Günaydın canım11+1 den günaydınnnnn
İnşaallah canımGünaydın
Güzel haberlerini bekliyoruz
Biraz hopluyorlar sanki cok otururken görmedimabla kardeş oturuyorlar işte napsunlar
Ya sumeyyecim ben dedim hamile kaldim melisa bu arkadaşlar erkek felan kafa karıştırdı tabikide melisa
Kız nasıl hissediyon daha erken değilmiBebeğimi net hissediyorum artik Allahim çok güzle bir duygu yaaa
Benm yeğen de karnıma kafasını koyup koyup seni seviyoyuum diyo bi kere denk gelmiş karnım guruldamis yavrum bebe onla konuştu sanıyo her seferindeKızım ikidebir karnıma gelip merhaba ben senin ablanım diyorherşeyden önce abla diyeceksin diyro kendide babaaaaa demisti
Ilk gebeligimide 11 12 13 de hissettim o zayıflık iç karın vs alakaliKız nasıl hissediyon daha erken değilmiben geçen sordum doktora da imkansız daha kücücükler bağırsaklarındır onlar dedi
Benm yeğen de karnıma kafasını koyup koyup seni seviyoyuum diyo bi kere denk gelmiş karnım guruldamis yavrum bebe onla konuştu sanıyo her seferinde
Canım kilona iç karnına göre değişir ben 170 ve 50 kgdim gobegim sıfırdı hemen hissettim bunda da yeni hissetmeye başladım 2 daha erken hissedili8ormsuİlk gebelikler de daha gec hissedilir diyolar kacıncı hafta da hissedebilirim bebegimi
Not almıştım kızımda ona baktım 17-18 gibi hissetmiştim bendeİlk gebelikler de daha gec hissedilir diyolar kacıncı hafta da hissedebilirim bebegimi
Ben folikasit hic kullanamiyorum mide bulantimi dahada arttiriyorBenim de bulantılarım çok fena. Biraz azaldı 12. hafta itibari ile ama hala perişanım. Bir de başağrıları da var. Buna da şükür tabi. Yalnız folik asit beni kötü yapıyordu, bıraktım baya fark etti.
Ah kıyamam, ne kadar stres olmuşsun. Böyle hissetmen çok normal. Ağlayınca rahatlamışsındır, bebeğimi üzdüm diye düşünme.
Ne güzel doktorun çok mantıklı bir şeklinde açıklamış. Diğer teste kadar hiç düşünme bu konuyu artık. İnşallah sağlıklı bir şeklinde alırsın bebeğini kucağına.
Hayırlı haberlerle gel canım sen herşeyi x2 yaşıyorsun12+0dan günaydınnn saat 11de kontrol bakalım minnaklar napıyor
Benimde kontrolüm dündü 10+6 günlük ama kıpır kıpır bı durmadı yerinde doktorda kaynıyor bu dediBebişerini görenler sizinki si de kıpır kıpır mı ultrasonda dün biran olsun durmadı. Şaşırdım acaba kızlarımda mı böyleydi
Anladım canımCanım kilona iç karnına göre değişir ben 170 ve 50 kgdim gobegim sıfırdı hemen hissettim bunda da yeni hissetmeye başladım 2 daha erken hissedili8ormsu
Hadi bakalım bende not alim bari güzel bi anı olarak kalır ilerki seneler deNot almıştım kızımda ona baktım 17-18 gibi hissetmiştim bende
Aynen ne zaman öğrenmişim bulantım ne zaman başlamış bitmiş cinsiyeti öğrenmem falan not almıştım hepsini şimdi karşılaştırırken de iyi oluyorHadi bakalım bende not alim bari güzel bi anı olarak kalır ilerki seneler de
Video var kontrolde çekilenler onları izleyip icleniyo evlâdımIlk gebeligimide 11 12 13 de hissettim o zayıflık iç karın vs alakalibide 2.daha erken hsisediliyormus
Yavrummm netten bebek görüntüleri ac seki bak bu bizimkinin aynı haha benimki o görüntüleri bizim sanıyor du
Canım kilona iç karnına göre değişir ben 170 ve 50 kgdim gobegim sıfırdı hemen hissettim bunda da yeni hissetmeye başladım 2 daha erken hissedili8ormsu
Yaa güzel fikirAynen ne zaman öğrenmişim bulantım ne zaman başlamış bitmiş cinsiyeti öğrenmem falan not almıştım hepsini şimdi karşılaştırırken de iyi oluyor
O neresinde yazıyorBiyokimyasal risk kaçtı canım senin yada kombine diyede geciyomuş sanırım
Evet ilk çoçuğum kızİlk cocugun kiz miydi? Ben de merak edip baktim da internetten. 50 alti ciktiysa erkek yazmislar. Ne kadar dogru bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?