Hiç belli olmaz canım nerede kalmak istiyorsan orada yaz ya da her ikisine de yaz, doğum 37 hafta ile 42 hafta arası olabildiginden (genellikle) bircogumuzun Martta doğurma ihtimali yüksek. Söylediğin gibi belki grubun ilk dogurani olursun13+1 den günaydın kızlar...Her şey yolunda giderse bizim minnoş martta gelir ama sat'a göre doğum tarihi 6 nisan olacak diye bu gruba girmiştim. O nedenle ayrılasımda gelmiyor. Belki grubun ilk bebeği olmak nasip olur..
Yanlız değilsin canım benimde erken doğum olacak kızım 35+4 te doğdu 9 Ağustos olacakken 6 temmuz da geldi13+1 den günaydın kızlar...Her şey yolunda giderse bizim minnoş martta gelir ama sat'a göre doğum tarihi 6 nisan olacak diye bu gruba girmiştim. O nedenle ayrılasımda gelmiyor. Belki grubun ilk bebeği olmak nasip olur..
Herkes bisi hissederken olan benim hisselrrime oldu ögleye kadr erkek ogleden sonra kiz hissediormHerkes bişey hissediyor bizde de öyle annem eşim falan erkek diyor kayınvalidem görümcemler kız diyor ama en iyi anneler hisseder bende kız hissediyorum arada kafam karışıyor belirtilerim farklı diye bu sefer farklı cinsiyet olabilir mi acaba diyorumkızıma hamileyken de kız hissediyorum demiştim en başından beri kız çıktı.
Benimde sezeryan olcagi icin nisan basi olucak dogum nasipse bu topik guzel oldu burasi olmasa valla vakit gecmez13+1 den günaydın kızlar...Her şey yolunda giderse bizim minnoş martta gelir ama sat'a göre doğum tarihi 6 nisan olacak diye bu gruba girmiştim. O nedenle ayrılasımda gelmiyor. Belki grubun ilk bebeği olmak nasip olur..
Hiç belli olmaz canım nerede kalmak istiyorsan orada yaz ya da her ikisine de yaz, doğum 37 hafta ile 42 hafta arası olabildiginden (genellikle) bircogumuzun Martta doğurma ihtimali yüksek. Söylediğin gibi belki grubun ilk dogurani olursun
Benim kızımda 38+3 te olmuştu planlı sezeryan. Bu da sezeryan olur heralde ozaman mart ortaları olur diye düşünüyorum.Yanlız değilsin canım benimde erken doğum olacak kızım 35+4 te doğdu 9 Ağustos olacakken 6 temmuz da geldibu da muhtemelen mart doğumlu olacak
Geçen hafta rüyamda eşim annem ben cinsiyet öğrenmeye gitmişiz doktora diyorum ki kağıda yazın anneme verin. Annem çantasına koyarken kağıdı yere düşürüyor bende yere bakıyorum ki kızHayir olsn insallahher gece cinsiyet goruyorm ruyamda valla yoruldum
Benim kızımda da takip ettiğim topik vardı.. Oradan çok güzel dostluklar kuruldu.10 sene oldu hala iletişim içindeyiz. Doğumdan sonra facebook grubu kurduk. Çocuklarımızın partilerine gittik. Bazısı 2-3 kardeş oldu. Ve büyüdüklerini görmek çok güzel oluyor. İnşallah bu gruptan da aynı şekilde uzun süreli dostluklar kurabiliriz.Benimde sezeryan olcagi icin nisan basi olucak dogum nasipse bu topik guzel oldu burasi olmasa valla vakit gecmez
Her gece kesintisiz cinsiyet goruyoruz acaba cinsiyeti ogrenince ne gorcez ruyamizdaGeçen hafta rüyamda eşim annem ben cinsiyet öğrenmeye gitmişiz doktora diyorum ki kağıda yazın anneme verin. Annem çantasına koyarken kağıdı yere düşürüyor bende yere bakıyorum ki kızçok merak ediyorum üç hafta sonra öğrenirim inşallah sağlıkla gelsin de ben kız istiyorum zaten
Insallah ❤Benim kızımda da takip ettiğim topik vardı.. Oradan çok güzel dostluklar kuruldu.10 sene oldu hala iletişim içindeyiz. Doğumdan sonra facebook grubu kurduk. Çocuklarımızın partilerine gittik. Bazısı 2-3 kardeş oldu. Ve büyüdüklerini görmek çok güzel oluyor. İnşallah bu gruptan da aynı şekilde uzun süreli dostluklar kurabiliriz.
Benim de kızım 40 haftalık geldi. Kilosu düşüktü seviniyordum o bekledikçe. Sanırım onlar hazır oldukları zamanı daha iyi biliyorlar. Bu bebiste her hangi bir sağlık sorunu olmazsa ( insaallah aminnn) kendisinin gelmesini beklemeyi düşünmez misin daha heyecanlı oluyorBenim kızımda 38+3 te olmuştu planlı sezeryan. Bu da sezeryan olur heralde ozaman mart ortaları olur diye düşünüyorum.
İnsaallah çok güzel olurBenim kızımda da takip ettiğim topik vardı.. Oradan çok güzel dostluklar kuruldu.10 sene oldu hala iletişim içindeyiz. Doğumdan sonra facebook grubu kurduk. Çocuklarımızın partilerine gittik. Bazısı 2-3 kardeş oldu. Ve büyüdüklerini görmek çok güzel oluyor. İnşallah bu gruptan da aynı şekilde uzun süreli dostluklar kurabiliriz.
Herkese gunaydinnnnnnn❤❤❤yine bol ruya gordum cok şükür doktor aaa bunlar ikiz ikiside kiz dedi gozumu bi actm aa ruyaymis neyse önumuzdeki ruyalara bakicaz diyip uyudum
Ikiz kız görmek erkek bebek getirirmiş benden demesiHayır olsun canımkaynanamda beni ikiz kız doğururken görmüş bakalim bizim cinsiyetler ne olacak
Yeni bir bilgi daha geldiIkiz kız görmek erkek bebek getirirmiş benden demesi
Önceki gebeligimde kardeşimle 1 ay vardı aramızda o benden hemen sonra hamile kalmış rüyasında ikiz kız gördü aynıydılar flan diye bende o gece görmüştüm ikimizinkide erkektiYeni bir bilgi daha geldiduymamıştım daha önce
Aslında ilk gebeliğimde normal doğumu çok istedim aklımda hiç sezeryan yoktu. Bebeğim tersti ben minyonum dr 38. hafta oldu daha da dönmez dediği için mecburi sezeryan oldum.. Ama ne ağladım ne üzüldüm ben bilirim. Spinal anestezi ile olduğumdan ve çok çabuk topralandığımdan sezeryana ağladığıma pişman oldum. Bunda henüz ne olacağı belli değil. Bir tarafım bırak belki normal olur diyor, diğer tarafım da anammm acaba doğurabilir miyim diyor.. Henüz net olamıyorum. Kardeşim iki çocuğunu da devlet hastanesinde çatır çatır doğurdu maşallah. Hayırlısı Allahtan artık.Benim de kızım 40 haftalık geldi. Kilosu düşüktü seviniyordum o bekledikçe. Sanırım onlar hazır oldukları zamanı daha iyi biliyorlar. Bu bebiste her hangi bir sağlık sorunu olmazsa ( insaallah aminnn) kendisinin gelmesini beklemeyi düşünmez misin daha heyecanlı oluyor
Günaydin canim hadi bakalim az kaldi bakalim seninkine cinsiyet tahmini gelecekmiGünaydın kızlar hayırlı cumalarkontrole son 3 çok merak ediyorum minişimi
Muhittin bende merak ettim ne olmuş olabilir ki ceza alsın ilginc gerçekten
Baska forumlara dalasiyorsunuz degilmi?Ben cok cenemi tutamiorm fikrine saygi duymayip sindiremeyenler sikayet edio ceza aliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?