Benimkide aynısını yaptı Aslan o bölgeye bakmadı sadece ölçüm yaptı ekstra alttan üstten kıyıdan bakayım yapmadı ama disiplinli ve başarılı olduğu için değiştirmeyi düşünmedim ben bekledim Pazartesi göreceğiz 16 cinsiyeti görüşürüz demiştiHayır bakıp da göremese emin olamasa diyecek bir şeyim zaten yok kızı erkeği zaten fark etmez ama denemedi bile bakmayı ona kızdım doktorumu değiştirmeyi bile düşünüyorum devlet değil bu arada bir de özel ☹
1 yasinda ayiririz artık hem ilk zorlu zamanları bitmis olur insallah minnoslarimizinben de oda yapma diyenlere katiliyorum:) ben oglum 3 yasina geldiginde onunla birlikte secerek oda yaptim, cok hevesle yatti en basindan beri. 3.5 senedir 1 kez sizinle yatayim demedi daha, bizim yanimiza iyice doydugu icin diye dusunuyorum.
ama 6-8aylik oda ayiranlar da var, eger bu fikirdeysen erkenden yapmak mantikli tabii.
yani odayi ne zaman ayirmak istedigine bagli
Canım bnm doktorum yüzüstü duran poposunu dönen bebeğe kız dediHayır bakıp da göremese emin olamasa diyecek bir şeyim zaten yok kızı erkeği zaten fark etmez ama denemedi bile bakmayı ona kızdım doktorumu değiştirmeyi bile düşünüyorum devlet değil bu arada bir de özel
Ay böylede kafa karışıyorSelam kızlar bugün doktora gittim keisn olmamakla birlikte kıza benzetti bilemedim geçen hafta başka doktor erkek gibi demişti şimdi kıza benziyor dediler
UmarımAy böylede kafa karışıyoryine beklenen günler desenize inşallah birdahaki kontrolde netleştir
Oncelikle hayirlisi olsun ama ben ozele gidiyorm cihazida cok iyi doktorun 15 dakika ugrasti goremedi pozisyonundan dolayi ne kadr oynattiysada hic bir yorum yapamiycam dedi en iyi 16 haftalarda sonuc aliniyor cinsiyet konusunda sanirimKızlar 14.haftada kıza benziyor denilip erkek olan var mı. Devlet hastanesine gidiyorum. Usgler çok net değil. Doktor da çok emin olamadı
Kızlar 14.haftada kıza benziyor denilip erkek olan var mı. Devlet hastanesine gidiyorum. UsglPozisyonu nasıldıOncelikle hayirlisi olsun ama ben ozele gidiyorm cihazida cok iyi doktorun 15 dakika ugrasti goremedi pozisyonundan dolayi ne kadr oynattiysada hic bir yorum yapamiycam dedi en iyi 16 haftalarda sonuc aliniyor cinsiyet konusunda sanirim
Pozisyonu nasıldıOncelikle hayirlisi olsun ama ben ozele gidiyorm cihazida cok iyi doktorun 15 dakika ugrasti goremedi pozisyonundan dolayi ne kadr oynattiysada hic bir yorum yapamiycam dedi en iyi 16 haftalarda sonuc aliniyor cinsiyet konusunda sanirim
Pozisyonu nasıldı
Her gittigimde farkli pozisyondu ama bu sefer gittimde ayaklarini bagdas kurmus sekilde kapatmisti bi ara ense olcusu almak icin baya oynatmaya calisti sonra bacak arasini goreyim die salladi oda tekme atti dokdor salladikca ama goremedik malesefPozisyonu nasıldı
Hahaha bizimki yüzüstü duruyordu doktor karnımı baya oynattı sonra poposunu döndü bizeHer gittigimde farkli pozisyondu ama bu sefer gittimde ayaklarini bagdas kurmus sekilde kapatmisti bi ara ense olcusu almak icin baya oynatmaya calisti sonra bacak arasini goreyim die salladi oda tekme atti dokdor salladikca ama goremedik malesef
Doktor bide bana kasımın sonunda gel dediHer gittigimde farkli pozisyondu ama bu sefer gittimde ayaklarini bagdas kurmus sekilde kapatmisti bi ara ense olcusu almak icin baya oynatmaya calisti sonra bacak arasini goreyim die salladi oda tekme atti dokdor salladikca ama goremedik malesef
Ense olcusu almak icin dondurdu popoyu ama ordan nasil cinsiyet gormus sizin doktorHahaha bizimki yüzüstü duruyordu doktor karnımı baya oynattı sonra poposunu döndü bizedoktor bu şekilde cinsiyet tahmini yaptı bide
Bana kızıma hamileyken 12. Haftada perinatolog %80 Kız demişti bir dahada değişmediKızlar 14.haftada kıza benziyor denilip erkek olan var mı. Devlet hastanesine gidiyorum. Usgler çok net değil. Doktor da çok emin olamadı
Doktor değişikti biraz bnde başka hastaneye gideceğimEnse olcusu almak icin dondurdu popoyu ama ordan nasil cinsiyet gormus sizin doktorbenim muayneden 10 gun sonra kontrole cagiriyor 26 ekimde gidicem sonra ki muaynemde bi aksilik olmazsa 15 kasim sonrasi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?