Evet ben kesinlikle emin oldum bu 3 uncu hamileligim.Bende de tiroid var onla alakalı olabilir mi kilo alımı
Kullanıyorumİlaç kullanıyorsanız olmaz canım
Bahanem olsunEvet ben kesinlikle emin oldum bu 3 uncu hamileligim.
Normalde hic trioid problemim yok gebelikde cikiyor .. ben gebe deyilken ne yesem ne yapsam hep sabit kilomda kalirim metobolizmam 10 numaradir masallah standart 75 76 kiloyum hep ..
Ama hamile oldum zaman trioid degerlerim yukselio ve metobolizma da tembellesio homonell de kilo aldirio bana .. ben bunu anladim ..
Cunku dogum yapdikdan en fazla 4.5 ay sonra kendi kiloma donuyorum gebelik trioidyle alakali oldugunu o yuzden dusunuyorum .. gebeligin hemen ardindan kilolar kendiliginden gidio sanki.
Canım ben olmaz dedim çünkü ilaç kullanıldığı için zaten dengeleniyor.Olmayan insanlarla aynı seviyeye geliyor.O yüzden doktorun söylediğini söylüyorum olmuyor diyor.Mesela benim ablamın da var tiroidi yüksek.kaç mg hapla anca dengeleniyor hamileliklerinde 70leri aşıyor değeri.Ama iki gebeliğinde de 6 kilo aldı.bu bence bünyeye göre değişiyor ben öyle düşünüyorum.Mesela benim tiroidim yok ama kilo alma kaygım olmasa 24 saat yerimEvet ben kesinlikle emin oldum bu 3 uncu hamileligim.
Normalde hic trioid problemim yok gebelikde cikiyor .. ben gebe deyilken ne yesem ne yapsam hep sabit kilomda kalirim metobolizmam 10 numaradir masallah standart 75 76 kiloyum hep ..
Ama hamile oldum zaman trioid degerlerim yukselio ve metobolizma da tembellesio homonell de kilo aldirio bana .. ben bunu anladim ..
Cunku dogum yapdikdan en fazla 4.5 ay sonra kendi kiloma donuyorum gebelik trioidyle alakali oldugunu o yuzden dusunuyorum .. gebeligin hemen ardindan kilolar kendiliginden gidio sanki.
Çok üzüldüm ama sakın endişe etme erken teşhis olması çok iyi olmuş.inşallah bol sıvıyla serumla antibiyotikle normale döneceksin.Allah korktuğuna uğratmasın.su içme durumun nasıldıİyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin en kısa zaman da atlatıp çıkarsınız inşallah ❤İyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
Ya çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinİyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
Canımm bende bi sonraki randevudan sonra bişeyler örmek istiyorum hatta önceden içime doğup yenidoğanlık kız bebek yelekler yapmıştımYa böyke koton tarzı daha ince ipler var tulum için onlar güzel olur bu modeldeki yeleklik kalın bebe yünü gibi duruyor. Tulum çok hoş duruyor kış için olabilir bence gezmelik fotoğraf çekmelik falan
Açıkçası bulantıdan içemedim 2 ay 2 3 bardak zor içiyordum 1 haftadır da 1 litre içmeye çalıştım antibiyotik kullandım ama yükseldikçe yükseldikçe su içtikçe kusuyordum maalesefÇok üzüldüm ama sakın endişe etme erken teşhis olması çok iyi olmuş.inşallah bol sıvıyla serumla antibiyotikle normale döneceksin.Allah korktuğuna uğratmasın.su içme durumun nasıldı
Ay canım çok üzüldüm inşallah serumlar sana hemen şifa olsun hızlıda gitsin enfeksiyonlar olumsuz şeyler sağlıkla hemen çıkın inşallahİyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
İnşallah canım tedavimiz işe yarar hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaYa çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versininşallah geçer enfeksiyonun
Bence bu kadar bulantın bile enfeksiyon kaynaklı olabilir.Daha önce bende enfeksiyon yaşadım ve mide bulantısı yapıyordu.bir an önce çık inşallah bebişinle canımAçıkçası bulantıdan içemedim 2 ay 2 3 bardak zor içiyordum 1 haftadır da 1 litre içmeye çalıştım antibiyotik kullandım ama yükseldikçe yükseldikçe su içtikçe kusuyordum maalesef ☹
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımAy canım çok üzüldüm inşallah serumlar sana hemen şifa olsun hızlıda gitsin enfeksiyonlar olumsuz şeyler sağlıkla hemen çıkın inşallah❤
Evet canım doktor da öyle söyledi o yüzden bu kadar fazla oluyordu kusmalarımBence bu kadar bulantın bile enfeksiyon kaynaklı olabilir.Daha önce bende enfeksiyon yaşadım ve mide bulantısı yapıyordu.bir an önce çık inşallah bebişinle canım
Gecmis olsn cnm Allah sifa versin❤❤İyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
Çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin..Moralini de yüksek tut..İyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
Bende sinuzit falan hic olmadi. Ama bugun doktorda hamilelikle bagdastirabilecegim bir neden soyleyemem dedi. Uyku, stres hepsi etkiler dedi. Bende normalde agrimayan basimin hamilelikle agriyinca bundan olabilecegini dusundum dedim. Ama bu aksam iyiyim sukurBenim yıllardır alın bölgemde ağrı var çok rüzgar yiyince saçım ıslak kalınca vs oluyor sinüzitten kaynaklı oluyor genelde alın ağrısı.Hem sinüzit hem alerjik rinit var bende hamileliğin başından beri burnum tıkalı geniz akıntım var ara ara alın ağrısı da oluyor
Kış için daha uygun olur canım doğduklarında çok sıcak olacağını düşünmüyorum. Kızım temmuz bebeğiydi incecik kıyafetlerle dolaştı hep. Bu seferde erken doğum riskim var mart bebesi olur muhtemelen ama sonlarına doğruCanımm bende bi sonraki randevudan sonra bişeyler örmek istiyorum hatta önceden içime doğup yenidoğanlık kız bebek yelekler yapmıştımtulumlu şeyleri ilk doğduğunda giysin diye mi yoksa doğduktan sonraki kış için Mi yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?