2021 Nisan Anneleri

Şimdi yarın banada cinsiyet belli değil derse bekle allah bekle inşallah gösterir sıpacık yaa ben bugünde rüyamda kız bebeğim olduğunu gördüm bu iki oldu
Bnde rüyamda 2 3 kere erkek gördüm 2 kerede kız doktor erkeklerde pipiyi gösteriyordu kizdada bana şaka yapmak için kız demiş saçma sapan rüyalar işte

Evet öyle yapıyorum şuan ama herkese söyledim kızım olacağını
Tahmini yapan kendi doktorunmu yoksa oylesine gittigin bi doktormu kendi doktorunsa kafadan savma bi tahmin yapmamistir ama oylesine bir seferligne gittiysen cok guvenme tahmine

Pozisyonu hakkında yorum yapmadı sadece benim kilomdan dolayı net göremediğini ama kıza benzettiğini söyledi bir hayli baktı net diyemem dedi

Perinatalog ne demek canım ben de çok değişeceğine ihtimal vermiyorum ama sanki doktorum organını göremeden yorum yaptı
Riskli gebelik doktoru oluyor perinatologlar canım aynı zamanda detaylı ultrasonu falanda yapıyorlar kızımda görülen bir problemden dolayı erken haftada gitmek zorunda kalmıştım onlar daha detaylı inceliyor cihazları falan çok iyi o zaman cinsiyeti de görmüştü söylemişti. Yarın da ikili tarama için perinatoloğa gidicem sadece ölçüm yapacak kan vermicem kendi kadın doğum doktorum yönlendirdi

Tahmini yapan kendi doktorunmu yoksa oylesine gittigin bi doktormu kendi doktorunsa kafadan savma bi tahmin yapmamistir ama oylesine bir seferligne gittiysen cok guvenme tahmine
Canım 11 haftalikken gittim bu doktora cinsiyet için 2 hafta sonra gel dedi cinsiyet için gittiğini ve ondan önce devlete gittigimide ağzımdan kaçırdım uyuz oldu bı hayli konuşmasından belliydi ztn karnıma bildiğin cihazla vurdu bn bebeğe bakıyorum dalginligima geldi eve gelince videoda fark ettim Cinsiyet sormadım bile çünkü bebeğimi ggordum herşeyi unuttum kendisi söyledi tahmin bulunmami isterseniz kız derim dedi

Bnde rüyamda 2 3 kere erkek gördüm 2 kerede kız doktor erkeklerde pipiyi gösteriyordu kizdada bana şaka yapmak için kız demiş saçma sapan rüyalar işte
Ben kızıma hamileyken erkek bebek görmüştüm hemde yüzünü falan canlı canlı çok güzel bir bebekti ama kızım oldu. Şimdide kız bebek görüyorum iki seferdir bir kere emzirirken gördüm ama yüzünü hatırlamıyorum bugünde doğum yapmış hastanede yatıyorum bebeği getiriyor hemşire kızınız oldu diyor pembiş pembiş öyle gördüm rüya tabirlerinde hamile kadın kız bebek görürse erkek bebeği olur yazıyordu çok merak ediyorum doğru mu çıkacak acaba diye

Oleyyyy nihayetttt bende 16+0 da oglumun tekmelerini hareketlerini hissediyorummmm. 1 saattir sirt üstü uzandim elimi karniima koydum öyle cilvelesiyoruz Büyük oglumda da 4 ay bittikten sonra kayma baloncuk gibi bisiler olmustu ama bu oglumda simdiye kadar pek bisi hissetmedim birden tekme geldi yaniliyorumdur diye hemen uzandim takim ettim ve 1 saat hic durmadan kiprasti özlemisim bu duyguyu.

Yok canım o kadar ayrıntılı değil bu ultrason görüntüleri hiç net değil. Bilemedim net konuşmadı içimde hala bir umut var ama değişeceğini de çok düşümmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…