• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Muhittin Muhittin merhaba güzel anneler,
Listenize beni de ekler misiniz?
Antalya ilk bebeğim, yaş 34.Cinsiyetimiz belli değil henüz.

Bu arada ananem cinsiyet konusunda evde kim baskın karakter, kimin sözü geçiyorsa o cinsiyette olur bebek der. Öyle mi acaba🥰

Anneanne teorisi bende tuttu galiba 😂 Ben evde biraz daha cazgır biraz daha baskınım. Eşim genelde alttan alan taraf olur. Kızım da ben gibi olursa bizim baba yandı 😂😂

Doktorum ikiliyi tavsiye etmedi. Yaştan dolayı zaten yüksek çıkacaktı. Nifty'yi önerdi.
Selam canım niftyi nerde ne kadara yaptırdın? Benim de salı günü yapılacak inşallah iyi çıkar sonuçlar

Evet benimde tabii insan farkli istiyor.
Ama benim belirtilerim ayni oglumla birebir diyebilirim.
Etten tavuktan baliktan yumurtadan tiksiniyorum.
Tek farklilik oglumda sabah uyanir uyanmaz kusardim tam 20 hafta sabahlari kustum sonra gun icinde asla mide bulantim olmazdi.
Bu defa surekli midem bulaniyor gece gunduz cok perisan durumdayim..
Bnde oglumda etten tavuktan nefrett ettm bundada oyleyim ben 9 aya kadar her sabah kustum ama en azindan 5. Aydan sonra sadece sabahlari arada gun icinde veya aksamlari kusardim bunda senin dedgn gbi devamli mide bulantim var birde oglumda ekşi severdim bundada eksi seviyorum ama ruyalarimda hep pembe elbiseler giyorum hep pembe seyler göruyorum belkide kız istedgimden oyle goruyorumdur 😂😂😂

Bu benim minnoş kız heralde teyzeleri😍 yine de süpriz olsun bakalım üç hafta sonra öğrenicez. İlk bebekte kızdı

Eklentiler

• 43BEA64D-3DA7-4A14-8495-D5FF7CAE9FB5.webp
    43BEA64D-3DA7-4A14-8495-D5FF7CAE9FB5.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 77
Bnde oglumda etten tavuktan nefrett ettm bundada oyleyim ben 9 aya kadar her sabah kustum ama en azindan 5. Aydan sonra sadece sabahlari arada gun icinde veya aksamlari kusardim bunda senin dedgn gbi devamli mide bulantim var birde oglumda ekşi severdim bundada eksi seviyorum ama ruyalarimda hep pembe elbiseler giyorum hep pembe seyler göruyorum belkide kız istedgimden oyle goruyorumdur 😂😂😂
Ay kiyamam ya insallah hayirli saglikli cok tatliş bir kızin olur.:KK200:

Back
X