2021 Nisan Anneleri

Kizlaaarr değiştirin listeleri kızım geliyo %100 dedi hemde Ay nasl mutluyum sagligida çok iyi Çok şükür ileride çıktı günüde
Bacim sen bunu da kesin deme daha cok erken valla bak bu doktor ne gordugunu bilmio pek erkekdede emin konusmustusaglikliymis cok sukur sen 3 hafta sora bida git cinsiyete

Bu hafta benim de oldu aynı şekilde akşamları oluyo genellikle bu dönemde olurmuş ben de öyle okudum

Bacim sen bunu da kesin deme daha cok erken valla bak bu doktor ne gordugunu bilmio pek erkekdede emin konusmustusaglikliymis cok sukur sen 3 hafta sora bida git cinsiyete
Kiz ultrsn fotosunu atsana
Yaaaaaaaaa ciddi misin allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah yanılmış desene senin atom karınca
Yaaa zaten o hafta da nasıl belli olabilirdi ki hadi gözün aydın canım
Hayırlı olsun canım gözün aydın olsun darısı bizlere inşallah
2 hafta sonra tekrar cagirdi yine bakcakmis ozman yüzde yüz dedi sonra 90 diyelim de ayıp olmasın dedi atcam.az sonra fotoyu

Merhaba,
Benim de 3-4 gündür yoğun bi baş ağrım var. Özellikle akşamları dayanılması zor oluyor, karanlık odalara atıyorum kendimi
Bir çoğumuz yaşıyoruz demekki bu haftalarda. Sıkma canını

Kizlaaarr değiştirin listeleri kızım geliyo %100 dedi hemde Ay nasl mutluyum sagligida çok iyi Çok şükür ileride çıktı günüde
Maşallah canım sen bu cinsiyet işine fazla kaptırma kendini bende erken olduğunu düşünüyorum değişebiliyor çünkü. 3 boyutlu renkli ultrasonla falan bakilsa belki bir ihtimal görünebilir ama henüz erken bence neyse sağlıklıymış iyiymiş ya gerisi çok önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…