2021 Nisan Anneleri

Yüzük testi makas bıcak testi hepsinde kız çıktı hatta ilk oğlumda da doğru çıkmıştı ama sanırım bunda hiç biri uymadı

Aaa annenizede mi yaptınız yani daha önceki gebelikler içinde yapılabiliyor mu mesela bir kızım var ona bakabiliyormuyuz o nasıl yapılıyor o kadar bilmiyorum
Ben dalgasina yapmistim öyle inanmadigim icin sonra kardeslerim hepsi sirasiyla erkek kiz olarak teker teker cikinca sok olmustuk. anamada dogurduklariyla ilgili test yaptim valla bidaha doguramayacagindan emin oldugum icin

Masallah kuzucuga saglikla gelsin. Bende kiz istiyordum ama ikinci oglum geliyor simdi düsünüyorum ayni oyuncaklarla oynayacaklar daha iyi anlasacaklarini düsünüyorum.

Maşallah annesi sağlıkla gelsin bebegin duydugum herkes erkek bebek bi topikce erkek doguracagız sanırım :) bi tanıdıgım da benle aynı gibi haftası onun da erkekmis benim de 3 gün ilerde gözüküyo kuşum

Masallah kuzucuga saglikla gelsin. Bende kiz istiyordum ama ikinci oglum geliyor simdi düsünüyorum ayni oyuncaklarla oynayacaklar daha iyi anlasacaklarini düsünüyorum.
Amin inşallah, evet doğru daha iyi anlaşırlar Rabbim hayırlı evlat versin inşallah ben ilk hamileliğimde de hep kız istedim ama iyiki oğlum olmuş evlat olunca farketmiyormuş gerçekten

Maşallah annesi sağlıkla gelsin bebegin duydugum herkes erkek bebek bi topikce erkek doguracagız sanırım :) bi tanıdıgım da benle aynı gibi haftası onun da erkekmis benim de 3 gün ilerde gözüküyo kuşum
Sanada maşallah canım, Evet erkek çoğunlukta topikçe erkek anası olucaz heralde

Ben dalgasina yapmistim öyle inanmadigim icin sonra kardeslerim hepsi sirasiyla erkek kiz olarak teker teker cikinca sok olmustuk. anamada dogurduklariyla ilgili test yaptim valla bidaha doguramayacagindan emin oldugum icin
Onu nasıl yapıyoruz yani daha önceki gebeliklere nasıl bakıyoruz ben aktın kolyeye alyansımı geçirip göbeğimin üstüne tuttum ileri geri gitti hep ama daha öncekilere nasıl yapılıyor

Gözünaydın canım sağlıcakla gelsin oğluşun erkekler çoğalıyor

Hele benim sipa ne acelesi varsa 1 hafta öne gecmis dr artik degismez deyip dogumu 1 hafta öne aldi benim ilk oglumda 3 gün öndeydi 2 hafta erken dogumla sürpriz yapti hic sabirlari yok kapali yerde

Onu nasıl yapıyoruz yani daha önceki gebeliklere nasıl bakıyoruz ben aktın kolyeye alyansımı geçirip göbeğimin üstüne tuttum ileri geri gitti hep ama daha öncekilere nasıl yapılıyor
ayni sekilde biri avcunun icine yapsin kac cocuk olacak kiz veya erkek sirasiyla görünüyo. Mesela avcunun icine tuttu ileri geri gitti erkek ilk cocuk sonra yüzügü ve kolyeyi avucunun icine koyacak ve gene kaldiracak dönerse ikinci cocuk kiz. Bu sekilde devam edecek durdugu zaman hareket etmediginde cocuk sayisi bitmis oluyo. insallah anlatabilmisimdir

Hemen deniyorum

Hemen denedim birinci döndü kızım var ikincide ileri geri gitti erkek diyor üçüncü denediğimde döndü dördüncü denedim durdu sonra bida yaptım aynısı oldu ama üçüncüde bir duraksadı bu sefer nasip bakalım ne çıkacak yumurtadan

bir kiz bir erkek iyiymiss. bende ikiside gitti geldi erkek ücüncü durdu

Merhaba arkadaşlar kısmet olursa bende nisan annesi olacağım inşallah mesajları hep okurdum ama bugüne kısmet oldu gelmek umarım geç kalmamışımdır
Merhaba hosgeldin aramiza gec kalmadin cinsiyetler yeni ögreniliyor yavas yavas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…