- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
Çok geçmiş olsun tatlım, hiç sıkıntısız alalım kucaklarımıza dilerim, teşekkür ederim bilgi içinMerhaba canım mesajı yeni gördüm kanama alanlarım kese etrafına yayılmış iri üzüm üzüm şeklindeydi Üç gün yattım ve psikolojik olarak kanamam falan yok benim diye kendimi şartladım. Görmezden geldim progestan da kullandım üç gün sonra geçti böylece bir daha da olmadı çok şükür.
Benim kızımın adı Ecrin.. Ben daha hamile bile değilken bir müşterimin kızının adı idi. Dedim çok güzel isim ilerde kızım olursa adını Ecrin koyarım.. Sonra kızım oldu eşim de hiç müdahale etmedi sağolsun..Onayları tutuyor ikinizinkide olmayacak başka bi isim bakalim diyorlar. Bne kızımın adını nilay,aysima ,yaren istiyordum sonra Ecrin Nisa buldum çok güzel söylenişi çok uyumlu he ben hayırlı kadin diye koydum ecir minel diye YASIN süresinde geçiyor ya buna ALLAH kerim
Biraz sezaryenden kalmıştı göbeğim henüz kilo almamışım aynı çıkıyor kilom 55. Birazda sezaryen göbeğiyle şimdiki hamilelik birleşince daha cabuk çıktı bunda öne doğru gidiyorYa benimde vardı parlement mavi keten bir pantolonum 1 2 yıl önce attim herhalde yada atmadım bilmiyorum ki taşınırken biyerlere sıkıştırmista olabilirim.
Senin ne guzelmis ohh karnin nerden büyümeye basladi
Ben doktora sordum onu acaba su gibi suyum mu gelio azar azar die bu ayda oyle birsey olmaz dedi sonra dusundum oyle olsa kanama olur.Benimde bazen su gibi damlio bn hic boyle bisi gormemistim simdiye kdr.Kontrole gidince yine sorucam enf icinSenin de sıvı mı canım?damla damla sarımsı su gibi?? iyi herkeste oluyormuş içim rahatladı biraz. Amniyon suyu testi yapıyorlarmış Pedle ondan sorucam
Bende göbeğim sivrilmeye başladı ama basenlerimde büyüdü sanki kızda büyüyorBiraz sezaryenden kalmıştı göbeğim henüz kilo almamışım aynı çıkıyor kilom 55. Birazda sezaryen göbeğiyle şimdiki hamilelik birleşince daha cabuk çıktı bunda öne doğru gidiyorkızıma hamileyken de sivri bir karnım vardı yanlar boştu herkes erkek derdi hastanede falan görünce ama basenlerimden kilo almıştım o zaman.
Hiç şaşırdık mı
İnsaallah doğrudurYa bende yumurtlama gününü denemekten yorulduğum için yaptım aslında tutmuyordu bir türlü yumurtlamayımı kaçırıyoruz diyor stres yapıyordum o sebeple ovülasyon takibi yaptım görüncede denedim bakalım doğru mu çıkacak, inşallah birşeyler söyler devlette söylüyorlar dini cinsiyet sorunca
Herşey uçmuş bende e bebekten almıştım galiba kızımda. Ama sutyenleri mecburi taktım dışarıda bir yere giderken pratiklik sağlıyorduNBB den begendim cnm bedeni yokmus 10 gune gelecek dediler her dakika zamlaniyor urunler resmen 50 tl dediler 2 tane istedim kizimda asla emzirme sutyeni kullanamadim atlet inanilmaz rahat oluyor
Gülce Bahar şeklinde daha uyumlu benceKızlaaar Bahar Gülce nasıl isim sizceeşim bahar istiyo ben gülce
İsmiyle büyüsün maşaallah güzel bir ismi varOnayları tutuyor ikinizinkide olmayacak başka bi isim bakalim diyorlar. Bne kızımın adını nilay,aysima ,yaren istiyordum sonra Ecrin Nisa buldum çok güzel söylenişi çok uyumlu he ben hayırlı kadin diye koydum ecir minel diye YASIN süresinde geçiyor ya buna ALLAH kerim
Öyle söyleyince de gülbahar olcakmista araya biseyler kaynamış gbi gelmistiHiç şaşırdık mı
İnsaallah doğrudursöylerler eğer belli oluyorsa, ama belli olmuyorsa uğraşmaz gibime geliyor.
Herşey uçmuş bende e bebekten almıştım galiba kızımda. Ama sutyenleri mecburi taktım dışarıda bir yere giderken pratiklik sağlıyordu
Gülce Bahar şeklinde daha uyumlu bence
İsmiyle büyüsün maşaallah güzel bir ismi var
Açıkçası şaşırmadımHiç şaşırdık mı
İnsaallah doğrudursöylerler eğer belli oluyorsa, ama belli olmuyorsa uğraşmaz gibime geliyor.
Herşey uçmuş bende e bebekten almıştım galiba kızımda. Ama sutyenleri mecburi taktım dışarıda bir yere giderken pratiklik sağlıyordu
Senin melisa değil melihBen de hamilelik kilotu aldim kullanamadım pantolonu 62 kgmim 40 beden almisim geniş olsun diye altına tayt giyerim diye büyük oldu.
Bende lisede betül diye bir arkadaşım vardı şuan görsem saçını yolarım o derece
Kız bahar guzelmis biz melisa melis.Hanim Sahabe isimleri baktım eşim beğenmedi hep cevrede olan isimelridi . Ayşe bile koyabilirim
Herkeste farklı oluyo canm ama benm baya bitti gbi bişeydi 10.haftada nerdeyse Hiç olmuyoduKızlar 9+2 yim bulantilarim baya şiddetliydi şimdi baya azaldı. Sizde de bu haftalarda azaldı mi
Bende en baştan beri sıfır bulantı kusma hatta 3-4kilo aldım bileKızlar 9+2 yim bulantilarim baya şiddetliydi şimdi baya azaldı. Sizde de bu haftalarda azaldı mi
Valla uğraşmazsa özele giderimHiç şaşırdık mı
Cok minnoa bu amaaaYaaaaaa
Reklamlarda cok feci şeyler çıkıyor dayanamıyorumCok minnoa bu amaaabi belli olsun cinsiyetler eminim hepimiz alisverise verecegiz kendimizi
Evet haklisin.. bu ara instagramda da okadar hos seyler varki kendimi zor tutuyorum ... iki hafta sonra randevum insallah ozman belli olur cinsiyetReklamlarda cok feci şeyler çıkıyor dayanamıyorum
Bende doktora denk gelmeli haftaya felan alakası yok doktor görebilen iyi biriyse 10 da da söylüyor bi ben denk gelmedimEvet haklisin.. bu ara instagramda da okadar hos seyler varki kendimi zor tutuyorum ... iki hafta sonra randevum insallah ozman belli olur cinsiyet
Canım bende bayadır var ama ciddiye almadım açıkçası aynı dediğin gibi hafif sulu sarımsı bayaKızlar akıntınız var mı? Bende şeffaf hafif sulu sarımsı akıntı var çok korktum pazartesi doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?