2021 Nisan Anneleri

Canım erkek bebek zaten 10 11 haftada genelde belli olur kızlar belli olmaz hayırlısı olsun hakkında inşallah
Ben küçük bir tıp merkezine gttim o yüzden pek güvenemiyorum ama inşallah baklm hayrlsı olsun yine yasarim zten kesinleşince buraya

Iyi aksamlar kizlar sabah birseyim yoktu oglene kadar grip oldum bogaz agrisi yutkunamiyorum burun akıntısi baş agrisi ne vararsaniz var yani neyapicam ben
Geçen hafta ben de öyleydim kendimden korktum korona mı diye.. İşyeri hekimimiz dediki 2 gün istirahat et hastaneye gitme boşuna şu ara salgın var. Ben de izin aldım 3 gün evde ıhlamur,nane limon, kestane balı, pekmez ve istirahat ile kendime geldim.Burun akıntım hala var ama geçecek bol su içiyorum.. Corona durumu olmasa zaten normalde grip mevsimindeyiz. Sen de ıhlamur falan iç dinlen iyi olursun. Çok geçmiş olsun. Boğaza çok sıcak içme bir de tavsiyem tereyağını eritip pekmez katıp sabah akşam 2 tatlı kaşığı yersen çok iyi gelecek.

Tesekkut ederim edicem hepsini insallah bana iyi gelir canim cok sagol

11+2 yim ama idari izin hesaplaması için falan şimdi 11 haftalık mi oluyorum 12 mi

Ayın 1ine randevu aldim tüm kan tahlillerimi yaptirp vitamin subu ne gerekli bakayim 6 sida özele gidicem

Kızlar bsy soracağım gebelik testi ile alakalı kızlarda c ve t ay eşitlikte koyu oluyormuş erkeklerde de t c kadar koyu olmuyormuş bı fikriniz var mı inşallah anlatabilmisimdir
Benim düşük yağtığım da adet gününden bi gün sonra fazla koyu olmayan çizgi görmüştüm. Bu sefer adet olmam gereken gün çok koyu gördüm bakalım doğru çıkıyo mu ama ben koyulugu degerle alakalıdır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…