ahanda ogluma arkadassssKızlarr sanırım oğlum olacakne güzel bi hismiş bu❤ bugün kontrolum vardı herşey yolunda hatta bebegim 3 gün ilerde gidiyo
Pek sanmıyorum cinsiyet tahmini yapacağına 10+6 oluyor küçük daha çünkü buraya atarım siz tahmin yaparsınızGünaydin canim hadi bakalim az kaldi bakalim seninkine cinsiyet tahmini gelecekmi
Benim ikisindede hissettigim cikti bakalim sende ne olacak merakla bekliyorumHerkes bişey hissediyor bizde de öyle annem eşim falan erkek diyor kayınvalidem görümcemler kız diyor ama en iyi anneler hisseder bende kız hissediyorum arada kafam karışıyor belirtilerim farklı diye bu sefer farklı cinsiyet olabilir mi acaba diyorumkızıma hamileyken de kız hissediyorum demiştim en başından beri kız çıktı.
Gözünaydin canım maşallah bebişimizeKızlarr sanırım oğlum olacakne güzel bi hismiş bu❤ bugün kontrolum vardı herşey yolunda hatta bebegim 3 gün ilerde gidiyo
Masallah gozun aydin cnm ❤ saglikla kucagina al insallahKızlarr sanırım oğlum olacakne güzel bi hismiş bu❤ bugün kontrolum vardı herşey yolunda hatta bebegim 3 gün ilerde gidiyo
Ben artik neyi nereye yorcagimi sasirdimIkiz kız görmek erkek bebek getirirmiş benden demesi
Olurrr beniim sipayla karsilastiririmPek sanmıyorum cinsiyet tahmini yapacağına 10+6 oluyor küçük daha çünkü buraya atarım siz tahmin yaparsınız
Kızlarr sanırım oğlum olacakne güzel bi hismiş bu❤ bugün kontrolum vardı herşey yolunda hatta bebegim 3 gün ilerde gidiyo
hahaha kiz durun koca göbekle mapuslara düsmeyin dogurmayi bekleyinBazen canim sklınca bakiorm sinirmi bozan bisi olursa daliyorm sonra mapus damlarina dusuyorum
ayy ne güzel hayırlısı olsun inşallah erkenden ogrenmissin erkekler çoğaldıKızlarr sanırım oğlum olacakne güzel bi hismiş bu❤ bugün kontrolum vardı herşey yolunda hatta bebegim 3 gün ilerde gidiyo
Maşallah masallahh hadi gözün aydınKızlarr sanırım oğlum olacakne güzel bi hismiş bu❤ bugün kontrolum vardı herşey yolunda hatta bebegim 3 gün ilerde gidiyo
bende burayı çok sevdim bizimkide erken gelir büyük ihtimal13+1 den günaydın kızlar...Her şey yolunda giderse bizim minnoş martta gelir ama sat'a göre doğum tarihi 6 nisan olacak diye bu gruba girmiştim. O nedenle ayrılasımda gelmiyor. Belki grubun ilk bebeği olmak nasip olur..
Aynen canım sezeryanda bir nimet hatta iyi ki var bu tip durumlar için kurtarıcı. Eğer sezeryan olursa doğumum bende mutlaka ya epidural ya da spinal tercih ederim doğdugunda görmek için. Benim kızımda sezeryane gitmek için ayaklandigimizda bir anda kafasını doğum kanalına soktu(açılmam olmuştu ama kafasını kanala sokmuyordu) ve o an doğdu olduğum yerde oturup doğurmak durumunda kalmıştım. Bu yüzden şimdi ki doğumum da da ne olur bilemiyorum ama sezeryan günü almaktansa hani sezeryan dahi olacaksam hafif kasılmalar başlasın bebek ben geliyorum desin öyle yapayım daha heyecanlı bir bekleyiş olurAslında ilk gebeliğimde normal doğumu çok istedim aklımda hiç sezeryan yoktu. Bebeğim tersti ben minyonum dr 38. hafta oldu daha da dönmez dediği için mecburi sezeryan oldum.. Ama ne ağladım ne üzüldüm ben bilirim. Spinal anestezi ile olduğumdan ve çok çabuk topralandığımdan sezeryana ağladığıma pişman oldum. Bunda henüz ne olacağı belli değil. Bir tarafım bırak belki normal olur diyor, diğer tarafım da anammm acaba doğurabilir miyim diyor.. Henüz net olamıyorum. Kardeşim iki çocuğunu da devlet hastanesinde çatır çatır doğurdu maşallah. Hayırlısı Allahtan artık.
Gözün aydınKızlarr sanırım oğlum olacakne güzel bi hismiş bu❤ bugün kontrolum vardı herşey yolunda hatta bebegim 3 gün ilerde gidiyo
Aslında biz hamilelere ayrı bir iltimas gösterseler güzel olurdu. Hormonlarimiz bizi her gün regl olan kiz tribine sokuyor haliyleBazen canim sklınca bakiorm sinirmi bozan bisi olursa daliyorm sonra mapus damlarina dusuyorum
AslindaGözün aydınMuhittin ve bir kaç kişi senin oğlun olur demişlerdi doğru çıktı. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin. Erkekler çoğaldı grubumuzda masaallah
Aslında biz hamilelere ayrı bir iltimas gösterseler güzel olurdu. Hormonlarimiz bizi her gün regl olan kiz tribine sokuyor haliyle
Aynen canım ya da dalastigi mesajı kaldırmış olabilirler. Gelsin bakalım ne olmuş catlayacagimAslindaMuhittin kimseylede dalasmamis galiba anlamadim nie gitti
Kızlarr sanırım oğlum olacakne güzel bi hismiş bu❤ bugün kontrolum vardı herşey yolunda hatta bebegim 3 gün ilerde gidiyo
Ben dedim nisan topiği erkek dolacak dedimMaşallah Gözün aydın canım çok mutlu oldum ayy Nisan anneleri erkek dogurucak sanırım çoğunun erkek
aslında kadın doğum doktorun söylemedi. Bu amniyo sıvısına felan bakılması için gönderdi. Orda dediler. Bu erkek bebek dedi hemenahanda ogluma arkadassssgözün aydin canim. Yüzde kac dedi dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?