2021 Nisan Anneleri

Anlar anlar büyüyünce bende erkek olsun da bana düşkün olsun diyodum hiç öyle olmuyomuş desene bizde de ben despot olurum çok kuralciyim smdiden alıştırayım kendimi babaya düşkün olcak diye madem

Gunaydin bu aralar olabilir bende yasiyorum ama bnde migrende var parol icebilirsin icmemek icin zorluyorum ben en son iciyorum yani yatip kalkip gecmediginde zamanda birde yatarken basini sarar azcikta sıkı iyi gelir canim

Anlar anlar büyüyünce bende erkek olsun da bana düşkün olsun diyodum hiç öyle olmuyomuş desene bizde de ben despot olurum çok kuralciyim smdiden alıştırayım kendimi babaya düşkün olcak diye madem
Ben baya kuralcjyım eşime göre. Karantina döneminde kreş kapanınca her gün etkinlik yapıyorduk çoğunda önce ağlıyordu yapmamak için ama sonunda benim kararliligimi görünce yapıyordu mecburen. O kadar kavgalarımız oldu ama yine de babası en çok kimi seviyorsun dediğinde annemi der gelip beni öper. Okullar başlayacak dedik geçen gün baba sen git annem gitmesin o benimle kalsın diyor bana iyice alıştı bu dönemde Erkek çocuklar belli yasa kadar anneye daha düşkün arkadaşlarımın kızları var hepsi babaya düşkün benimki de bana

Bozulmayacak gibi degilki. Babasi gibi asiri anaci olmasina gerek yok ama accik aneyede düskün olabilir ama uyku saati geldiginde evde bagrinip duruyo anneeee gelll süttt ee eee yapcam diye sütten kesecem görecek ebesininkini

Günaydin benim kasigimda agri sanci birsey yok ama ani harekette acayip sizliyo bide agirlasti gibi karnim. Bebisler büyüdükce kendilerini daha net hissettiriyorlar

Zaten bendeki sansa tükürimm insallah ikinciden biraz ümitliyim yoksa bayilir kalirim yada evi erkeklere birakir delirir kacarim herhalde

Bozulmayacak gibi degilki. Babasi gibi asiri anaci olmasina gerek yok ama accik aneyede düskün olabilir ama uyku saati geldiginde evde bagrinip duruyo anneeee gelll süttt ee eee yapcam diye sütten kesecem görecek ebesininkini
Hahhaha alemsin

Aynennn öyle. Cocuklar anlamadiklari icin hangisi hoslarina giderse ona yöneliyorlar malesef. ikincisinden umutluyum

Selam bende yüzük testi yaptım ileri geri gidiyor çoğu kişi doğru çıkıyor diyor bakalım çıkacak mı bizdede
Hmmm erkekk ben annemede yaptim hepsi dogru cikti. kizkardeslerimdede yaptim dogru cikti bakalim:)

ayyyyy bir umut dogdu banaaa günes gibiii ee nezamandan sonra anneye düskün oluyoooo??

Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı 12 haftalık ama 12+4 gözüküyor ense kalınlığı burun kemiği çok şükür herşey yolunda cinsiyet için çok erken aslında nokta gibi birşey sanki var ama emin olamıyorum dedi sanırım ikinci oğlum geliyor gönlüm kızdan yanaydı ama Rabbim demekki böyle hayırlı görmüş

Eklentiler

• IMG_20200926_110653.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…