- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
- 648
Ben dalgasina yapmistim öyle inanmadigim icin sonra kardeslerim hepsi sirasiyla erkek kiz olarak teker teker cikinca sok olmustuk. anamada dogurduklariyla ilgili test yaptim valla bidaha doguramayacagindan emin oldugum icinAaa annenizede mi yaptınız yani daha önceki gebelikler içinde yapılabiliyor mu mesela bir kızım var ona bakabiliyormuyuz o nasıl yapılıyor o kadar bilmiyorum
Kakao yağlı krem evet biliyorum ama ben direkt kakao yağı alıp kullanmıştım.Merhaba kızlar bu ürünü biliyor musunuz
Masallah kuzucuga saglikla gelsin. Bende kiz istiyordum ama ikinci oglum geliyor simdi düsünüyorum ayni oyuncaklarla oynayacaklar daha iyi anlasacaklarini düsünüyorum.Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı 12 haftalık ama 12+4 gözüküyor ense kalınlığı burun kemiği çok şükür herşey yolunda cinsiyet için çok erken aslında nokta gibi birşey sanki var ama emin olamıyorum dedi sanırım ikinci oğlum geliyor gönlüm kızdan yanaydı ama Rabbim demekki böyle hayırlı görmüş
Maşallah annesi sağlıkla gelsin bebegin duydugum herkes erkek bebek bi topikce erkek doguracagız sanırım :) bi tanıdıgım da benle aynı gibi haftası onun da erkekmisMerhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı 12 haftalık ama 12+4 gözüküyor ense kalınlığı burun kemiği çok şükür herşey yolunda cinsiyet için çok erken aslında nokta gibi birşey sanki var ama emin olamıyorum dedi sanırım ikinci oğlum geliyor gönlüm kızdan yanaydı ama Rabbim demekki böyle hayırlı görmüş
Amin inşallah, evet doğru daha iyi anlaşırlar Rabbim hayırlı evlat versin inşallah ben ilk hamileliğimde de hep kız istedim ama iyiki oğlum olmuş evlat olunca farketmiyormuş gerçektenMasallah kuzucuga saglikla gelsin. Bende kiz istiyordum ama ikinci oglum geliyor simdi düsünüyorum ayni oyuncaklarla oynayacaklar daha iyi anlasacaklarini düsünüyorum.
Sanada maşallah canım, Evet erkek çoğunlukta topikçe erkek anası olucaz heraldeMaşallah annesi sağlıkla gelsin bebegin duydugum herkes erkek bebek bi topikce erkek doguracagız sanırım :) bi tanıdıgım da benle aynı gibi haftası onun da erkekmisbenim de 3 gün ilerde gözüküyo kuşum
Çoğunluk erkek dedi başka bir doktora gidicem önden kontrol amaçlı gibi cinsiyet soracağımBence erkek
Onu nasıl yapıyoruz yani daha önceki gebeliklere nasıl bakıyoruzBen dalgasina yapmistim öyle inanmadigim icin sonra kardeslerim hepsi sirasiyla erkek kiz olarak teker teker cikinca sok olmustuk. anamada dogurduklariyla ilgili test yaptim valla bidaha doguramayacagindan emin oldugum icin
Gözünaydın canım sağlıcakla gelsin oğluşunMerhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı 12 haftalık ama 12+4 gözüküyor ense kalınlığı burun kemiği çok şükür herşey yolunda cinsiyet için çok erken aslında nokta gibi birşey sanki var ama emin olamıyorum dedi sanırım ikinci oğlum geliyor gönlüm kızdan yanaydı ama Rabbim demekki böyle hayırlı görmüş
Hele benim sipa ne acelesi varsa 1 hafta öne gecmis dr artik degismez deyip dogumu 1 hafta öne aldiMaşallah annesi sağlıkla gelsin bebegin duydugum herkes erkek bebek bi topikce erkek doguracagız sanırım :) bi tanıdıgım da benle aynı gibi haftası onun da erkekmisbenim de 3 gün ilerde gözüküyo kuşum
aynen öyleeAmin inşallah, evet doğru daha iyi anlaşırlar Rabbim hayırlı evlat versin inşallah ben ilk hamileliğimde de hep kız istedim ama iyiki oğlum olmuş evlat olunca farketmiyormuş gerçekten
ayni sekilde biri avcunun icine yapsin kac cocuk olacak kiz veya erkek sirasiyla görünüyo. Mesela avcunun icine tuttu ileri geri gitti erkek ilk cocuk sonra yüzügü ve kolyeyi avucunun icine koyacak ve gene kaldiracak dönerse ikinci cocuk kiz. Bu sekilde devam edecek durdugu zaman hareket etmediginde cocuk sayisi bitmis oluyo. insallah anlatabilmisimdirOnu nasıl yapıyoruz yani daha önceki gebeliklere nasıl bakıyoruzben aktın kolyeye alyansımı geçirip göbeğimin üstüne tuttum ileri geri gitti hep ama daha öncekilere nasıl yapılıyor
Hemen deniyorumayni sekilde biri avcunun icine yapsin kac cocuk olacak kiz veya erkek sirasiyla görünüyo. Mesela avcunun icine tuttu ileri geri gitti erkek ilk cocuk sonra yüzügü ve kolyeyi avucunun icine koyacak ve gene kaldiracak dönerse ikinci cocuk kiz. Bu sekilde devam edecek durdugu zaman hareket etmediginde cocuk sayisi bitmis oluyo. insallah anlatabilmisimdir
Hemen denedim birinci döndü kızım var ikincide ileri geri gitti erkek diyor üçüncü denediğimde döndü dördüncü denedim durduayni sekilde biri avcunun icine yapsin kac cocuk olacak kiz veya erkek sirasiyla görünüyo. Mesela avcunun icine tuttu ileri geri gitti erkek ilk cocuk sonra yüzügü ve kolyeyi avucunun icine koyacak ve gene kaldiracak dönerse ikinci cocuk kiz. Bu sekilde devam edecek durdugu zaman hareket etmediginde cocuk sayisi bitmis oluyo. insallah anlatabilmisimdir
Yaaaaa ben senin cinsiyeti çok merak ediyorum sakın merakta bırakma bizi hemen yaz13.30da randevum cnm heyecan bastı çok son 3.5 saat
tamam sonucu banada söyle bakim kac cocuk kizmi erkekmiHemen deniyorum
bir kiz bir erkekHemen denedim birinci döndü kızım var ikincide ileri geri gitti erkek diyor üçüncü denediğimde döndü dördüncü denedim durdusonra bida yaptım aynısı oldu ama üçüncüde bir duraksadı bu sefer nasip bakalım ne çıkacak yumurtadan
Merhaba hosgeldin aramiza gec kalmadin cinsiyetler yeni ögreniliyor yavas yavas.Merhaba arkadaşlar kısmet olursa bende nisan annesi olacağım inşallah mesajları hep okurdum ama bugüne kısmet oldu gelmek umarım geç kalmamışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?