Ben hele hiç gelmedim şıpadanak söyleyene arkadaşlarım 11de öğrendi hep deli olcemBende doktora denk gelmeli haftaya felan alakası yok doktor görebilen iyi biriyse 10 da da söylüyor bi ben denk gelmedimözele gidicem öylesine arastirmayacagim
Valla benimki ozel sirf pandemi den dolayi oyle istedim 5 boyutlu bile varmis ultrasyonu.. vallaha diretecegim 12+3 randevum ense kalinli ikili test filan da yapilcak o ara cinsiyet de zorlicam dr umu bide okadar para verioz valla en azindan yuzdeli bisey desin merakdan catlioz amaaaBende doktora denk gelmeli haftaya felan alakası yok doktor görebilen iyi biriyse 10 da da söylüyor bi ben denk gelmedimözele gidicem öylesine arastirmayacagim
En son nezman dr ultrasyonla bakdi cnm sana?Ben hele hiç gelmedim şıpadanak söyleyene arkadaşlarım 11de öğrendi hep deli olcemen son söylenmedimi gitcem onların doktora yetti canıma dicem
Rahim suan idrar kesesine bastirdigi icin hafif idrar kacagi da olabilir kizimda olmusdu bende bide sicaklarla birlikte daha da islak oluyorduCanım bende bayadır var ama ciddiye almadım açıkçası aynı dediğin gibi hafif sulu sarımsı baya
En son 12+4 de baktı canım heryeride kıpır kıpır görünüyordu ama 16dan önce sölemiyormuşmuşEn son nezman dr ultrasyonla bakdi cnm sana?
Ben hele hiç gelmedim şıpadanak söyleyene arkadaşlarım 11de öğrendi hep deli olcemen son söylenmedimi gitcem onların doktora yetti canıma dicem
Valla benimki ozel sirf pandemi den dolayi oyle istedim 5 boyutlu bile varmis ultrasyonu.. vallaha diretecegim 12+3 randevum ense kalinli ikili test filan da yapilcak o ara cinsiyet de zorlicam dr umu bide okadar para verioz valla en azindan yuzdeli bisey desin merakdan catlioz amaaa
Ben ayıptır söylemesi kıymalı karnıbahar yaptım oyy dünden beri feciyim deneBenim ciddi lavoboya cikma sikintim var kizlar.. bildiniz bes aylik hamileyim sanki...
Kabizlik ust duzey sisdim iki gunde ..
Varmi bir cozumu olan kizlar
Benimkide aynı öyle ellerini karnına koymuş bi ellerini kaldırıp indiriyodu kurban olurumBenim bebe kalbi atıyordu hiç hareket etmiyordu ayakları çapraz yapmis yan yatıyordu
Ayyy yaa bak icim kıpırdadı sütüm olsa akardiBenimkide aynı öyle ellerini karnına koymuş bi ellerini kaldırıp indiriyodu kurban olurumoğlumda maşallah bu zamanlarda eller kollar dans ediyodu. Naif bi kız olcak belli
Benim kız hep öleydiBenim bebe kalbi atıyordu hiç hareket etmiyordu ayakları çapraz yapmis yan yatıyordu
Yumurtlama gününde olursa erkek mı oluyor yani kızlar bunu bilmiyordum.peki kızlar adete yakın zamanda mı oluyor yani olma ihtimali yüksek mıYa bende yumurtlama gününü denemekten yorulduğum için yaptım aslında tutmuyordu bir türlü yumurtlamayımı kaçırıyoruz diyor stres yapıyordum o sebeple ovülasyon takibi yaptım görüncede denedim bakalım doğru mu çıkacak, inşallah birşeyler söyler devlette söylüyorlar dini cinsiyet sorunca
Valla yumurta çatlamış olursa ihtimal yüksekmiş artık çatladımıydı değilmiydi bilmiyorum gari, adetten 7-8gün sonra oluyor yani adetin 14. Günü geneldeYumurtlama gününde olursa erkek mı oluyor yani kızlar bunu bilmiyordum.peki kızlar adete yakın zamanda mı oluyor yani olma ihtimali yüksek mı
Ben haziranın 16 si 25 i arası adet olmuşumValla yumurta çatlamış olursa ihtimal yüksekmiş artık çatladımıydı değilmiydi bilmiyorum gari, adetten 7-8gün sonra oluyor yani adetin 14. Günü genelde
Yaaa cok tatlıııııı cinsiyetler belli olsunda bikaç aya başlarız almayaYaaaaaa
Ben şey duymuştum adet bitimi ilk beş gününde gebe kalırsan koz olurmuşmuş, ben takip yaptım tam 17.günü yumurtladım ogün denedim o gece kasıklarım çok ağrıdı acaba hemen o gece döllenmemi oldu bilmiyorumBen haziranın 16 si 25 i arası adet olmuşum
26 27 28 29u yumurtalamammis 27sine hamile kalmışım son adet tarihim 13 temmuz
Benim adet öncesi lekelerim ve 10 gün sürdüğü için yumurtlama ne hiç bilmiyorum
Aynı benimki kıçı başı ayrı oynuyodu ama cinsiyet olunca doktor pozisyonu kötü dediBenim kız hep öleydiBuda tam tersi ters dönmüş böcük gibi eller kollar havada kıpır kıpır kıpırdıyordu ayaklarıyla keseye vurup vurup hoplatıyordu kendini tontirikimmmm
Aha kesinleşti kızımBen şey duymuştum adet bitimi ilk beş gününde gebe kalırsan koz olurmuşmuş, ben takip yaptım tam 17.günü yumurtladım ogün denedim o gece kasıklarım çok ağrıdı acaba hemen o gece döllenmemi oldu bilmiyorum
Ay seninki gene kötü demiş göremiyom demek istemiş benim doktor çok yardımsever bi çocuk ne güzel poz veriyor hiç yormadı ölçümlerini alabildim dedi uleeee hiç mi görmedin orayıAynı benimki kıçı başı ayrı oynuyodu ama cinsiyet olunca doktor pozisyonu kötü dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?