Kızlar merhaba. Doktordan geldim. İkili test için kan aldılar bir hafta sonra çıkacak. Emse kalınlığı normal çıktı çok şükür herşey yolunda. Usg fotosunu ekliyorum. Diğerleri met değil. Bunda da sadece bacaklar var. Bakalım neye benzeteceksiniz :)Eki Görüntüle 2695922
Herseyin iyi olmasina sevindim canim saglikla gelsin insallah. Benim dr bu pozisyon yani bacak arasi cinsiyet tahmini cok yaniltici ve kiz olarak görünür dedi senin dr bir tahmin yapmadimi canim?
Günaydın canım Muhittin
sen şimdi bunu okuyup cevap veremiyormussun sanırım umarım cezan çabuk biter. Ama ne yaptığını da çok merak ediyorum geldiğinde aydınlat bizi
Amin canim Dun gece ruyamda erkek bebek emzirdim ama okadar gercekdi ki soyle bi dusundum erkek kiz degil gercekden mesele o emzirme ani nasil desem kokusu bile bi baskaydi bebegin nasil ozlemisim minnak bebek kokusu Allahim hayrlisiyla nasip etsin o gunleri
Herkese gunaydinnnnnnn❤❤❤yine bol ruya gordum cok şükür doktor aaa bunlar ikiz ikiside kiz dedi gozumu bi actm aa ruyaymis neyse önumuzdeki ruyalara bakicaz diyip uyudum
Herkese gunaydinnnnnnn❤❤❤yine bol ruya gordum cok şükür doktor aaa bunlar ikiz ikiside kiz dedi gozumu bi actm aa ruyaymis neyse önumuzdeki ruyalara bakicaz diyip uyudum
Insallah cnm dün babam aradi nasilsin bebek nasil dedi iyi baba ne olsn 2 hafta sonra cinsiyet ogrenirim heralde dedim bosuna gitme erkek o ben hissediyorm dediesim ve benim ailem komple erkek hissedio kiz arkadaslarimin hepsi kiz olacak dio yeminle boguldm bi belli olsa artik rahatlasam
Insallah cnm dün babam aradi nasilsin bebek nasil dedi iyi baba ne olsn 2 hafta sonra cinsiyet ogrenirim heralde dedim bosuna gitme erkek o ben hissediyorm dediesim ve benim ailem komple erkek hissedio kiz arkadaslarimin hepsi kiz olacak dio yeminle boguldm bi belli olsa artik rahatlasam
Herkes bişey hissediyor bizde de öyle annem eşim falan erkek diyor kayınvalidem görümcemler kız diyor ama en iyi anneler hisseder bende kız hissediyorum arada kafam karışıyor belirtilerim farklı diye bu sefer farklı cinsiyet olabilir mi acaba diyorum kızıma hamileyken de kız hissediyorum demiştim en başından beri kız çıktı.