2021 Nisan Anneleri

Kızım ikidebir karnıma gelip merhaba ben senin ablanım diyor herşeyden önce abla diyeceksin diyro kendide babaaaaa demisti
Benm yeğen de karnıma kafasını koyup koyup seni seviyoyuum diyo bi kere denk gelmiş karnım guruldamis yavrum bebe onla konuştu sanıyo her seferinde

Kız nasıl hissediyon daha erken değilmi ben geçen sordum doktora da imkansız daha kücücükler bağırsaklarındır onlar dedi
Ilk gebeligimide 11 12 13 de hissettim o zayıflık iç karın vs alakali bide 2.daha erken hsisediliyormus
Benm yeğen de karnıma kafasını koyup koyup seni seviyoyuum diyo bi kere denk gelmiş karnım guruldamis yavrum bebe onla konuştu sanıyo her seferinde

Yavrummm netten bebek görüntüleri ac seki bak bu bizimkinin aynı haha benimki o görüntüleri bizim sanıyor du
İlk gebelikler de daha gec hissedilir diyolar kacıncı hafta da hissedebilirim bebegimi
Canım kilona iç karnına göre değişir ben 170 ve 50 kgdim gobegim sıfırdı hemen hissettim bunda da yeni hissetmeye başladım 2 daha erken hissedili8ormsu

Ben folikasit hic kullanamiyorum mide bulantimi dahada arttiriyor

12+0dan günaydınnn saat 11de kontrol bakalım minnaklar napıyor
Hayırlı haberlerle gel canım sen herşeyi x2 yaşıyorsun
Bebişerini görenler sizinki si de kıpır kıpır mı ultrasonda dün biran olsun durmadı. Şaşırdım acaba kızlarımda mı böyleydi
Benimde kontrolüm dündü 10+6 günlük ama kıpır kıpır bı durmadı yerinde doktorda kaynıyor bu dedi kızımda kuduruktu çok hareketliydi ama bu daha minicik hiç durmuyor şaşırdım bende

Video var kontrolde çekilenler onları izleyip icleniyo evlâdım ama inatla onunda pipisi var dio ikna edemedik kendi erkek diye erkek istio oynaycakmis iç karın darsa mi hissediliyomus genişse mi benm iç karın denen bisey yok zannımca hepsi dışarda şuan geçen sefer 1 kere hissetmiştim kaydığını oda sayilirmi bende erken hissedermiyim heyecanlandım bak

Aynen ne zaman öğrenmişim bulantım ne zaman başlamış bitmiş cinsiyeti öğrenmem falan not almıştım hepsini şimdi karşılaştırırken de iyi oluyor
Yaa güzel fikir şimdi ne kadar olcak cocukların arası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…