2021 Nisan Anneleri

Bende doktora denk gelmeli haftaya felan alakası yok doktor görebilen iyi biriyse 10 da da söylüyor bi ben denk gelmedim özele gidicem öylesine arastirmayacagim
Ben hele hiç gelmedim şıpadanak söyleyene arkadaşlarım 11de öğrendi hep deli olcem en son söylenmedimi gitcem onların doktora yetti canıma dicem

Bende doktora denk gelmeli haftaya felan alakası yok doktor görebilen iyi biriyse 10 da da söylüyor bi ben denk gelmedim özele gidicem öylesine arastirmayacagim
Valla benimki ozel sirf pandemi den dolayi oyle istedim 5 boyutlu bile varmis ultrasyonu.. vallaha diretecegim 12+3 randevum ense kalinli ikili test filan da yapilcak o ara cinsiyet de zorlicam dr umu bide okadar para verioz valla en azindan yuzdeli bisey desin merakdan catlioz amaaa

Benim ciddi lavoboya cikma sikintim var kizlar.. bildiniz bes aylik hamileyim sanki...
Kabizlik ust duzey sisdim iki gunde ..
Varmi bir cozumu olan kizlar

En son nezman dr ultrasyonla bakdi cnm sana?
En son 12+4 de baktı canım heryeride kıpır kıpır görünüyordu ama 16dan önce sölemiyormuşmuş 16da görüşürüz dedi, ben sabırsız bekleyemiyorum Allah aşkına baksana şu tosbikin neresi belli olmaz

Eklentiler

• B95B2759-58C0-4917-8EA8-CA2809DE17AA.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 43
Ben hele hiç gelmedim şıpadanak söyleyene arkadaşlarım 11de öğrendi hep deli olcem en son söylenmedimi gitcem onların doktora yetti canıma dicem

Durdugun hata ALLAH aşkına isim ver bende gelim

Abooo deliler yaa anlamiyrolar halden hic olmadi Ysmnondr gibi renkluye gidek
Benim ciddi lavoboya cikma sikintim var kizlar.. bildiniz bes aylik hamileyim sanki...
Kabizlik ust duzey sisdim iki gunde ..
Varmi bir cozumu olan kizlar
Ben ayıptır söylemesi kıymalı karnıbahar yaptım oyy dünden beri feciyim dene haşla ye

Yumurtlama gününde olursa erkek mı oluyor yani kızlar bunu bilmiyordum.peki kızlar adete yakın zamanda mı oluyor yani olma ihtimali yüksek mı

Ya aslında benim bu hamileliğin kızımdan çok farklı kızımda 4 haftalıkken başladı 12 hafta veya daha fazla araba tutardı midem öyle kusardım... bunda toplasan 10 kez kuşusundur sadece çok uykum var bakalim

Yumurtlama gününde olursa erkek mı oluyor yani kızlar bunu bilmiyordum.peki kızlar adete yakın zamanda mı oluyor yani olma ihtimali yüksek mı
Valla yumurta çatlamış olursa ihtimal yüksekmiş artık çatladımıydı değilmiydi bilmiyorum gari, adetten 7-8gün sonra oluyor yani adetin 14. Günü genelde

Valla yumurta çatlamış olursa ihtimal yüksekmiş artık çatladımıydı değilmiydi bilmiyorum gari, adetten 7-8gün sonra oluyor yani adetin 14. Günü genelde
Ben haziranın 16 si 25 i arası adet olmuşum
26 27 28 29u yumurtalamammis 27sine hamile kalmışım son adet tarihim 13 temmuz

Benim adet öncesi lekelerim ve 10 gün sürdüğü için yumurtlama ne hiç bilmiyorum

Ben haziranın 16 si 25 i arası adet olmuşum
26 27 28 29u yumurtalamammis 27sine hamile kalmışım son adet tarihim 13 temmuz

Benim adet öncesi lekelerim ve 10 gün sürdüğü için yumurtlama ne hiç bilmiyorum
Ben şey duymuştum adet bitimi ilk beş gününde gebe kalırsan koz olurmuşmuş, ben takip yaptım tam 17.günü yumurtladım ogün denedim o gece kasıklarım çok ağrıdı acaba hemen o gece döllenmemi oldu bilmiyorum

Benim kız hep öleydi Buda tam tersi ters dönmüş böcük gibi eller kollar havada kıpır kıpır kıpırdıyordu ayaklarıyla keseye vurup vurup hoplatıyordu kendini tontirikimmmm
Aynı benimki kıçı başı ayrı oynuyodu ama cinsiyet olunca doktor pozisyonu kötü dedi

Aha kesinleşti kızım rskks
Guldeste12 H Hilal15

Iyide benim adet 10 gün sürüyor bitiyor 15 gün sonra adet oluyorum benimki nasıl önce sonra oluyor

Aynı benimki kıçı başı ayrı oynuyodu ama cinsiyet olunca doktor pozisyonu kötü dedi
Ay seninki gene kötü demiş göremiyom demek istemiş benim doktor çok yardımsever bi çocuk ne güzel poz veriyor hiç yormadı ölçümlerini alabildim dedi uleeee hiç mi görmedin orayı cinsiyet dememe kalmadı 16da o 16da diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…