2021 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar ben bu sabah da çok kötü kustum 12. Haftada geçiyor mu sahiden yabir de canlı derse giriyorum tam o sırada geliyor verdiğim dersten de bir şey anlamıyorum bulantıdan acaba ekrana çok bakmak bulantıyı etkiliyor mu? Kızım da bunları hiç yaşamadımBir gün bile bulantım olmadı

Hoş geldin maşallah ne güzel kocaman olmuş Bebişin sağlıkla al kucağına

ekrana bakmak kesinlikle etkiliyor bulantıyı, bi de hareketsizlik çok etkiliyordu beni. Ne zaman eski rutinime geri döndüm telefonu daha az kullandım rahatladım bulantı konusunda. Azıcık fazla vakit geçirsem telefonda hemen midem bulanıyor.

Ben de kız da ışığa bakamıyordum akşam karanlıkta oturuyorduk tvyi açtırmıyordum midemi bulandırıyordu ışık kötü ama geçici bir süreç sabır bir de ilaç rahatlatıyordu biraz

Canım ben bugün 12+2 deyim ve geçen haftaya göre çok rahatladığımı söyleyebilirim. Geçen hafta sabah bulantılarıyla başım beladaydı. Bir şeyler yiyene kadar midem beni mahvediyordu. Ben de canlı derslerde kamerayı kapatıp kıvranıyordum senin gibi. Yine bulantılarım var ama çok daha rahatım en azından sabah iyi uyanıyorum. İnşallah sen de bir an önce kurtulursun

Geldik teyzoşlar biz iyimişiz çok şükür ense kalınlığı burun kemiği organlarımız ellerimiz kollarımız şimdilik hepsi normalmiş çok şükür Allah a. Bir hafta kadar da önde gidiyormuşlar iki hafta sonra cinsiyeti öğrenecegiz inşaallah erken daha dedi biraz tüyo verin dedik birini kıza benzettim ama bakalım dedi bu haftalar yanıltabiliyor dedi neyse sağlıklılar ya çok şükür bekleriz napalım

Şuan zor oluyor mu peki senin için?
Kızım sakin çok şükür bir zorluk çıkarmıyor benim halsizliğim bulantılarm geçerse biraz daha iyi olurum daha iyi ilgilenirim doğduktan sonra nasıl olur bilemiyorum da kızımın huyu gibi olursa bir zorluk yaşamam inşallah kaynanam görümcelerim aynı apartmandayız çok yardımcı oluyorlar o yüzden pek zorluk yaşamıyorum

Bende hep yasları yakın olsun istiyorum ama ilk 3 ay zor gecti benim. Aşırı halsizliğim oldu kolum bile kalkmıyordu. Böyle de düşününce nasıl yaparım ki diyorum ama cok heves ediyorum beraber büyüsünler diye

Allah o gücü veriyor bence anneye çünkü ilki gibi olsaydım hiç ilgilenemezdim ne yesem içsem çıkıyordu şuan sadece sabah bulantım var biz de araları yakın olsun istedik arkadaşıyla büyüsün inşallah bu bebişini kucağına alıp ikinciyi de tattırsın Rabbim istediğin zamanda

Bnde çok isterdim yakın olsun yaşları ama korkardım ilk hamileliğim çok kötü geçti ve kızımda çok zor bı bebekti şuan 22 aylık kızım biraz olsun iyi oldu

Mutlaka Allah hem kolaylıgını hem sabrını veriyodur İnşallah hayallerimizi yaşamak nasip olsun

Bnde çok isterdim yakın olsun yaşları ama korkardım ilk hamileliğim çok kötü geçti ve kızımda çok zor bı bebekti şuan 22 aylık kızım biraz olsun iyi oldu
Mutlaka ilk cocuk belirler zaten yaş aralığını yeter ki sağlıklı olsunlar da gerisi hic önemli değil. Bebekliğin de uyku problemi mi olıyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…