Uzun zman sonra az once bende cikarttim bunlarin hepsi retro yuzundenSon zamanlarda gayet iyiydim bu gece bulantıdan dayanamadım çıkardımumarım son seferlerdir bunlar içim dışıma çıktı
Ne degismis bende hersey ayni gibiForumda ne değişmiş yahu
Bende anlamadim siteye güncelleme geldi be olduysaNe degismis bende hersey ayni gibi
Öyle mi dersin hiç de anlamam o işlerden umarım ondandırUzun zman sonra az once bende cikarttim bunlarin hepsi retro yuzunden
öyle oluyo sen cok genc anne olmussun. Ben 34 yasinda ilk cocugumu kucagima aldim simdi 36 yasindayim yaslilikta var anamValla ilk cocukda yas 23 du cahillik tecrubesizlik hersey daha kolya gecti bunda gecmiyo
Kesinlikle ondan kasimin 15 ine kadr sıkicaz disimiziÖyle mi dersin hiç de anlamam o işlerden umarım ondandır
Ayol ne yasliligi en guzel yaslardayiz daha en verimli en akli basinda olunan yaslaröyle oluyo sen cok genc anne olmussun. Ben 34 yasinda ilk cocugumu kucagima aldim simdi 36 yasindayim yaslilikta var anam
insallah kuzum insallah küveze falan gerek kalmadan gününde dogarSağol canım kısmet bakalım bir dahaki kontrole daha netleşir doktorda değişeceğini sanmıyorum ama doktorun tekrar bakar söyler zaten dedizaten erken doğum öyküm olduğu için bir de serklaj başlı başına zaten erken doğum riski için atılıyor her halükarda ben Mart annesi olurum Martin 16sında 35 haftalık oluyor inşallah daha erken doğmaz kızımda 35+4 günlük doğdu
Ahh canım benimm inşallah. Bana kız bebekler daha güçlü oluyor kuvöze girmez korkma demişlerdi hep artık teselli miydi yoksa gerçek miydi bilmiyorum ama çok iyi hissetmiştim kendimi ve kızim çok şükür kuvöze girmedi hiç. İnşallah bu da ablası gibi güçlü olur hemen yanıma gelirinsallah kuzum insallah küveze falan gerek kalmadan gününde dogar
Evet olabilir bu carsamba doltora gidicem soylimde yazsinMagnezyum kullanabilirsiniz bunun için.bunlar normal ağrılar.
Bacim sen kasima sakla artik kendiniBen ayın 12 si gittim galiba okadar çok doktora gittim ki
*Lokman hekim
*orta-doğu
*şehir hastanesi
*zübeyde hanim
Kasımda gidicem
Insallah hayirlisiyla ogrenirsin cnm ❤hemen haber et bizedeKızlar yarin 12.30da meşhur ketum doktorumda kesin sonuç üzerine cinsiyet kontrolümüz var sabrettim ayın 19unu getirdim ama son saatler geçmiyor gibi Rabbim hayırlısıysa gönlümdekini ömrüme nasip etsin inşaallah
Ayy bnde çıkarttım 1 2 saat önceUzun zman sonra az once bende cikarttim bunlarin hepsi retro yuzunden
insallah canim benim saglikla gelsin prensAhh canım benimm inşallah. Bana kız bebekler daha güçlü oluyor kuvöze girmez korkma demişlerdi hep artık teselli miydi yoksa gerçek miydi bilmiyorum ama çok iyi hissetmiştim kendimi ve kızim çok şükür kuvöze girmedi hiç. İnşallah bu da ablası gibi güçlü olur hemen yanıma gelir
Ayy inşallah pipiyi görürsünKızlar yarin 12.30da meşhur ketum doktorumda kesin sonuç üzerine cinsiyet kontrolümüz var sabrettim ayın 19unu getirdim ama son saatler geçmiyor gibi Rabbim hayırlısıysa gönlümdekini ömrüme nasip etsin inşaallah
Ay koptum valla pipi hayal etmekten ben orda hayali pipi falan görürmüşümAyy inşallah pipiyi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?