2021 Nisan Anneleri

ayyyyy bir umut dogdu banaaa günes gibiii ee nezamandan sonra anneye düskün oluyoooo??
Benim kizda 5 yasinda ilk zamanlar babaciydi aglardi hep arkasinda en fazla 2 yasina kadar surdu simdi anneci felaket hemde anne yukari anne asagi hani bazen kaliyor bazen degisiyor işte.mesela biz 3kiz kardesiz hepimiz babacıyiz ozellikle ben kizlar boyle işte

Ay
Daha minik ama sanki erkek tabi en iyi 11 12 13 haftalar olmalı istediğim usgler paylaşın
Allahim tabi ki de hayirlisini versin ilk saglik li olsun ama bende erkek cok istiyorum iki melegim var .. .. birdahaki kontolum 13 uncu haftam insallah ozman ogrenirim olmadi yine resim atarim.. gelmez ki 17.10

Onunla baktı canım renkliyle azicikta kıza sevineyim gerçi ben resmen coştum farkettim ki kiz istermisim

Cnm beni de eklermisin yas 32
3 uncu cocuk
rize
28.04 tahmini d. Tarihi

Ben geldimmmm çok üzüldüm cemkirmisin felan yazmışsınız halbu ki ben 7 kez sınava girdim torpilsiz olduğum için benden asagidakuelr hep gitti. Nasip değilmiş rabbim diğer dünyada sorsun. Neyse biri belediyeye ise gircem torpille diye konu açmış ona iki çift laf ettim zaten bekliyordum 1 hafta önce felan yazmıştım. Neyse obur dünyada goruscez.
Hayırlı olsun cinsiyet öğrenenlere bende yüzük testi yapyorum kızıma kiz 2.ye erkek cikiyor
Erkek fikrine alışmaya başladım.

Sürekli karnım bozuk dün kasıklarına çok şiddetli ağrı girdi tuvaletten çıkarken alıntımda çok az kan geldi bugün bisey yok çok şükür

hepinizi okudum yasemin nickini hatırlamıyorum ama seninki bence erkek kız gibi durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…