Gelince ogrencez sucunuAlla alla napmis ki ceza yemiş ne suç işlemiş olabilir ki
Merhaba. Ben de bulantı ve hazımsızlık tam gaz devam maalesef..başka bi sıkıntı yok çok şükür. İlk gebeliğimde lierac kullanmıştım hiç çatlağım olmadı çok memnun kaldım, bunda da onu kullanacağım. Ama lierac kullanıp çatlağı olan da varmış. Kişiye göre değişiyorKızlar selaaam
Umarım çok güzel ve rahat hamilelik geçiriyosunuzdur. Foruma çok giremiyorum biraz konulara uzağımbiz 13. Haftaya geçtik bugün bulantılarımda çok azaldı ama hala çok uyuyorum ve sürekli bana kocamdan görünüyolar adama ızdırap oldum 2li taramamız temiz çıktı beybim cinsiyetini göstermedi karnım da hafiften çıkmaya başladı :) Çatlağım hiç yok ama şimdiden önlem almak istiyorum zeytinyağlı krem kullanıyorum organik ama pek düzenli değil. Önerebileceğiniz neler var çatlakların önüne geçmek için?
Baban mı yorum yaptınız acabaAmaaan bence kesin erkekbaya pipi deil mi o
Ay evet cnm sana yaptım alıntı yaptım sanmistim yapamamisimBaban mı yorum yaptınız acaba ☺ Anlayamadım yeniyim
Çok teşekkürler hissim öle ama basip tabiAy evet cnm sana yaptım alıntı yaptım sanmistim yapamamisimbence erkek bi bebis
Evet Yaradan çok büyük teşekkürlerYa çok güzel çok çok güzel şu görüntü duygulandım
Ayyy ortalama ne kadar sürüyor?Valla bende 2 kere almistm ikinci ceza uzundukacinci cezasi acaba ona gore uzunlugunu tahmin ederdik
Valla genetik oluyor genellie ama bu şekilde düşünürsen kendini koy verirsin, kendimden örnek vereyim bizde genetik 3 ablam ve annem... Öyle ki ergenlikte gelişmeye başladığımda ilk çatlaklarım oluştu bacak kısımlarında.Kızlar selaaam
Umarım çok güzel ve rahat hamilelik geçiriyosunuzdur. Foruma çok giremiyorum biraz konulara uzağımbiz 13. Haftaya geçtik bugün bulantılarımda çok azaldı ama hala çok uyuyorum ve sürekli bana kocamdan görünüyolar adama ızdırap oldum 2li taramamız temiz çıktı beybim cinsiyetini göstermedi karnım da hafiften çıkmaya başladı:) Çatlağım hiç yok ama şimdiden önlem almak istiyorum zeytinyağlı krem kullanıyorum organik ama pek düzenli değil. Önerebileceğiniz neler var çatlakların önüne geçmek için?
Merak ettim bsy mi oldu acabaKızlarMuhittin neredeee
Cezaliymis cnm birine cemkirdi zannımcaMerak ettim bsy mi oldu acaba
Aslında yazdıklarını okudum ama kötü bir şey yok birisi saçmalayıp şikayet mi etti acaba, yanlış anlayıp ya daCezaliymis cnm birine cemkirdi zannımca
Aaaa hadi yaa yok yere yaniAslında yazdıklarını okudum ama kötü bir şey yok birisi saçmalayıp şikayet mi etti acaba, yanlış anlayıp ya da
Aynen şu an öyle düşünüyorum umarım bir günlük falandırAaaa hadi yaa yok yere yani
Ayyy üzüldüm grubun neşesi de gittiCezaliymis cnm birine cemkirdi zannımca
Gelir bence yakındaAyyy üzüldüm grubun neşesi de gitti
Tabiki gelir onsuz olur mu hiçGelir bence yakında
Anaam sevindim bak gece geceTabiki gelir onsuz olur mu hiçya sen bana cokk samimi sanki kardesimmissin gibi geliyosun kanım çok kaynıyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?