2021 Nisan Anneleri

Benimkide aynısını yaptı Aslan o bölgeye bakmadı sadece ölçüm yaptı ekstra alttan üstten kıyıdan bakayım yapmadı ama disiplinli ve başarılı olduğu için değiştirmeyi düşünmedim ben bekledim Pazartesi göreceğiz 16 cinsiyeti görüşürüz demişti

1 yasinda ayiririz artık hem ilk zorlu zamanları bitmis olur insallah minnoslarimizin

Oda yapmayı düşünen anneler bence imkânı ve çok hevesi olanlar yapsın. Eşyalarda belli bi zaman sonra koyacak yer sıkıntısı oluyor oyuncak, kıyafet, yedek battaniye, nevresim, emzirme yastığı derken bi zaman sonra oturma odanız bebek odasına dönüyor. Ayrı bi dolabı yatmasa bile emeklemeye başlayınca yatıp oynayacağı oyuncaklarını dağıtıp oynayabileceği odası olması çok kullanışlı oluyor. Tabi anne yanında parkyatak tarzı en az 2 yaşa kadar yapabileceği bir yatak da olmalı. Küçük beşik alırsanız tutunup ayağa kalkmaya başlayınca problem oluyor. Allah nasip ederse 2 yaşa kadar emecek bebeler oda ayırmak da 2 yaş öncesi pek önerilmiyor. Ama gün içinde kendine ait odasında oynaması bebeleri çok mutlu ediyor. Benim kızım kalabalığı sevmezdi misafir gelince odasına gider orda oynardı. 2.5 yaşında kendi isteğiyle odasında yatmaya başladı bu arada. Sevgilerimle ❤

Canım bnm doktorum yüzüstü duran poposunu dönen bebeğe kız dedi bebis göstermiyordu

Selam kızlar bugün doktora gittim keisn olmamakla birlikte kıza benzetti bilemedim geçen hafta başka doktor erkek gibi demişti şimdi kıza benziyor dediler
Ay böylede kafa karışıyor yine beklenen günler desenize inşallah birdahaki kontrolde netleştir

Kızlar 14.haftada kıza benziyor denilip erkek olan var mı. Devlet hastanesine gidiyorum. Usgler çok net değil. Doktor da çok emin olamadı

Kızlar 14.haftada kıza benziyor denilip erkek olan var mı. Devlet hastanesine gidiyorum. Usgler çok net değil. Doktor da çok emin olamadı
Oncelikle hayirlisi olsun ama ben ozele gidiyorm cihazida cok iyi doktorun 15 dakika ugrasti goremedi pozisyonundan dolayi ne kadr oynattiysada hic bir yorum yapamiycam dedi en iyi 16 haftalarda sonuc aliniyor cinsiyet konusunda sanirim

Oncelikle hayirlisi olsun ama ben ozele gidiyorm cihazida cok iyi doktorun 15 dakika ugrasti goremedi pozisyonundan dolayi ne kadr oynattiysada hic bir yorum yapamiycam dedi en iyi 16 haftalarda sonuc aliniyor cinsiyet konusunda sanirim
Pozisyonu nasıldı

Her gittigimde farkli pozisyondu ama bu sefer gittimde ayaklarini bagdas kurmus sekilde kapatmisti bi ara ense olcusu almak icin baya oynatmaya calisti sonra bacak arasini goreyim die salladi oda tekme atti dokdor salladikca ama goremedik malesef
Hahaha bizimki yüzüstü duruyordu doktor karnımı baya oynattı sonra poposunu döndü bize doktor bu şekilde cinsiyet tahmini yaptı bide

Her gittigimde farkli pozisyondu ama bu sefer gittimde ayaklarini bagdas kurmus sekilde kapatmisti bi ara ense olcusu almak icin baya oynatmaya calisti sonra bacak arasini goreyim die salladi oda tekme atti dokdor salladikca ama goremedik malesef
Doktor bide bana kasımın sonunda gel dedi

Hahaha bizimki yüzüstü duruyordu doktor karnımı baya oynattı sonra poposunu döndü bize doktor bu şekilde cinsiyet tahmini yaptı bide
Ense olcusu almak icin dondurdu popoyu ama ordan nasil cinsiyet gormus sizin doktorbenim muayneden 10 gun sonra kontrole cagiriyor 26 ekimde gidicem sonra ki muaynemde bi aksilik olmazsa 15 kasim sonrasi olcak

Şimdi yarın banada cinsiyet belli değil derse bekle allah bekle inşallah gösterir sıpacık yaa ben bugünde rüyamda kız bebeğim olduğunu gördüm bu iki oldu

Bana kızıma hamileyken 12. Haftada perinatolog %80 Kız demişti bir dahada değişmedi

Ense olcusu almak icin dondurdu popoyu ama ordan nasil cinsiyet gormus sizin doktorbenim muayneden 10 gun sonra kontrole cagiriyor 26 ekimde gidicem sonra ki muaynemde bi aksilik olmazsa 15 kasim sonrasi olcak
Doktor değişikti biraz bnde başka hastaneye gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…