Annemm cinsiyetler geliyo yavaş yavaşKızlarr sanırım oğlum olacakne güzel bi hismiş bu❤ bugün kontrolum vardı herşey yolunda hatta bebegim 3 gün ilerde gidiyo
sağol kuzumAnnemm cinsiyetler geliyo yavaş yavaşhayırlı olsun oğluşunnn tosun paşa geliyor
Aynen bizde öğrenelim cocugumuzu sevelim öylesağol kuzumcinsiyetini öğrenince daha iyi oluyo severken konuşurken oğlum kızım diyebiliyon :)))
İnşallah canım sen benden cok kontroşe gitmişsindr bu benim ikinciAynen bizde öğrenelim cocugumuzu sevelim öyle
Eşin geldiği gbi git bekleme artık ben catliycamAyyy ne güzel ya eşim evde olsaydı bende giderdim yarın
Kendi doktorum yaptı canım.Benim de çarşamba günü kontrole gideceğimböyle güzel haberler cinsiyetler geldikçe heyecanlanıyorum Herkese hayırlı olsun kızlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ikili taramayı kendi kadın Doğum doktorunuz yapıyor değil mi yoksa başka bir yere mi yönlendiriyor kızlar
Bu testler bana yapilmadi hic bilgim yok oyuzdenKızlar bende toksoplazma ıgg 12 çıkmıştı sonra ıgm ye de bakıldı o da 2,66 çıkmış o da pozitif yaniçok moralim bozuldu şimdi bide avidite testine bakılcak nekadar süre öncegeöirdiğime bakılacakmış
Toksoplazma bebeğe zarar veren anomalilere neden olan bir enfeksiyon normalde değilde gebelikte geçirince çok zararlıBu testler bana yapilmadi hic bilgim yok oyuzden
Benim ilk hamileligimdede bakilmadi bu degere simdide bakilmadi oyuzden hic bilmiorm bu enfeksiyon varmi yokmuToksoplazma bebeğe zarar veren anomalilere neden olan bir enfeksiyon normalde değilde gebelikte geçirince çok zararlı
Hadi inşallah darısı başıma bir oğluşum da benim olsun. Uzun süredir takip edemiyordum burayı cinsiyet için şöyle kız erkek yazılan tablo falan oluyordu ya ondan yapsak ya. Veya anket gibi birşey sadece bir öneri tabi.pazarteai 11.haftamda olacağım acaba söylerler mi cinsiyetini erken öğrenen var mıkarakız bana erkek diyodu zaten
Cinsiyet tablosu var basta bakmadinmi baya belli olan var bizim grupda suan erkek cogunlukda sanirimHadi inşallah darısı başıma bir oğluşum da benim olsun. Uzun süredir takip edemiyordum burayı cinsiyet için şöyle kız erkek yazılan tablo falan oluyordu ya ondan yapsak ya. Veya anket gibi birşey sadece bir öneri tabi.pazarteai 11.haftamda olacağım acaba söylerler mi cinsiyetini erken öğrenen var mı
Moralini bozma canım eğer 10. Haftandan önce bu virüse maruz kaldiysan bu haftalarda bebeğe geçiş riski çok düşük oluyormuş. Doktorun antibiotic başlayacaktır. Ve en önemli teşhis amniyosentez ile bebeğe bulaşıp bulasmadığı öğrenilebilir.Kızlar bende toksoplazma ıgg 12 çıkmıştı sonra ıgm ye de bakıldı o da 2,66 çıkmış o da pozitif yaniçok moralim bozuldu şimdi bide avidite testine bakılcak nekadar süre öncegeöirdiğime bakılacakmış
Evet öyleymiş inşallah avidite testinde uzun süre önce geçirdiğim çıkarMoralini bozma canım eğer 10. Haftandan önce bu virüse maruz kaldiysan bu haftalarda bebeğe geçiş riski çok düşük oluyormuş. Doktorun antibiotic başlayacaktır. Ve en önemli teşhis amniyosentez ile bebeğe bulaşıp bulasmadığı öğrenilebilir.
inşallah canım. Yapılmış aslında sayfanın basında varHadi inşallah darısı başıma bir oğluşum da benim olsun. Uzun süredir takip edemiyordum burayı cinsiyet için şöyle kız erkek yazılan tablo falan oluyordu ya ondan yapsak ya. Veya anket gibi birşey sadece bir öneri tabi.pazarteai 11.haftamda olacağım acaba söylerler mi cinsiyetini erken öğrenen var mı
İnsaallah uzun süre öncedirEvet öyleymiş inşallah avidite testinde uzun süre önce geçirdiğim çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?