Ben şuan 11.haftadayım. Doktorum 13.haftada gidersin dedi o zamanı bekliyorum. Baya şey yapınca da iniyolar ya bende histereskopi oldum 9 falan dediler bilmem ne 7ye bağladıkSağol canım. Evet kendi doktorum yapacak doçent olduğu için 5.900tl fiyat verdiler biz çalışan indirimi ile 4.000 TL ye zar zor bağladık. Doktorun unvanına göre değişiyor fiyatlar. Haftaya cuma olucam ben. Sen kaçıncı haftadasın ?
16. Haftadan önce öneriyorlar serklajı rahim ağzını takip ettir mutlaka canım. Benim 20. Haftada birden kısalmıştı o zaman farkedilip atıldı dikişim. Ama riskli oluyor ilerleyen haftalarda dikiş atmak.Ben şuan 11.haftadayım. Doktorum 13.haftada gidersin dedi o zamanı bekliyorum. Baya şey yapınca da iniyolar ya bende histereskopi oldum 9 falan dediler bilmem ne 7ye bağladık
Peki kısaldıgını normal dr unuz farketti mi? Evet evet ondan gidiyorum en çok zaten rahmimin üstü basıktı benim histereskopi oldum çünkü yine de tedbirli olmak lazım dediğin gibi16. Haftadan önce öneriyorlar serklajı rahim ağzını takip ettir mutlaka canım. Benim 20. Haftada birden kısalmıştı o zaman farkedilip atıldı dikişim. Ama riskli oluyor ilerleyen haftalarda dikiş atmak.
Kızlar cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak
Ben o zaman tüp bebek doktoruma gidiyordum Medipole 21. Haftadan sonra başlamıştım. Tüp bebek doktorum farketmedi herşey yolundaydi ağrım falanda yoktu. 20. Haftada detaylı ultrasona gittim perinatologdu bebeği incledi sonra rahim ağzını faretti kısalmya başlamış 25mm altı tehlikeli dedi benimde 24mm ölçtü ve hemen serklaj oldum yatarak istirahatle tamamladım gebeliğimi.Peki kısaldıgını normal dr unuz farketti mi? Evet evet ondan gidiyorum en çok zaten rahmimin üstü basıktı benim histereskopi oldum çünkü yine de tedbirli olmak lazım dediğin gibi
Sizin ilki tüp bebek mi? Benimki de tüp bebek . O zaman hiç riske gerek yok mesela sizin şuan 30mm çıkmış ya böyle bir öykünüz olmasa atmazdı muhtemelen değil mi? Demekki birden de kısabiliyomuş bu kadar bilgim yok benim dr a gittiğimde hepsini soracağım çok teşekkür ederimBen o zaman tüp bebek doktoruma gidiyordum Medipole 21. Haftadan sonra başlamıştım. Tüp bebek doktorum farketmedi herşey yolundaydi ağrım falanda yoktu. 20. Haftada detaylı ultrasona gittim perinatologdu bebeği incledi sonra rahim ağzını faretti kısalmya başlamış 25mm altı tehlikeli dedi benimde 24mm ölçtü ve hemen serklaj oldum yatarak istirahatle tamamladım gebeliğimi.
İnşallah canım sağol, senin belli oldu mu?Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımO kadar bulantın oldu senin hep kız diye geçmişti içimden. İnşallah sağlıkla doğduğu günleride görelim
Ay bu usg benimkine benzemiyor mu kızlar bacak arasındaki ucu bile benzettimSağol canım Allah razı olsun. Benim bebekte yüz üstü duruyordu sonra döndü falan ama yine yüzüstü pozisyon aldı. Bi ara bu konuda geçmişti burda. Bacaklarıni açık halde yakaladı doktor gösterdi ama onun görüntüsünü vermemiş.
Ay bu usg benimkine benzemiyor mu kızlar bacak arasındaki ucu bile benzettim
Çok benzettim senin usg ile benmkiniSağol canım Allah razı olsun. Benim bebekte yüz üstü duruyordu sonra döndü falan ama yine yüzüstü pozisyon aldı. Bi ara bu konuda geçmişti burda. Bacaklarıni açık halde yakaladı doktor gösterdi ama onun görüntüsünü vermemiş.
Evet kızım tüp bebek şimdiki normal. Aynen öyle ilkinde olduğu için mutlaka sonraki hamilekikte de atılıyor çünkü yapısal bir hastalık bu yani benim servikal uzunluğum kısaymış demekki. Allah sağlıkla kavuştursun cümlemizi inşallahSizin ilki tüp bebek mi? Benimki de tüp bebek . O zaman hiç riske gerek yok mesela sizin şuan 30mm çıkmış ya böyle bir öykünüz olmasa atmazdı muhtemelen değil mi? Demekki birden de kısabiliyomuş bu kadar bilgim yok benim dr a gittiğimde hepsini soracağım çok teşekkür ederiminş Zamanında sağlıkla kucağımıza alırız
Benim bebekte böyle yüz üstüydü doktor keyfini bekledi kaç kere incelemek içinÇok benzettim senin usg ile benmkiniEmyldrm
Ben kendi doktorum 16da bakcam diyince siniriyle meşhur başka bir doktora gittim bile bile oda tanır beni görümcen kızdı canın isteyince bana geliyorsun karar ver diyeBenim bebekte böyle yüz üstüydü doktor keyfini bekledi kaç kere incelemek içinvalla benziyor haklısın canım. Bizimki bacak arasını da çok net gösterdi çıkıntı hem bacak arasında hemde yan profilinden görünüyordu doktor gösterdi işte burası diye.
Yok canim malesef o ilk konu acilincaymis
Ya o doktora gıcık oldum ben ne hakkı var o şekilde konuşmaya söylemiyorsan söyleme belli değil de görünmüyor de illa laf sokacakBen kendi doktorum 16da bakcam diyince siniriyle meşhur başka bir doktora gittim bile bile oda tanır beni görümcen kızdı canın isteyince bana geliyorsun karar ver diyeyüzüstü durunca bir iki baktı çevirdi etti bacakları açmayınca bekle kendi doktorunu o söyler dedi, benden tahmin istersen kız gibi ama kesin değil dedi zaten 13de ne gelirsiniz 16da belli oluyor diyip payladı beni sağolsun senin foto baya benziyor benimkine pazartesi öğrencez inş zaman geçmiyor sinir tavan yaptı bende sağlıkla kavuşalım hepimiz
Karakiz gelmişsin simdi farkettim bizim cinsiyetlerde belli oldu teyzesi iki kızçemiz geliyor hayırlısıyla yazabilirsinYok canim malesef o ilk konu acilincaymiserkekler onde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?