Hahaha çok enterasan sonra kardeşlerimden deneyimbir kiz bir erkekiyiymiss. bende ikiside gitti geldi erkek ücüncü durdu
Bacim sen bunu da kesin demeKizlaaarr değiştirin listeleri kızım geliyo%100 dedi hemde Ay nasl mutluyum sagligida çok iyi Çok şükür ileride çıktı günüde
Kiz ultrsn fotosunu atsanaKizlaaarr değiştirin listeleri kızım geliyo%100 dedi hemde Ay nasl mutluyum sagligida çok iyi Çok şükür ileride çıktı günüde
Bu hafta benim de oldu aynı şekilde akşamları oluyo genellikle bu dönemde olurmuş ben de öyle okudumGünaydın kızlar
Baş ağrısı yaşayan var mı aranızda
Gece baş ağrısıyla yattım, baş ağrılarıyla uykudan uyandım, sabah hala başım ağrıyor. Bir kere daha oldu böyle hamilelikten önce hiç olmazdı. Valla napacağımı bilemiyorum ne uyku uyuyabildim ne dinlenebildimKötü bir şey olmasın bebeğime yine dayanırım da insan internetten biraz araştırınca kafayı bozuyor galiba
Yaaaaaaaaa ciddi misin allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah yanılmış desene senin atom karıncaKizlaaarr değiştirin listeleri kızım geliyo%100 dedi hemde Ay nasl mutluyum sagligida çok iyi Çok şükür ileride çıktı günüde
Normal doğum mu olmuştuHele benim sipa ne acelesi varsa 1 hafta öne gecmis dr artik degismez deyip dogumu 1 hafta öne aldibenim ilk oglumda 3 gün öndeydi 2 hafta erken dogumla sürpriz yapti hic sabirlari yok kapali yerde
Tşk ederim çok sağol benimde haftaya çarşamba var kontrolum 12 hafta olacak inşallah bizede bir tahminde bulunur doktorumuzMerhaba hosgeldin aramiza gec kalmadin cinsiyetler yeni ögreniliyor yavas yavas.
Yaaa zaten o hafta da nasıl belli olabilirdi ki hadi gözün aydın canımKizlaaarr değiştirin listeleri kızım geliyo%100 dedi hemde Ay nasl mutluyum sagligida çok iyi Çok şükür ileride çıktı günüde
Hayırlı olsun canım gözün aydın olsun darısı bizlere inşallahKizlaaarr değiştirin listeleri kızım geliyo%100 dedi hemde Ay nasl mutluyum sagligida çok iyi Çok şükür ileride çıktı günüde
Bacim sen bunu da kesin demedaha cok erken valla bak bu doktor ne gordugunu bilmio pek erkekdede emin konusmustu saglikliymis cok sukur sen 3 hafta sora bida git cinsiyete
Kiz ultrsn fotosunu atsana
Yaaaaaaaaa ciddi misin allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah yanılmış desene senin atom karınca
Yaaa zaten o hafta da nasıl belli olabilirdi ki hadi gözün aydın canım
2 hafta sonra tekrar cagirdi yine bakcakmis ozman yüzde yüz dedi sonra 90 diyelim de ayıp olmasın dediHayırlı olsun canım gözün aydın olsun darısı bizlere inşallah
Ya nasıl dayanıyorsunuz, ben çok merak ediyorum iki haftayı iple çekiyorum.Seninki tıpatıp erkek ben en son 4 buçuk haftalikken gittim daha gitmedim çok merak ediyorum çocuğumu
Daha minik ama sanki erkek tabi en iyi 11 12 13 haftalar olmalıSlm kizlar bi tahmin de benim kuzuya verseniz
Merhaba,Günaydın kızlar
Baş ağrısı yaşayan var mı aranızda
Gece baş ağrısıyla yattım, baş ağrılarıyla uykudan uyandım, sabah hala başım ağrıyor. Bir kere daha oldu böyle hamilelikten önce hiç olmazdı. Valla napacağımı bilemiyorum ne uyku uyuyabildim ne dinlenebildimKötü bir şey olmasın bebeğime yine dayanırım da insan internetten biraz araştırınca kafayı bozuyor galiba
Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallahKizlaaarr değiştirin listeleri kızım geliyo%100 dedi hemde Ay nasl mutluyum sagligida çok iyi Çok şükür ileride çıktı günüde
Maşallah canım sen bu cinsiyet işine fazla kaptırma kendini bende erken olduğunu düşünüyorum değişebiliyor çünkü. 3 boyutlu renkli ultrasonla falan bakilsa belki bir ihtimal görünebilir ama henüz erken bence neyse sağlıklıymış iyiymiş ya gerisi çok önemli değilKizlaaarr değiştirin listeleri kızım geliyo%100 dedi hemde Ay nasl mutluyum sagligida çok iyi Çok şükür ileride çıktı günüde
Ayrıca %100 11. Hafta da iyi tahmin yapmış doktorun, adını söyle bizde gidelimKizlaaarr değiştirin listeleri kızım geliyo%100 dedi hemde Ay nasl mutluyum sagligida çok iyi Çok şükür ileride çıktı günüde
Ay benimde aynı ekrana bakmaktan diye düşünüyordum, demekki hamilelikte tetikliyor.Merhaba,
Benim de 3-4 gündür yoğun bi baş ağrım var. Özellikle akşamları dayanılması zor oluyor, karanlık odalara atıyorum kendimi
Bir çoğumuz yaşıyoruz demekki bu haftalarda. Sıkma canını
İnşallah pazartesi bende 12. Hafta usg göndereceğim tahmininizi merak ediyorum. Ailedekiler ikiye bölündü kız erkek diyeDaha minik ama sanki erkek tabi en iyi 11 12 13 haftalar olmalıistediğim usgler paylaşın
Yani gözlük numaram değişmediyse bence hamileliktenAy benimde aynı ekrana bakmaktan diye düşünüyordum, demekki hamilelikte tetikliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?