Valla ya bitmedi cezasi.Senle aramizda cok yok insallah sen ogrenirsin
Bence bi kac hafta daha bekle dayanabiliyosan kesinlesmis bi sonuc olur hic degilseDoktor değişikti biraz bnde başka hastaneye gideceğim
Bnde rüyamda 2 3 kere erkek gördüm 2 kerede kız doktor erkeklerde pipiyi gösteriyordu kizdada bana şaka yapmak için kız demiş saçma sapan rüyalar işteŞimdi yarın banada cinsiyet belli değil derse bekle allah bekleinşallah gösterir sıpacık yaa ben bugünde rüyamda kız bebeğim olduğunu gördüm bu iki oldu
Evet öyle yapıyorum şuan ama herkese söyledim kızım olacağınıBence bi kac hafta daha bekle dayanabiliyosan kesinlesmis bi sonuc olur hic degilse
Tahmini yapan kendi doktorunmu yoksa oylesine gittigin bi doktormu kendi doktorunsa kafadan savma bi tahmin yapmamistir ama oylesine bir seferligne gittiysen cok guvenme tahmineEvet öyle yapıyorum şuan ama herkese söyledim kızım olacağını
Perinatalog ne demek canım ben de çok değişeceğine ihtimal vermiyorum ama sanki doktorum organını göremeden yorum yaptıBana kızıma hamileyken 12. Haftada perinatolog %80 Kız demişti bir dahada değişmedi
Riskli gebelik uzmanı demekPerinatalog ne demek canım ben de çok değişeceğine ihtimal vermiyorum ama sanki doktorum organını göremeden yorum yaptı
Riskli gebelik doktoru oluyor perinatologlar canım aynı zamanda detaylı ultrasonu falanda yapıyorlar kızımda görülen bir problemden dolayı erken haftada gitmek zorunda kalmıştım onlar daha detaylı inceliyor cihazları falan çok iyi o zaman cinsiyeti de görmüştü söylemişti. Yarın da ikili tarama için perinatoloğa gidicem sadece ölçüm yapacak kan vermicem kendi kadın doğum doktorum yönlendirdiPerinatalog ne demek canım ben de çok değişeceğine ihtimal vermiyorum ama sanki doktorum organını göremeden yorum yaptı
Canım 11 haftalikken gittim bu doktora cinsiyet için 2 hafta sonra gel dedi cinsiyet için gittiğini ve ondan önce devlete gittigimide ağzımdan kaçırdım uyuz oldu bı hayli konuşmasından belliydi ztn karnıma bildiğin cihazla vurdu bn bebeğe bakıyorum dalginligima geldi eve gelince videoda fark ettim Cinsiyet sormadım bile çünkü bebeğimi ggordum herşeyi unuttum kendisi söyledi tahmin bulunmami isterseniz kız derim dediTahmini yapan kendi doktorunmu yoksa oylesine gittigin bi doktormu kendi doktorunsa kafadan savma bi tahmin yapmamistir ama oylesine bir seferligne gittiysen cok guvenme tahmine
Benim göbeğimde ince tüyler var dün muhabbeti görünce ışık tutarak baktımValla ya bitmedi cezasi.Senle aramizda cok yok insallah sen ogrenirsinyokka gobek killari yonu arastirmaya devam etcez hep birlik
Ben kızıma hamileyken erkek bebek görmüştüm hemde yüzünü falan canlı canlı çok güzel bir bebekti ama kızım oldu. Şimdide kız bebek görüyorum iki seferdir bir kere emzirirken gördüm ama yüzünü hatırlamıyorum bugünde doğum yapmış hastanede yatıyorum bebeği getiriyor hemşire kızınız oldu diyor pembiş pembiş öyle gördümBnde rüyamda 2 3 kere erkek gördüm 2 kerede kız doktor erkeklerde pipiyi gösteriyordu kizdada bana şaka yapmak için kız demiş saçma sapan rüyalar işte
Bacim bosver sen kılı tuyuBenim göbeğimde ince tüyler var dün muhabbeti görünce ışık tutarak baktımyana doğru bakıyor şimdi benimki ne
Evet canım sabah 10.00 da randevum inşallah herşey yolundadırBacim bosver sen kılı tuyusen yarin mi gidecktn dktra
Yok canım o kadar ayrıntılı değil bu ultrason görüntüleri hiç net değil. Bilemedim net konuşmadı içimde hala bir umut var ama değişeceğini de çok düşümmüyorumRiskli gebelik doktoru oluyor perinatologlar canım aynı zamanda detaylı ultrasonu falanda yapıyorlar kızımda görülen bir problemden dolayı erken haftada gitmek zorunda kalmıştım onlar daha detaylı inceliyor cihazları falan çok iyi o zaman cinsiyeti de görmüştü söylemişti. Yarın da ikili tarama için perinatoloğa gidicem sadece ölçüm yapacak kan vermicem kendi kadın doğum doktorum yönlendirdi
Bende 2 gun cok siddetli oldu 2 gyndr hafif gecio kan basinci arttikca bas agriisi yapiyor2 aksamdir bas agrisi basliyor bende. Gunduz pek agrimiyir aksam cok hissettiren alin bolgemde agri oluyor. Yasayan var mi?
Hemen gruba yaz cok merak ederimEvet canım sabah 10.00 da randevum inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?