 10+2 ciktiçevirip çevirip ölçtü bebe aynı bebe
Canım ben küçük bir yere gidiyorum eve yakın klinik hastane gitmiyorum şimdilikYaa ben daha doktor bulamadım varya ortadoguna mi gitsem lokman hekime mi
Bende dosyam açılsında doğum yaparsam diye biyerden baslayim diyorumCanım ben küçük bir yere gidiyorum eve yakın klinik hastane gitmiyorum şimdilik
Benim düşük yağtığım da adet gününden bi gün sonra fazla koyu olmayan çizgi görmüştüm. Bu sefer adet olmam gereken gün çok koyu gördümKızlar bsy soracağım gebelik testi ile alakalı kızlarda c ve t ay eşitlikte koyu oluyormuş erkeklerde de t c kadar koyu olmuyormuş bı fikriniz var mı inşallah anlatabilmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?