2021 Nisan Anneleri

Çok geçmiş olsun tatlım, hiç sıkıntısız alalım kucaklarımıza dilerim, teşekkür ederim bilgi için

Benim kızımın adı Ecrin.. Ben daha hamile bile değilken bir müşterimin kızının adı idi. Dedim çok güzel isim ilerde kızım olursa adını Ecrin koyarım.. Sonra kızım oldu eşim de hiç müdahale etmedi sağolsun..

Ya benimde vardı parlement mavi keten bir pantolonum 1 2 yıl önce attim herhalde yada atmadım bilmiyorum ki taşınırken biyerlere sıkıştırmista olabilirim.
Senin ne guzelmis ohh karnin nerden büyümeye basladi
Biraz sezaryenden kalmıştı göbeğim henüz kilo almamışım aynı çıkıyor kilom 55. Birazda sezaryen göbeğiyle şimdiki hamilelik birleşince daha cabuk çıktı bunda öne doğru gidiyor kızıma hamileyken de sivri bir karnım vardı yanlar boştu herkes erkek derdi hastanede falan görünce ama basenlerimden kilo almıştım o zaman.

Senin de sıvı mı canım?damla damla sarımsı su gibi?? iyi herkeste oluyormuş içim rahatladı biraz. Amniyon suyu testi yapıyorlarmış Pedle ondan sorucam
Ben doktora sordum onu acaba su gibi suyum mu gelio azar azar die bu ayda oyle birsey olmaz dedi sonra dusundum oyle olsa kanama olur.Benimde bazen su gibi damlio bn hic boyle bisi gormemistim simdiye kdr.Kontrole gidince yine sorucam enf icin

Bende göbeğim sivrilmeye başladı ama basenlerimde büyüdü sanki kızda büyüyor eşime dedim bugün kiz bencede diyor

Saoll canım benim Muhittin kıza benzetti
Hiç şaşırdık mı
İnsaallah doğrudur söylerler eğer belli oluyorsa, ama belli olmuyorsa uğraşmaz gibime geliyor.
NBB den begendim cnm bedeni yokmus 10 gune gelecek dediler her dakika zamlaniyor urunler resmen 50 tl dediler 2 tane istedim kizimda asla emzirme sutyeni kullanamadim atlet inanilmaz rahat oluyor
Herşey uçmuş bende e bebekten almıştım galiba kızımda. Ama sutyenleri mecburi taktım dışarıda bir yere giderken pratiklik sağlıyordu
Kızlaaar Bahar Gülce nasıl isim sizce eşim bahar istiyo ben gülce
Gülce Bahar şeklinde daha uyumlu bence
İsmiyle büyüsün maşaallah güzel bir ismi var

Öyle söyleyince de gülbahar olcakmista araya biseyler kaynamış gbi gelmisti

Açıkçası şaşırmadım

Kızlar 9+2 yim bulantilarim baya şiddetliydi şimdi baya azaldı. Sizde de bu haftalarda azaldı mi

Senin melisa değil melih

Kızlar 9+2 yim bulantilarim baya şiddetliydi şimdi baya azaldı. Sizde de bu haftalarda azaldı mi
Bende en baştan beri sıfır bulantı kusma hatta 3-4kilo aldım bile kızımda bu zamanlar hala kusardım midem bulanırdı 4aydan sonra geçmişti şimdi karnım şişmese gebeyim demiycem aşırı normal ve iştahlıyım 12.haftaya geçer diye düşünüyorum seninde

Valla uğraşmazsa özele giderim öğreneceğim illa

Evet haklisin.. bu ara instagramda da okadar hos seyler varki kendimi zor tutuyorum ... iki hafta sonra randevum insallah ozman belli olur cinsiyet
Bende doktora denk gelmeli haftaya felan alakası yok doktor görebilen iyi biriyse 10 da da söylüyor bi ben denk gelmedim özele gidicem öylesine arastirmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…