Aynen o zaman büyük olcak söyleyebilirBakalim ne cikacak supriz yumurtadan 17.10 randevum var bidaha belki ozman der dr um
Anlar anlar büyüyünceBencedeeeee hicccc adil deilll. Ya ben disiplinli büyütmeye calisiyorum ilerde kendi ayaklarinin üstünde durabilmesi icin herseyi önüne sermiyorum ama babasinda hersey sinirsiz zarar verecek birseyi bile cocuk istedigi icin hic korkmadan veriyo kendine zarar verecekki ögrenecek diyor ama ben hayir oglum bunu sana veremem cünkü sana zarar verir diye anlatiyorum ve cocuk annemden birsey istesem hayir deme olasiligi var ama babama sorsam hayir demiyecek diye düsünüp ona yöneldi ve uzaklasti benden. insallah birgün anlar onun iyiligi icin bazi seylere hayir dedigimi
Selam bende yüzük testi yaptım ileri geri gidiyor çoğu kişi doğru çıkıyor diyor bakalım çıkacak mı bizdedeay ben seneler önce yüzük testi yapmistim 2 erkek cikmisti ve oldu
Gunaydin bu aralar olabilir bende yasiyorum ama bnde migrende var parol icebilirsin icmemek icin zorluyorum ben en son iciyorum yani yatip kalkip gecmediginde zamanda birde yatarken basini sarar azcikta sıkı iyi gelir canimGünaydın kızlar
Baş ağrısı yaşayan var mı aranızda
Gece baş ağrısıyla yattım, baş ağrılarıyla uykudan uyandım, sabah hala başım ağrıyor. Bir kere daha oldu böyle hamilelikten önce hiç olmazdı. Valla napacağımı bilemiyorum ne uyku uyuyabildim ne dinlenebildimKötü bir şey olmasın bebeğime yine dayanırım da insan internetten biraz araştırınca kafayı bozuyor galiba
Ben baya kuralcjyım eşime göre. Karantina döneminde kreş kapanınca her gün etkinlik yapıyorduk çoğunda önce ağlıyordu yapmamak için ama sonunda benim kararliligimi görünce yapıyordu mecburen. O kadar kavgalarımız oldu ama yine de babası en çok kimi seviyorsun dediğinde annemi der gelip beni öper. Okullar başlayacak dedik geçen gün baba sen git annem gitmesin o benimle kalsın diyor bana iyice alıştı bu dönemdeAnlar anlar büyüyüncebende erkek olsun da bana düşkün olsun diyodum hiç öyle olmuyomuş desene bizde de ben despot olurum çok kuralciyim smdiden alıştırayım kendimi babaya düşkün olcak diye madem
Bozulmayacak gibi degilki. Babasi gibi asiri anaci olmasina gerek yok ama accik aneyede düskün olabilirAl bizden de o kadar. 5 yaşında oğlum baba düşkünü. Babası yokken birşey yesin mutlaka babasına ayırır, babasıyla vakit geçirecek diye haftasonlarını iple çeker. Acayip düşkün..bazen bozulmuyor değilim hani
Günaydin benim kasigimda agri sanci birsey yok ama ani harekette acayip sizliyo bide agirlasti gibi karnim. Bebisler büyüdükce kendilerini daha net hissettiriyorlarKizlar gunaydin, yazilar birikmis okumaya calisiyorumdun gece sag kasigima ara ara sanci girdi bugün de bir baskı var ağrı gibi, sızı gibi böyle... sizlerde oldu mu bu zamanlarda Kontrolüm çarşamba günü endişe etmeli miyim bilemedim
Zaten bendeki sansa tükürimmGeçmiş olsun korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Hamilelikte baş ağrısı olabilen bir şey. İçini rahatlamak için doktorunla konuş
Aminnnn seninki de insaallahçok yakında sende hissedersin eminim öncesinden daha erken.
Evet bu duyguyu hiç anlayamayacaklar. Zaten kulaklarına alıncaya kadar o hissi alamıyorlar
Hahahahahah çok görülen bir şey değil o da senin şansına. Insanin morali bozuluyor valla haklisin. Ikincisi sana duskun olur inşaallah Babalar sınırsız simartiyor dediğin gibi su an anlayamiyorlar.
Hahhaha alemsinBozulmayacak gibi degilki. Babasi gibi asiri anaci olmasina gerek yok ama accik aneyede düskün olabilirama uyku saati geldiginde evde bagrinip duruyo anneeee gelll süttt ee eee yapcam diye sütten kesecem görecek ebesininkini
Aynennn öyle. Cocuklar anlamadiklari icin hangisi hoslarina giderse ona yöneliyorlar malesef. ikincisinden umutluyumAnlar anlar büyüyüncebende erkek olsun da bana düşkün olsun diyodum hiç öyle olmuyomuş desene bizde de ben despot olurum çok kuralciyim smdiden alıştırayım kendimi babaya düşkün olcak diye madem
Amin canım inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alalım❤Masallah minik adamasaglikla gelsinler insallah.
Hmmm erkekkSelam bende yüzük testi yaptım ileri geri gidiyor çoğu kişi doğru çıkıyor diyor bakalım çıkacak mı bizdede
ayyyyy bir umut dogdu banaaa günes gibiiiBen baya kuralcjyım eşime göre. Karantina döneminde kreş kapanınca her gün etkinlik yapıyorduk çoğunda önce ağlıyordu yapmamak için ama sonunda benim kararliligimi görünce yapıyordu mecburen. O kadar kavgalarımız oldu ama yine de babası en çok kimi seviyorsun dediğinde annemi der gelip beni öper. Okullar başlayacak dedik geçen gün baba sen git annem gitmesin o benimle kalsın diyor bana iyice alıştı bu dönemdeErkek çocuklar belli yasa kadar anneye daha düşkün arkadaşlarımın kızları var hepsi babaya düşkün benimki de bana
Carsamba gelse de gorsem bebeğimiGünaydin benim kasigimda agri sanci birsey yok ama ani harekette acayip sizliyo bide agirlasti gibi karnim. Bebisler büyüdükce kendilerini daha net hissettiriyorlar
Aaa annenizede mi yaptınız yani daha önceki gebelikler içinde yapılabiliyor mu mesela bir kızım var ona bakabiliyormuyuz o nasıl yapılıyor o kadar bilmiyorumHmmm erkekkben annemede yaptim hepsi dogru cikti. kizkardeslerimdede yaptim dogru cikti bakalim:)
2 yasinda artik emzik olarak daha cok kullaniyo beni sömürmeye gelince anne ama baba düskünü sipaHahhaha alemsin
aynen sag salim saglikla dogsunlarda geri kalani hal olurCarsamba gelse de gorsem bebeğimiçok sağol canım ya aman o iyi olsun da dayanırım ağrıya siziya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?