2021 Nisan Anneleri

Kız zaten emailine açılmıyor okada farklı şekilde girdiM ki düşün eşim ise gitti kazem amcam yakaladi
Hahahahah helal olsun ama işlerinin ehilleriymos
Gözün aydın canım erkekte değişme olmaz. Bana da %80 demiş bu haftalarda belli artık. İnsaallah vaktinde alırsın kucağına
Fiyatı iyiymiş bende Kağıthane de Fehmi bey var kızımda ona gitmiştim bu defada ona gitmeyi düşünüyorum ama fiyat ne kadar oldu bilmiyorum

Fiyatı iyiymiş bende Kağıthane de Fehmi bey var kızımda ona gitmiştim bu defada ona gitmeyi düşünüyorum ama fiyat ne kadar oldu bilmiyorum
Canım fehmi yazıcıoğlu mu bende doktorumun tavsiyesiyle ikili testim için ona gittim çok memnun kaldım Yavrumun mesanesindeki idrara kadar baktı detaylıda da yine ona giderim

Valla kizlar ben bu gidisle baya tombik hamis olacam...
1.80 boyum var 84 kilo olmusum 4 kilo
Almisim.. bu gidisle 100 kiloyu gorcem yine. Kizlarda gecmisdim

Listeye nerden bakıcaz canım ben bilmiyorum
Ilk sayfada canim 1.sayfa
Hayirli haberlerle gel bacim
Muhittin hos geldin bacim bideha bizim topik disina cikmayalim ikimizde
Yok artık hayatta çıkmam demiyorum cikarim
Ben yokum yaş 30 çocuk 2 şehir İstanbul
Ekleyecegim
Kızlar cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak
Ekleyecegim
Sağol canimmmm bu arada ben süleymaniye kadin doğumda cektiemistim 2012 de
Muhittin benim de yaşım 33 ankara ilk gebeliğim ,kız bebek
Ekleyecegim
Ben varim yas 30 sehir mugla 2.cocuk cinsiyet net degil kiza benziyo denildi 11 nisan dogum
Ankara 26 ilk çocuk cinsiyet hala yok
Ekleyecegim
Geçmiş olsun canım ben galiba ilk zamanlar atlattım 4 gün tat koku gitti ağaç kemiriyor gibiydi...

Maşallah canım bende kızımda Halil İbrahim kalelioğluna gitmiştim çapanın doktorlarından özel muayenehanesi var şişli de lape hastanesinin karşısında çok iyi ilgili bir doktordu benim rahim ağzı kısalığını o farketmisti çok dua ederim kendisine.
Ya ben de sizi bekliyodum başak hanıma gittiniz değil mi nasıl memnun. Kaldınız mı? Bende 26lı hafta gideceğim inşallah. Önceki doğumunuzdan ötürü önlem amaçlı mı dikiş atılacak?
Bende sizin adınızı hatırlayamadım nasıl etiket yapsam diye düşünüyordum. Evet başak hanıma gittim sessiz sakin konuşan çok ilgili bir hanımdı ben çok memnun kaldım 20dk kadar inceledi bebeğimi her yerine baktı bilgi verdi anlattı sohbet şeklinde geçti muayene. Hatta ense ölçümü için biraz keyfini bekleyelim dedi tam pozisyon almadı bebek o sırada biraz daha inceleme yapalım dedi. Benim böbreklerime kadar inceledi. Detaylı bir rapor hazırladı işlem sonunda da. Kan vermedim ben 510 TL dediler kan vermezseniz indrimle 460 a yaptırdım. Serklaj ilk gebeligimde atıldığı için şimdide önlem amaçlı atılacak. Tavsiye ederim başak hanımı. Bizi nifty testi konusunda da bilgilendirdi ama maliyetli bir test kesin sonucu %99 oluyor isteğe bağlı hafta sınırlaması yok ne zaman isterseniz yapılıyor size bırakıyorum dedi. Israrcı bir doktor değil. Biz detaylı ultrason yaptırıcaz 20. Haftalarda.

Kızlar serklaj olacağım için covid testi verdim bugün ayy ne zormuş beynime soktu sanki çubukları gözlerimden yaş aktı başım ağrıyor geldiğimden beri doğum öncesi de yapılacakmış

Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin Usg var mı
Sağol canım Allah razı olsun. Benim bebekte yüz üstü duruyordu sonra döndü falan ama yine yüzüstü pozisyon aldı. Bi ara bu konuda geçmişti burda. Bacaklarıni açık halde yakaladı doktor gösterdi ama onun görüntüsünü vermemiş.

Eklentiler

• IMG_20201017_134426.webp
    94,2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20201017_134510.webp
    51 KB · Görüntüleme: 84
Yaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Aynen yaklaşık olarak fiyatlara da bize öyle dediler. Peki serklajı da kendi yapıyo değil mi? Benimde olma ihtimali var pek bilgim yok ama. Onunla ilgili fiyat verdiler mi

Yaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Aynen yaklaşık olarak fiyatlara da bize öyle dediler. Peki serklajı da kendi yapıyo değil mi? Benimde olma ihtimali var pek bilgim yok ama. Onunla ilgili fiyat verdiler mi
Sağol canım. Evet kendi doktorum yapacak doçent olduğu için 5.900tl fiyat verdiler biz çalışan indirimi ile 4.000 TL ye zar zor bağladık. Doktorun unvanına göre değişiyor fiyatlar. Haftaya cuma olucam ben. Sen kaçıncı haftadasın ?

Evet canım Bambuella yüzüstü duran bebeklerden bahsetmişti Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah

Bu arada trendyolda indirim vardı bebek bakım çantası aldım ben, kızımda hediye gelmişti pembeli bir çanta rengi bebek arabasıyla uyumlu olsun böyle bişey aldım. Bakmak isteyen olursa fikir olsun.

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-17-14-05-19-085_trendyol.com.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 78
Kizlar bende sadece 1 kilo almisim.Ablam yine yapti ablaligini bebegimize besik almis tendyol ganimetlerikizimdada boyle bi besik almstk salon yak odasi gezdirmek cok rahatti

Eklentiler

• Screenshot_20201017-141559_WhatsApp.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 63
Cinsiyet tahmini alıp değişen var mı hiç ya ikili yapan dr erkek baya belli değişeceğini sanmıyorum dedi kızımda da 12 haftada öğrenmiştim ama yine de herkese söylemek için bekliyorum çatlicam

Ben 3 kg vermiştim onu yerine koydum yemeye başlayınca kızımda da 9 kg almıştım ama onda kilolu hamile kalmıştım şimdi vermiştim öyle kaldım yine de bunda da 10 u geçmem umarım. Kızımda aldıklarımı 3 yaşında ancak verdim

Bende kızımda çok kustum 3-4 kilo kadar vermiştim o zaman 50 kiloyla hamile kalmıştım 3.aydan sonra kilo almaya başladım 8 kilo alarak doğum yaptım. Sonrasında 52 kiloya kadar düştüm ama pandemiden dolayı ye ic yat 55-56 arası gidip geldim. Şimdide çok kilo alacağımı sanmıyorum minyon tipli birisiyim kapasite belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…