1.5 yaş olacak nasipseYaa güzel fikirşimdi ne kadar olcak cocukların arası?
Bende bilmiyorum orda biyerde yazıyodurO neresinde yazıyor
Bence erkekMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katılanlardanımtahmini doğum tarihi 19 nisan şehir Zonguldak yaş 27 ilk çocuk olacak kısmetse
Bugün ikili test yaptırdım 11+3'te. Cinsiyet tahmininde bulunalım mı
Eki Görüntüle 2697838
Hoş geldin maşallah ne güzel kocaman olmuş Bebişin sağlıkla al kucağınaMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katılanlardanımtahmini doğum tarihi 19 nisan şehir Zonguldak yaş 27 ilk çocuk olacak kısmetse
Bugün ikili test yaptırdım 11+3'te. Cinsiyet tahmininde bulunalım mı
Eki Görüntüle 2697838
Günaydın kızlar ben bu sabah da çok kötü kustum 12. Haftada geçiyor mu sahiden yabir de canlı derse giriyorum tam o sırada geliyor verdiğim dersten de bir şey anlamıyorum bulantıdan acaba ekrana çok bakmak bulantıyı etkiliyor mu? Kızım da bunları hiç yaşamadımBir gün bile bulantım olmadı
Ne guzel bir duyguBebeğimi net hissediyorum artik Allahim çok güzle bir duygu yaaa
Ben de kız da ışığa bakamıyordum akşam karanlıkta oturuyorduk tvyi açtırmıyordum midemi bulandırıyordu ışık kötü ama geçici bir süreç sabır bir de ilaç rahatlatıyordu birazGünaydın kızlar ben bu sabah da çok kötü kustum 12. Haftada geçiyor mu sahiden yabir de canlı derse giriyorum tam o sırada geliyor verdiğim dersten de bir şey anlamıyorum bulantıdan acaba ekrana çok bakmak bulantıyı etkiliyor mu? Kızım da bunları hiç yaşamadımBir gün bile bulantım olmadı
Canım ben bugün 12+2 deyim ve geçen haftaya göre çok rahatladığımı söyleyebilirim. Geçen hafta sabah bulantılarıyla başım beladaydı. Bir şeyler yiyene kadar midem beni mahvediyordu. Ben de canlı derslerde kamerayı kapatıp kıvranıyordum senin gibi. Yine bulantılarım var ama çok daha rahatım en azından sabah iyi uyanıyorum. İnşallah sen de bir an önce kurtulursunGünaydın kızlar ben bu sabah da çok kötü kustum 12. Haftada geçiyor mu sahiden yabir de canlı derse giriyorum tam o sırada geliyor verdiğim dersten de bir şey anlamıyorum bulantıdan acaba ekrana çok bakmak bulantıyı etkiliyor mu? Kızım da bunları hiç yaşamadımBir gün bile bulantım olmadı
Şuan zor oluyor mu peki senin için?1.5 yaş olacak nasipse
Kızım sakin çok şükür bir zorluk çıkarmıyor benim halsizliğim bulantılarm geçerse biraz daha iyi olurum daha iyi ilgilenirim doğduktan sonra nasıl olur bilemiyorum da kızımın huyu gibi olursa bir zorluk yaşamam inşallah kaynanam görümcelerim aynı apartmandayız çok yardımcı oluyorlar o yüzden pek zorluk yaşamıyorumŞuan zor oluyor mu peki senin için?
Bende hep yasları yakın olsun istiyorum ama ilk 3 ay zor gecti benim. Aşırı halsizliğim oldu kolum bile kalkmıyordu. Böyle de düşününce nasıl yaparım ki diyorumKızım sakin çok şükür bir zorluk çıkarmıyor benim halsizliğim bulantılarm geçerse biraz daha iyi olurum daha iyi ilgilenirim doğduktan sonra nasıl olur bilemiyorum da kızımın huyu gibi olursa bir zorluk yaşamam inşallah kaynanam görümcelerim aynı apartmandayız çok yardımcı oluyorlar o yüzden pek zorluk yaşamıyorum
Allah o gücü veriyor bence anneye çünkü ilki gibi olsaydım hiç ilgilenemezdim ne yesem içsem çıkıyordu şuan sadece sabah bulantım var biz de araları yakın olsun istedik arkadaşıyla büyüsünBende hep yasları yakın olsun istiyorum ama ilk 3 ay zor gecti benim. Aşırı halsizliğim oldu kolum bile kalkmıyordu. Böyle de düşününce nasıl yaparım ki diyorumama cok heves ediyorum beraber büyüsünler diye
Bnde çok isterdim yakın olsun yaşları ama korkardım ilk hamileliğim çok kötü geçti ve kızımda çok zor bı bebekti şuan 22 aylık kızım biraz olsun iyi olduBende hep yasları yakın olsun istiyorum ama ilk 3 ay zor gecti benim. Aşırı halsizliğim oldu kolum bile kalkmıyordu. Böyle de düşününce nasıl yaparım ki diyorumama cok heves ediyorum beraber büyüsünler diye
Mutlaka Allah hem kolaylıgını hem sabrını veriyodurAllah o gücü veriyor bence anneye çünkü ilki gibi olsaydım hiç ilgilenemezdim ne yesem içsem çıkıyordu şuan sadece sabah bulantım var biz de araları yakın olsun istedik arkadaşıyla büyüsüninşallah bu bebişini kucağına alıp ikinciyi de tattırsın Rabbim istediğin zamanda
Mutlaka ilk cocuk belirler zaten yaş aralığınıBnde çok isterdim yakın olsun yaşları ama korkardım ilk hamileliğim çok kötü geçti ve kızımda çok zor bı bebekti şuan 22 aylık kızım biraz olsun iyi oldu
Yakınmış senin de inşallah bu bebiş sakin olur birlikte büyüsünlerBnde çok isterdim yakın olsun yaşları ama korkardım ilk hamileliğim çok kötü geçti ve kızımda çok zor bı bebekti şuan 22 aylık kızım biraz olsun iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?