Ayy çok güzel..Ben de sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi.16-17.hafta gibi hissetmiştim oğlumda. Şimdi 13.haftadayım sürekli takip ediyorum acaba hissedecek miyim diye, yok henüz. Anneyle bebek arasındaki bağın daha çok oluştuğu ve güçlendiği dönem hareketlerin hissedildiği dönem bence. Bu yüzden erkekler için üzülüyorum bu hissi hiçbir zaman anlayamayacaklar diye :) Allah bebeğine sağlık versin, kıpır kıpır hareket etsin hep :)pardon 13 e giriyorum 12 bitiyor
Izlesin dursun napayım şimdiHahaha ay alemsin haa ama videoda iyiymis 2 hafta oyalanir onunla
Nerdeyse sırtını dönmüş tospikSlm kizlar bi tahmin de benim kuzuya verseniz
Bnde baş ağrısı çok fazla var d vitaminim çok düşük hastaneye gidip ilaç almayı düşünüyorumGünaydın kızlar
Baş ağrısı yaşayan var mı aranızda
Gece baş ağrısıyla yattım, baş ağrılarıyla uykudan uyandım, sabah hala başım ağrıyor. Bir kere daha oldu böyle hamilelikten önce hiç olmazdı. Valla napacağımı bilemiyorum ne uyku uyuyabildim ne dinlenebildimKötü bir şey olmasın bebeğime yine dayanırım da insan internetten biraz araştırınca kafayı bozuyor galiba
Bnde baş ağrısı çok fazla var d vitaminim çok düşük hastaneye gidip ilaç almayı düşünüyorum
Canm gittimi doktoraNerdeyse sırtını dönmüş tospikkız gbi hissettim
Canim valla o isler hiccc belli olmuyor benim bir oglum varrrrr Allahimmm tam bir baba asigi velet. Evin icinde bile 1 saniye ayrilmiyo babasindan, adam lavaboya bile gizli gizli kacarak gidiyor. Ben disari ciksam hicc umrunda olmuyo beni hic aramiyo uyku saatleri disinda oda emzirdigim icin. Bazen cok moralim bozuluyo ama yapcak bisi yok. insallah ikincisi böyle olmaz yoksa kafayi yerim. Babalari tam bir ana kuzusu bunlarda babaci oluyoValla ben her ikisine de hazırlıyorum kendimi isimleri hazır. Kızımda sadece kız ismi (Tusem) hazırdı. Kız istiyorduk çok şükür Rabbim nasib etti. Şimdi de hem erkek hem kız ismimiz hazır. Nasibte ne varsa hayirlisiyla saglicakla gelsin. Tabi ailelerde bir erkek beklentisi var bu da erkek olsun daha dogurmazsin gibi ama ben bu şekilde düşünmediğim için kafam relax. Kiz olursa tek bozulacagim sey babasina düşkün olması olur diğer kızım gibibenden çok babasını düşünür
13.30da randevum cnm heyecan bastı çok son 3.5 saatCanm gittimi doktora
Kedi ve çiğ etten bulaşan evet bende bağışıklık da hastalık da pozitif çıktı şimdi nezaman geçirdiğime bakcaklarSlm cnm bu kedi enfeksionu denilen seymi ? Benim dr um da bakdi ben daha bu hastaligi gevirmemisim o yuzden cig et balik elleme ve yeme dedi ayrica gecirmissen daha rahat olabilirsin.. sadece hamilelik icinde gecirmemissindir ozman allah korusun sagirlik filan oluyormus bebekde
Onca uğraş tasi babaya benzesin babaya düşkün olsun hiç adil deilCanim valla o isler hiccc belli olmuyor benim bir oglum varrrrr Allahimmm tam bir baba asigi velet. Evin icinde bile 1 saniye ayrilmiyo babasindan, adam lavaboya bile gizli gizli kacarak gidiyor. Ben disari ciksam hicc umrunda olmuyo beni hic aramiyo uyku saatleri disinda oda emzirdigim icin. Bazen cok moralim bozuluyo ama yapcak bisi yok. insallah ikincisi böyle olmaz yoksa kafayi yerim. Babalari tam bir ana kuzusu bunlarda babaci oluyo
Heyecanlanmamak elde degil bende doktora gitcegim zmn oyle oluyorum13.30da randevum cnm heyecan bastı çok son 3.5 saat
Günaydın canım bir iki gün önce bende de oldu ve oZaman cok kustum migren gibi oldu yani artık 12.haftadayım hatta bir hafta da onden gidiyorlar demişti ama inşaallah son demleridir bu bulantıdan kurtulurum.Günaydın kızlar
Gece baş ağrısıyla yattım, baş ağrılarıyla uykudan uyandım, sabah hala başım ağrıyor. Bir kere daha oldu böyle hamilelikten önce hiç olmazdı. Valla napacağımı bilemiyorum ne uyku uyuyabildim ne dinlenebildimKötü bir şey olmasın bebeğime yine dayanırım da insan internetten biraz araştırınca kafayı bozuyor galiba
Aynen benm doktorum atom karınca olanHeyecanlanmamak elde degil bende doktora gitcegim zmn oyle oluyorumsenin doktor du demi cok onceden erkek diyen
Bencedeeeee hicccc adil deilll. Ya ben disiplinli büyütmeye calisiyorum ilerde kendi ayaklarinin üstünde durabilmesi icin herseyi önüne sermiyorum ama babasinda hersey sinirsiz zarar verecek birseyi bile cocuk istedigi icin hic korkmadan veriyo kendine zarar verecekki ögrenecek diyor ama ben hayir oglum bunu sana veremem cünkü sana zarar verir diye anlatiyorum ve cocuk annemden birsey istesem hayir deme olasiligi var ama babama sorsam hayir demiyecek diye düsünüp ona yöneldi ve uzaklasti benden. insallah birgün anlar onun iyiligi icin bazi seylere hayir dedigimiOnca uğraş tasi babaya benzesin babaya düşkün olsun hiç adil deil
Al bizden de o kadar. 5 yaşında oğlum baba düşkünü. Babası yokken birşey yesin mutlaka babasına ayırır, babasıyla vakit geçirecek diye haftasonlarını iple çeker. Acayip düşkün..bazen bozulmuyor değilim haniCanim valla o isler hiccc belli olmuyor benim bir oglum varrrrr Allahimmm tam bir baba asigi velet. Evin icinde bile 1 saniye ayrilmiyo babasindan, adam lavaboya bile gizli gizli kacarak gidiyor. Ben disari ciksam hicc umrunda olmuyo beni hic aramiyo uyku saatleri disinda oda emzirdigim icin. Bazen cok moralim bozuluyo ama yapcak bisi yok. insallah ikincisi böyle olmaz yoksa kafayi yerim. Babalari tam bir ana kuzusu bunlarda babaci oluyo
Bakalim ne cikacak supriz yumurtadan 17.10 randevum var bidaha belki ozman der dr umNerdeyse sırtını dönmüş tospikkız gbi hissettim
Geçmiş olsun korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Hamilelikte baş ağrısı olabilen bir şey. İçini rahatlamak için doktorunla konuşGünaydın kızlar
Aminnnn seninki de insaallahAyy çok güzel..Ben de sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi.16-17.hafta gibi hissetmiştim oğlumda. Şimdi 13.haftadayım sürekli takip ediyorum acaba hissedecek miyim diye, yok henüz. Anneyle bebek arasındaki bağın daha çok oluştuğu ve güçlendiği dönem hareketlerin hissedildiği dönem bence. Bu yüzden erkekler için üzülüyorum bu hissi hiçbir zaman anlayamayacaklar diye :) Allah bebeğine sağlık versin, kıpır kıpır hareket etsin hep :)
Hahahahahah çok görülen bir şey değil o da senin şansınaCanim valla o isler hiccc belli olmuyor benim bir oglum varrrrr Allahimmm tam bir baba asigi velet. Evin icinde bile 1 saniye ayrilmiyo babasindan, adam lavaboya bile gizli gizli kacarak gidiyor. Ben disari ciksam hicc umrunda olmuyo beni hic aramiyo uyku saatleri disinda oda emzirdigim icin. Bazen cok moralim bozuluyo ama yapcak bisi yok. insallah ikincisi böyle olmaz yoksa kafayi yerim. Babalari tam bir ana kuzusu bunlarda babaci oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?