2021 Nisan Anneleri

2 aksamdir bas agrisi basliyor bende. Gunduz pek agrimiyir aksam cok hissettiren alin bolgemde agri oluyor. Yasayan var mi?
Benim de bir kaç gündür baş ağrım vardı tansiyonumu ölçtüm takip ettim küçük tansiyonum biraz yüksek gibiydi bir indi bir çıktı limon sıkıp içtim birazda sessiz ve karanlık ortam iyi geldi bugün geçti çok şükür

Be
Yok canım o kadar ayrıntılı değil bu ultrason görüntüleri hiç net değil. Bilemedim net konuşmadı içimde hala bir umut var ama değişeceğini de çok düşümmüyorum
Belli olmaz senin o zaman net göremedi diyorsun demekki tahmin yaptı. Bekle bakalım Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah

Insallah benim de gecer ya. Hic basi agriyan biri degilimdir, hic dayanilmiyor.

Ne kaba doktormuş öyle ya ben de ikili teste gittim başka dr a hem çok tatlıydı hem söyledi cinsiyet benim ki de 16 dedi

Walla canım hiç bilmiyorum hayırlısı olsun ztn kiz hissediyorum artık

Hic bilmiyordum bunlari cok tesekkur ederim.
Evet canım su miktarıni çoğalt hem baş ağrısına iyi gelir hemde gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sık görülüyor ondan korur hemde çatlakların olmaz karın bölgende ben buna bağlıyorum çünkü çok su tüketirim çok şükür kızımda hiç çatlağım olmadı hemde hiç bir ürün kullanmadım

Bana bildirim gelmemis ya da görmemişim yazdığını tek tek mesajlara bakip buldum. Sonuç ne oldu merak ettim canım?
O bir haftanın sonucunda rakamlarınim kötüydü. Bana metfotmin mi ne şeker için bir ilaç kullanmamı önerdiler. Plasentadan bebeğe geçen bir ilaç olduğu için reddettim. Allahtan anlayışla karşıladılar. Metformin yetersiz gelirse ikinci aşama olan insüline direk geçeceğiz dediler. Ben vücudum diyet ve yürüyüş düzenine yeni alışıyor bir hafta daha süre istiyorum dedim kabul ettiler. Bugün ikinci hafta itibari ile rakamlarım iyi diye insülin ertelendi. Bir hafta içinde üç tane rakam olması gerekenden yüksek çıkarsa direk insülin başlayacak dediler.
Şu anda günde 4 defa ölçmeye devam ediyorum. Kabul edilebilir en üst değerler şöyle:
Sabah açlık: 95
Üç ana öğün sonrası:140
Sende durumlar nasıl?

Cok var ay hangisi acaba
Ya Başkan yorum yapanda sallamış o çizdiği resmen palavra dedi bebeğin bacakları havada gölgeler var meye göre çiziyor doktoruna gösterip sorsan Güler dedi kime inancamızı şaştık, ama en güzeli sabrettim beklerim 2gün sonra kendi doktorum cinsiyete bakacak beklemesi zor ama en azından kesin olacak sonuç Benden sizlere tavsiye kendi doktorunuz dışındakiler ilgilenmiyor bile, şimdi anladım doktorumun cinsiyeti 16dan önce konuşmak manasız demesini sabredip bekleyin

Ay nasl duygulandim nasil hasetlendim suan nasıl bisey anlatsana azıcık içimiz şenlensin acaip bi hevesle bekliyom bende hissetmeyi

Sevindim canım. inşallah iyi cikmaya devam eder sonuçların. Benim tekrar tahlil istememisti. Muhtemelen seker yuklemesinde bakilir tekrar. Ona da daha var. Ama ben dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime arada kaçak olsa da. Zor oluyo diyet yapar gibi beslenmek hamileyken ama sabredicez. Benim drum da üst sınır 95 demişti. Evde ölçüm cihazim olmadığı icin bilemiyorum şu an kac oldugunu.

Ay nasl duygulandim nasil hasetlendim suan nasıl bisey anlatsana azıcık içimiz şenlensin acaip bi hevesle bekliyom bende hissetmeyi
Cokkk güzel bir duygu kuzum böyle karnina icten minnak vuruslar kiprasmalar oluyor az cok ne yaptigini hissedebiliyorsun. Ben bu down sendromu stresi falan üzüntüden hic böyle hissedemiyorum neden falan diyordum ama bugün farkli birsey oldu ve ilk defa karnimi oksayip konustum ve abisiyle tanistirdim, oglumda bugun ilk defa kardesinin ismini söyleyip ben abi falan dedi cok duygulandigim bir anda icerdeki sipe tak diye vurdu aa tekme dedim ilk hamileligimden bildigim icin uzandim hemen abisiyle 1 saat boyunca minnaki takip ettik tabiki karnimin üstünden net belli olmadigi icin ben cok hissettim kipir kipir dolu dolu güzel 1 saatti darisi basiniza insallah en kisa zamanda insan asil böyle seylerle hamile oldugunu anliyor. Sende zayifsan sanada az kalmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…