2021 Nisan Anneleri

Kızlarr sanırım oğlum olacak ne güzel bi hismiş bu❤ bugün kontrolum vardı herşey yolunda hatta bebegim 3 gün ilerde gidiyo
ahanda ogluma arkadassss gözün aydin canim. Yüzde kac dedi dr?

Benim ikisindede hissettigim cikti bakalim sende ne olacak merakla bekliyorum

Kızlarr sanırım oğlum olacak ne güzel bi hismiş bu❤ bugün kontrolum vardı herşey yolunda hatta bebegim 3 gün ilerde gidiyo

Yaa gözünydın. Biz seninle aynı şeylerden tiksindik. Cinsiyet aynı olacak mı diye merak ediyordum. Demek ki alakası yokmuş.. Ya da Ekimde benim doktor erkek derse hiç şaşırmam.

Aynen canım sezeryanda bir nimet hatta iyi ki var bu tip durumlar için kurtarıcı. Eğer sezeryan olursa doğumum bende mutlaka ya epidural ya da spinal tercih ederim doğdugunda görmek için. Benim kızımda sezeryane gitmek için ayaklandigimizda bir anda kafasını doğum kanalına soktu(açılmam olmuştu ama kafasını kanala sokmuyordu) ve o an doğdu olduğum yerde oturup doğurmak durumunda kalmıştım. Bu yüzden şimdi ki doğumum da da ne olur bilemiyorum ama sezeryan günü almaktansa hani sezeryan dahi olacaksam hafif kasılmalar başlasın bebek ben geliyorum desin öyle yapayım daha heyecanlı bir bekleyiş olur birde böyle yaparken sezeryane gideyim diye çıkıp yolda doğurmakta var ama çok ekstrem bir durum bence çünkü kasilmalarim basladiktan sonra dogum hemen gerceklesmiyor filmlerdeki gibi ama bazi insanlar hissetmedende doğuruyor

Gözün aydın Muhittin ve bir kaç kişi senin oğlun olur demişlerdi doğru çıktı. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin. Erkekler çoğaldı grubumuzda masaallah
Bazen canim sklınca bakiorm sinirmi bozan bisi olursa daliyorm sonra mapus damlarina dusuyorum
Aslında biz hamilelere ayrı bir iltimas gösterseler güzel olurdu. Hormonlarimiz bizi her gün regl olan kiz tribine sokuyor haliyle

Aslinda Muhittin kimseylede dalasmamis galiba anlamadim nie gitti

Maşallah Gözün aydın canım çok mutlu oldum ayy Nisan anneleri erkek dogurucak sanırım çoğunun erkek

ahanda ogluma arkadassss gözün aydin canim. Yüzde kac dedi dr?
aslında kadın doğum doktorun söylemedi. Bu amniyo sıvısına felan bakılması için gönderdi. Orda dediler. Bu erkek bebek dedi hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…