2021 Nisan Anneleri

Kızlar selaaam
Umarım çok güzel ve rahat hamilelik geçiriyosunuzdur. Foruma çok giremiyorum biraz konulara uzağım biz 13. Haftaya geçtik bugün bulantılarımda çok azaldı ama hala çok uyuyorum ve sürekli bana kocamdan görünüyolar adama ızdırap oldum 2li taramamız temiz çıktı beybim cinsiyetini göstermedi karnım da hafiften çıkmaya başladı :) Çatlağım hiç yok ama şimdiden önlem almak istiyorum zeytinyağlı krem kullanıyorum organik ama pek düzenli değil. Önerebileceğiniz neler var çatlakların önüne geçmek için?

Merhaba. Ben de bulantı ve hazımsızlık tam gaz devam maalesef..başka bi sıkıntı yok çok şükür. İlk gebeliğimde lierac kullanmıştım hiç çatlağım olmadı çok memnun kaldım, bunda da onu kullanacağım. Ama lierac kullanıp çatlağı olan da varmış. Kişiye göre değişiyor

Valla bende 2 kere almistm ikinci ceza uzundu kacinci cezasi acaba ona gore uzunlugunu tahmin ederdik
Ayyy ortalama ne kadar sürüyor?
Valla genetik oluyor genellie ama bu şekilde düşünürsen kendini koy verirsin, kendimden örnek vereyim bizde genetik 3 ablam ve annem... Öyle ki ergenlikte gelişmeye başladığımda ilk çatlaklarım oluştu bacak kısımlarında.
Bu sebeple bende hamile kaldığımda hemen korumaya geçtim içten ve dıştan nemlendirmek kasimamak çok önemli. Kasindigi zaman karin ve yan simit denilen yerleri hemen bir yağ (hindistan cevizi, kakao yağı, badem yağı,biooil) ya da kremle (ben lierac kullandim) avuç icimizle ovusturarak nemlendiriyoruz. Kaşımak = çatlamak.... bunun dışında ben her duştan sonra komple vücuduma yağ surerdim. Kremi de sabah akşam karnima ve yanlarima surerdim. Ust basenlerede surmek lazim oralarda genisliyor. Her zaman çantamda bir yağ ya da krem bulundurdum böylece her fırsatta sürüyordum, sonuç sıfır çatlama. Şimdi de hafif hafif başladım önümüzdeki ay itibariyle aynı düzende devam ederim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…