2021 Nisan Anneleri

Valla canim söylemediler yurtdisindayim burda 20 haftadan once söylemiyorlar.pipi boyle büyük olurmuki kordon diyede düşünüyorum
Hep garantici bu avrupadakiler.ben de ağzından laf almak için sanırım kız değil mi dedim kız da olabilir tabiki dedi.zaten iki seçenek var ya kızdır ya erkek

Erkek sanki canım benimde bugün 13+4 tü aynı bu şekildeydi birazdaha ucu sivri çıkıntılıydı erkek dedi doktorum.
Yan profille alt profil ne kadar farklı ya bana neden alttan bakmadılar üstten de bakmadılar hep yandan baya belli oluyo demekki alt üst yapınca elimde hep yan foti var ne üstten ne alttan bakmadıkça emin olmamak lazım demek ki

Bebegin duruşuyla da ilgilidir canım o bence tabi doktorun yakalayabilmesi de önemli

Bende 160 boy 47.5 ile başladım 45.5 gördüm şimdi 46.3 deyim 800 gram da karnimdir herhalde

Bebegin duruşuyla da ilgilidir canım o bence tabi doktorun yakalayabilmesi de önemli
Yok cnm aynı böle duruyordu hiç uğraşmadılar ki dümdüz baktılar, zaten kendim doktorum 16dan önce konuşmadığı için ölçümleri yaptı bitirdi 10dk da öle aman poposuymuş sırtıymış kalbiymiş demedi benimki garibim hoplayıp duruyordu zıp zıp

Ya çok güzel değiller mi hemde kolay yapımı ben ufak ufak başlamayı düşünüyorum bir dahaki kontrolden sonra

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-17-19-35-21-739_com.instagram.android.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2020-10-17-19-35-36-221_com.instagram.android.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2020-10-17-19-35-27-536_com.instagram.android.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2020-10-17-19-36-15-573_com.instagram.android.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 20
Bende 160 boy 47.5 ile başladım 45.5 gördüm şimdi 46.3 deyim 800 gram da karnimdir herhalde
Bacım benim 800 grmmi ben diyorum 3kg karindir

Bana doktor dedi bebeğin okadar ters okadar zor şekillerde duruyor ki baktığımız.acida anladığımız acıda değil. Evladimin şimdiden hai hal değil ben napcam

Kız örgüler hiç kullanışlı değil
Nasıl yani canım ben kızıma yelek örmüştüm 4 tane boy boy çok kullandık. Yaz icinde penye pamuklu yelekler var onlardan kullanmıştk. Sen örgülerimi begenmedin tulum cok hoşuma gitti onu kesin örerim

Nasıl yani canım ben kızıma yelek örmüştüm 4 tane boy boy çok kullandık. Yaz icinde penye pamuklu yelekler var onlardan kullanmıştk. Sen örgülerimi begenmedin tulum cok hoşuma gitti onu kesin örerim
Orgu yelek tabiki kullanışlı ama canim bu kıyafet bebeğe giydirceksin yun kalin olur olmasa bile bi penye vs gibi rahat olmaz yoksa çok güzeller

Kizlarda 105 le dogum yapdim 4 ay da verdim kilolari ben su icsem yariyor trioidle de alakali .. ne yesem yapisio bide ustune kabizlik derken gelsin kilolar
Ama saglik olsun tabi bebisler iyi olsun yeter❤

Kizlarda 105 le dogum yapdim 4 ay da verdim kilolari ben su icsem yariyor trioidle de alakali .. ne yesem yapisio bide ustune kabizlik derken gelsin kilolar
Ama saglik olsun tabi bebisler iyi olsun yeter❤
Bende de tiroid var onla alakalı olabilir mi kilo alımı

Orgu yelek tabiki kullanışlı ama canim bu kıyafet bebeğe giydirceksin yun kalin olur olmasa bile bi penye vs gibi rahat olmaz yoksa çok güzeller
Ya böyke koton tarzı daha ince ipler var tulum için onlar güzel olur bu modeldeki yeleklik kalın bebe yünü gibi duruyor. Tulum çok hoş duruyor kış için olabilir bence gezmelik fotoğraf çekmelik falan

Canimmm hosbulful aşk olsunnn listeye ekledim bile ben sabahhayirlu olsun rabbim sağ sağlık kucağına almayı nasip etsin yerim minnoslari yaaa
Aa ben göremedim ozaman kusura bakma amin inşaallah hepimize sağ salim hayırlı evlat versin Rabbim inşaallah sağol kuzucum bizde seni yeriz

Bende tiroid hastasıymışım ( yüksek değer ile) bunu da yeni öğrendim ama ilaca gerek yok dedi doktor diğer tiroid değerlerin iyi dedi. Üç ay da bir kontrole gideceğim. Aynı durumda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…