2021 Nisan Anneleri

az kilo alanları yada hiç almayanları tebrik ederim ama ben alıyorum sürekli de yiyorum maşallahım var bazen diyorum hamile olmasam zaten yemezdim canımın istediğini istediğim saatte yiyebilmek çok güzelmiş doğumdan sonra veririm inşallah yeter ki sağlıklı olsunnn :)

Ben şuan 11.haftadayım. Doktorum 13.haftada gidersin dedi o zamanı bekliyorum. Baya şey yapınca da iniyolar ya bende histereskopi oldum 9 falan dediler bilmem ne 7ye bağladık

Ben şuan 11.haftadayım. Doktorum 13.haftada gidersin dedi o zamanı bekliyorum. Baya şey yapınca da iniyolar ya bende histereskopi oldum 9 falan dediler bilmem ne 7ye bağladık
16. Haftadan önce öneriyorlar serklajı rahim ağzını takip ettir mutlaka canım. Benim 20. Haftada birden kısalmıştı o zaman farkedilip atıldı dikişim. Ama riskli oluyor ilerleyen haftalarda dikiş atmak.

16. Haftadan önce öneriyorlar serklajı rahim ağzını takip ettir mutlaka canım. Benim 20. Haftada birden kısalmıştı o zaman farkedilip atıldı dikişim. Ama riskli oluyor ilerleyen haftalarda dikiş atmak.
Peki kısaldıgını normal dr unuz farketti mi? Evet evet ondan gidiyorum en çok zaten rahmimin üstü basıktı benim histereskopi oldum çünkü yine de tedbirli olmak lazım dediğin gibi

Peki kısaldıgını normal dr unuz farketti mi? Evet evet ondan gidiyorum en çok zaten rahmimin üstü basıktı benim histereskopi oldum çünkü yine de tedbirli olmak lazım dediğin gibi
Ben o zaman tüp bebek doktoruma gidiyordum Medipole 21. Haftadan sonra başlamıştım. Tüp bebek doktorum farketmedi herşey yolundaydi ağrım falanda yoktu. 20. Haftada detaylı ultrasona gittim perinatologdu bebeği incledi sonra rahim ağzını faretti kısalmya başlamış 25mm altı tehlikeli dedi benimde 24mm ölçtü ve hemen serklaj oldum yatarak istirahatle tamamladım gebeliğimi.

Sizin ilki tüp bebek mi? Benimki de tüp bebek . O zaman hiç riske gerek yok mesela sizin şuan 30mm çıkmış ya böyle bir öykünüz olmasa atmazdı muhtemelen değil mi? Demekki birden de kısabiliyomuş bu kadar bilgim yok benim dr a gittiğimde hepsini soracağım çok teşekkür ederim inş Zamanında sağlıkla kucağımıza alırız

Bugun kontrole gittim, 6 gun onden gidiyor ama yinede cinsiyeti ogrenemedik bacaklarina alttan bakti pipi yok gibi ama yinede keisn birsey demeyeyim 16.haftayi bekleyeyim dedi 4 hafta sonra gidicem.Geldim bir uyku bastirdi simdi temizlik yapmam lazim elim kolum kalkmiyor.Bana yardimci biri lazim tek basina ev isi yap,ise git,cocukla ilgilen, odeviydi utusuydu yetsiemiyorum

Ay bu usg benimkine benzemiyor mu kızlar bacak arasındaki ucu bile benzettim

Ay bu usg benimkine benzemiyor mu kızlar bacak arasındaki ucu bile benzettim
Çok benzettim senin usg ile benmkini Emyldrm

Eklentiler

• 65CAA5C6-1B6D-4A58-9F3A-C8355CFF89CE.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 2CC79C25-2EA0-4604-A630-B5C032FE12D9.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 33
Evet kızım tüp bebek şimdiki normal. Aynen öyle ilkinde olduğu için mutlaka sonraki hamilekikte de atılıyor çünkü yapısal bir hastalık bu yani benim servikal uzunluğum kısaymış demekki. Allah sağlıkla kavuştursun cümlemizi inşallah

Çok benzettim senin usg ile benmkini Emyldrm
Benim bebekte böyle yüz üstüydü doktor keyfini bekledi kaç kere incelemek için valla benziyor haklısın canım. Bizimki bacak arasını da çok net gösterdi çıkıntı hem bacak arasında hemde yan profilinden görünüyordu doktor gösterdi işte burası diye.

Ben kendi doktorum 16da bakcam diyince siniriyle meşhur başka bir doktora gittim bile bile oda tanır beni görümcen kızdı canın isteyince bana geliyorsun karar ver diye yüzüstü durunca bir iki baktı çevirdi etti bacakları açmayınca bekle kendi doktorunu o söyler dedi, benden tahmin istersen kız gibi ama kesin değil dedi zaten 13de ne gelirsiniz 16da belli oluyor diyip payladı beni sağolsun senin foto baya benziyor benimkine pazartesi öğrencez inş zaman geçmiyor sinir tavan yaptı bende sağlıkla kavuşalım hepimiz

Ya o doktora gıcık oldum ben ne hakkı var o şekilde konuşmaya söylemiyorsan söyleme belli değil de görünmüyor de illa laf sokacak
Bizim ikili test içindi bugünkü kontrol farklı bir doktora gittim. 20 dk kadar inceledi muayene etti vaktimiz boldu sağolsun her bir detayına baktı. Detaylı ultrason gibiydi. Az kalmış canım 1 gün de sen ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…