2021 Nisan Anneleri

Herseyin iyi olmasina sevindim canim saglikla gelsin insallah. Benim dr bu pozisyon yani bacak arasi cinsiyet tahmini cok yaniltici ve kiz olarak görünür dedi senin dr bir tahmin yapmadimi canim?

Canım aynı rüyayı bende geçen ay gördüm yaa bakalım ne olacak cinsiyetleri

Günaydın kızlar hayırlı cumalar kontrole son 3 çok merak ediyorum minişimi
Muhittin bende merak ettim ne olmuş olabilir ki ceza alsın ilginc gerçekten

Herkese gunaydinnnnnnn❤❤❤yine bol ruya gordum cok şükür doktor aaa bunlar ikiz ikiside kiz dedi gozumu bi actm aa ruyaymis neyse önumuzdeki ruyalara bakicaz diyip uyudum
Hayır olsun canım kaynanamda beni ikiz kız doğururken görmüş bakalim bizim cinsiyetler ne olacak

Hayır olsun canım kaynanamda beni ikiz kız doğururken görmüş bakalim bizim cinsiyetler ne olacak
Insallah cnm dün babam aradi nasilsin bebek nasil dedi iyi baba ne olsn 2 hafta sonra cinsiyet ogrenirim heralde dedim bosuna gitme erkek o ben hissediyorm dediesim ve benim ailem komple erkek hissedio kiz arkadaslarimin hepsi kiz olacak dio yeminle boguldm bi belli olsa artik rahatlasam

Herkes bişey hissediyor bizde de öyle annem eşim falan erkek diyor kayınvalidem görümcemler kız diyor ama en iyi anneler hisseder bende kız hissediyorum arada kafam karışıyor belirtilerim farklı diye bu sefer farklı cinsiyet olabilir mi acaba diyorum kızıma hamileyken de kız hissediyorum demiştim en başından beri kız çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…