Ya o doktor çok meşhur asabiliğiyle huyunu biliyorum zaten hatta bu gebeliğimde kandan betahcg içinde ona gitmiştim vajinal bakıp keseyi gördüğü halde pıhtı olabilir gebelik olmayabilir diye baya üzmüştü beni, ama acilen onu boş buldum diye bile bile gittim oda hatırladı Beni ozaman demişti 3gün sonra gel beta artmışmı bakalım demişti gitmemiştim hatırlayınca canın isteyince geliyorsun tribi yaptı, kendi doktorunu niye beklemiyorsun cinsiyet için boşa geliyorsunuz demişti ne 20dk sı 10dk yı bulmamıştır bakması ile kaldırması beni bida töbe kapısından geçmicem dedimYa o doktora gıcık oldum ben ne hakkı var o şekilde konuşmaya söylemiyorsan söyleme belli değil de görünmüyor de illa laf sokacak
Bizim ikili test içindi bugünkü kontrol farklı bir doktora gittim. 20 dk kadar inceledi muayene etti vaktimiz boldu sağolsun her bir detayına baktı. Detaylı ultrason gibiydi. Az kalmış canım 1 gün de sen ona
Canimmm hosbulful aşk olsunnn listeye ekledim bile ben sabahKarakiz gelmişsin simdi farkettim bizim cinsiyetlerde belli oldu teyzesi iki kızçemiz geliyor hayırlısıyla yazabilirsin
Sen kendin kaşınmışsın canımYa o doktor çok meşhur asabiliğiyle huyunu biliyorum zaten hatta bu gebeliğimde kandan betahcg içinde ona gitmiştim vajinal bakıp keseyi gördüğü halde pıhtı olabilir gebelik olmayabilir diye baya üzmüştü beni, ama acilen onu boş buldum diye bile bile gittim oda hatırladı Beni ozaman demişti 3gün sonra gel beta artmışmı bakalım demişti gitmemiştim hatırlayınca canın isteyince geliyorsun tribi yaptı, kendi doktorunu niye beklemiyorsun cinsiyet için boşa geliyorsunuz demişti ne 20dk sı 10dk yı bulmamıştır bakması ile kaldırması beni bida töbe kapısından geçmicem dedim
Tabi tabi dedi hatta en başında gelmişsin neden ara dönem geldin karar ver artık kime gitcene dediSen kendin kaşınmışsın canımdemekki görüyor sistemden daha önce gelgidini tabi takibe gelmiyor cani isteyince geliyor diye trip attı şimdi anladım Allah muhtaç etmesin inşallah
Amin cnmmm inşaallah seninde hep dua ediyorumEvet canım benziyor inşallah gönlündeki olur ♥
GizzzzMadem kilodan laf açılmış170 boy 53 kiloyla hamile kaldım ilk 2.5 ay 51 e düştüm . Şimdi tekrar almaya başladım 53-54 arasındayım yani ilk kiloma geri geldim ama benim kilo aynı olmasina rağmen belim kalinlasti
Bende hiç düşüş olmadı hep çıkış halindeydiMadem kilodan laf açılmış170 boy 53 kiloyla hamile kaldım ilk 2.5 ay 51 e düştüm . Şimdi tekrar almaya başladım 53-54 arasındayım yani ilk kiloma geri geldim ama benim kilo aynı olmasina rağmen belim kalinlasti
Boyunuz baya uzun size bisi olmaz ama ilk 3 ayda nasil kilo aliyorsunuz onu anlamiyorumValla kizlar ben bu gidisle baya tombik hamis olacam...
1.80 boyum var 84 kilo olmusum 4 kilo
Almisim.. bu gidisle 100 kiloyu gorcem yine. Kizlarda gecmisdim
Ben gaviscon kullaniyorum bu kdr bulantima ragmen hic kusturmadi beni.Kizlar mide yanmasi icin gaviscon surup mu rennie cigneme tabletimi hangisi daha iyi mide bulandirmayan zaten bulaniyor
29 yaşındayım kendimi bildim bileli böyleyim tek umudum hamilelikBen 170 63 kg cabuk al
Doktor söylemedi mi cnm erkek belli ztn
Valla canim söylemediler yurtdisindayim burda 20 haftadan once söylemiyorlar.pipi boyle büyük olurmuki kordon diyede düşünüyorumDoktor söylemedi mi cnm erkek belli ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?