2021 Nisan Anneleri

Kızlarr sanırım oğlum olacak ne güzel bi hismiş bu❤ bugün kontrolum vardı herşey yolunda hatta bebegim 3 gün ilerde gidiyo
Annemm cinsiyetler geliyo yavaş yavaş hayırlı olsun oğluşunnn tosun paşa geliyor

Benim de çarşamba günü kontrole gideceğim böyle güzel haberler cinsiyetler geldikçe heyecanlanıyorum Herkese hayırlı olsun kızlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ikili taramayı kendi kadın Doğum doktorunuz yapıyor değil mi yoksa başka bir yere mi yönlendiriyor kızlar

Kendi doktorum yaptı canım.

Kızlar bende toksoplazma ıgg 12 çıkmıştı sonra ıgm ye de bakıldı o da 2,66 çıkmış o da pozitif yani çok moralim bozuldu şimdi bide avidite testine bakılcak nekadar süre öncegeöirdiğime bakılacakmış

Bu testler bana yapilmadi hic bilgim yok oyuzden

Toksoplazma bebeğe zarar veren anomalilere neden olan bir enfeksiyon normalde değilde gebelikte geçirince çok zararlı
Benim ilk hamileligimdede bakilmadi bu degere simdide bakilmadi oyuzden hic bilmiorm bu enfeksiyon varmi yokmu

Kızlar pazartesi doktora gideceğim. sat tarihime göre 12+0 olacağım. Ama gecen gidiğişimde ki o zaman sata göre 8 haftalık tı ultrasona göre 6+6ydı ultrason görüntüsüne göre 1hafta erken olduğunu söyledi yani geçen gittiğimdeki ultrasona göre 10+6 falan olacak.ikili tarama yaparlar mı yaparlarsa da net sonuç çıkar mı

karakız bana erkek diyodu zaten
Hadi inşallah darısı başıma bir oğluşum da benim olsun. Uzun süredir takip edemiyordum burayı cinsiyet için şöyle kız erkek yazılan tablo falan oluyordu ya ondan yapsak ya. Veya anket gibi birşey sadece bir öneri tabi.pazarteai 11.haftamda olacağım acaba söylerler mi cinsiyetini erken öğrenen var mı

Cinsiyet tablosu var basta bakmadinmi baya belli olan var bizim grupda suan erkek cogunlukda sanirim

Moralini bozma canım eğer 10. Haftandan önce bu virüse maruz kaldiysan bu haftalarda bebeğe geçiş riski çok düşük oluyormuş. Doktorun antibiotic başlayacaktır. Ve en önemli teşhis amniyosentez ile bebeğe bulaşıp bulasmadığı öğrenilebilir.

Evet öyleymiş inşallah avidite testinde uzun süre önce geçirdiğim çıkar

inşallah canım. Yapılmış aslında sayfanın basında var bazıları cok erken de söylüyo sanırım

Senin üstüne kaç kere gittim hemen hemn 3 4 falann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…