• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kaynana görümce ile ilgili yazılanları okuyunca şaşırdım benim düşük tehlikesi varken kaynanam 3 ay temizliğimi yemeğimi yaptı doğumda belime masaj yaptı dualar okudu bir kere söylenmedi görümcelerim eltim bir şey olduğu zaman eşime damat bana kendilerinden gibi davranır eşime kızarlar kızı üzme bizi karşında bulursun flan derler Allah bin kere razı olsun Rabbim hepimizin özellikle evlatlarımızın karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah
aminnn ay ne güzelll cok sanslisinn aman nazar degmesin

Ay cok şükür işte bu ikililer kafa karıstırıyo amann gecti gitti şükür allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin banada 3 lü demişlerdi yaptırmıcam☺
aynen stresten baska birsey degil

ben de öyle yapmayı planlıyorum. Herkes annesinin karnından tüm bilgilerle doğmuyor ama bence bi his var ve o hissi yavaş yavaş hissediyorum kendimde. Daha tekmesini dahi hissetmediğim bebeği ultrasonda gördüğümden beri tüm gündemim o oldu. Ben asla çenemi de tutamam söyleyiveririm büyük ihtimalle 😁
afferin kiz tutma zaten hep sana stres oluyo. Sen stres olacagina onlar olsun:))

Kızlar. Size bir şey soracağım. Ben mayıs annesi olacağım inşaallah. Siz bizden öndesiniz. Bilgilerinizden faydalanmak için soruyorum. Bugün 7+2 de 150 hızda kalp atışı vardı bebeğimin. 140 ve üzeri kız oluyormuş çoğunlukla 140 altı kalp atışı hızı erkek bebekmiş. Bu teori sizde tuttu mu? 7+ usg fotolarınızda yazar veya o haftaki kalp atış hızınız aklınızdaysa bir bilgilendirin. Bu teoriyi birlikte denetleyelim. Hurafe mi acaba? Bana yardımcı olur musunuz?
Hurafe canım hayırlı olsun bu arada

Ben ozel gdiyorum bugun 2 li icin gittim ama doktor banada kiza benziyor ama gostermiyor belli olmaz en dogrusu 16 da olur degisebilirde dedi.Yani bu aydan kaynakli ama oglumda 11.haftada direk erkek dedi doktor.
Hayırlısı olsun canım bakalım ne olursa Allah ne bahşederse

Hahahhaha Allah iyiliğinizi versin inşaallah güldürdünüz 😁😁 bakalım salı günü belli olacak inşaallah.
Yaaaa ben bir şey hissetmiyorum yani cinsiyet olarak en son rüyamda koca ağızlı bir kız bebiş gördüm o görüntü gözümden gitmiyor çok korkmuştum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Bnmde Çarşamba 😂

Öyle çok yazmışsınız ki masaallah tek tek okudum dün akşam en son girmiştim 25 sayfa eklenmişti 😊

Etrafımızda cahil insanlar çok hepimiz ayrı kişiler yüzünden sınanıyoruz. Allah akıl sağlığımızı korusun 🤲

Buradan yazisinca bazen bir birimizi yanlış anlayabiliyoruz; malum hormonlarda etkili. Ama yüz yüze olsak ,mimikler ve ifade de olunca eminim çoğumuzun tavsiyeleri, konuşmaları gayet içten ve kibardir.

Seviyorum bir çoğunuzu tanimadan çünkü şu an aynı duyguları yaşıyoruz, bizi en iyi biz anlıyoruz.
Insan insanın aynasıdır ❤

Back
X