2021 Nisan Anneleri

Ya o doktor çok meşhur asabiliğiyle huyunu biliyorum zaten hatta bu gebeliğimde kandan betahcg içinde ona gitmiştim vajinal bakıp keseyi gördüğü halde pıhtı olabilir gebelik olmayabilir diye baya üzmüştü beni, ama acilen onu boş buldum diye bile bile gittim oda hatırladı Beni ozaman demişti 3gün sonra gel beta artmışmı bakalım demişti gitmemiştim hatırlayınca canın isteyince geliyorsun tribi yaptı, kendi doktorunu niye beklemiyorsun cinsiyet için boşa geliyorsunuz demişti ne 20dk sı 10dk yı bulmamıştır bakması ile kaldırması beni bida töbe kapısından geçmicem dedim

Sen kendin kaşınmışsın canım demekki görüyor sistemden daha önce gelgidini tabi takibe gelmiyor cani isteyince geliyor diye trip attı şimdi anladım Allah muhtaç etmesin inşallah

Sen kendin kaşınmışsın canım demekki görüyor sistemden daha önce gelgidini tabi takibe gelmiyor cani isteyince geliyor diye trip attı şimdi anladım Allah muhtaç etmesin inşallah
Tabi tabi dedi hatta en başında gelmişsin neden ara dönem geldin karar ver artık kime gitcene dedi aynen kendim kaşındım doktorumu aldattığıma pişman oldum

Kizlar mide yanmasi icin gaviscon surup mu rennie cigneme tabletimi hangisi daha iyi mide bulandirmayan zaten bulaniyor

Ay ne güzel herkes az kilo almış. Benim kilo aldı başını gidiyor 1.74 boyum var 56 ile hamile kalmıştım şuan 61 kiloyum yani 5 kilo almışım pek belli olmuyor ama daha çok yolum var kilo alınan haftalardayım artık ekmeği makarna pilavı azalttım hiç yememem lazım ama boğazım durmuyor aşırı acıkıyorum

Madem kilodan laf açılmış 170 boy 53 kiloyla hamile kaldım ilk 2.5 ay 51 e düştüm . Şimdi tekrar almaya başladım 53-54 arasındayım yani ilk kiloma geri geldim ama benim kilo aynı olmasina rağmen belim kalinlasti

Bende hiç düşüş olmadı hep çıkış halindeydi

Valla kizlar ben bu gidisle baya tombik hamis olacam...
1.80 boyum var 84 kilo olmusum 4 kilo
Almisim.. bu gidisle 100 kiloyu gorcem yine. Kizlarda gecmisdim
Boyunuz baya uzun size bisi olmaz ama ilk 3 ayda nasil kilo aliyorsunuz onu anlamiyorum ben kuru ekmekle yasiyorum birde serumla.ilk oglumda aylarca anca su ictim onda 12 kilo vermistim bu gebeligimde 4.kiloyu vermsiim hos benim bu sefer kilom fazla versem de kotu degilde.Yiyemiorm Bisiler yemek istiyorum bende siz boydan kurtariyorsunuz zaten dert etmeyibn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…