- 3 Ekim 2020
- 250
- 235
- 23
- 30
Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsinKızlar kızlar eşim A101 den biseyler almıs bende ustle agiz mendili aldim baya kaliteli duruyo gercekten oglusumun ilk esyaları
Valla annelerin gonlunde evlat ayrimi olmuyor saglikli olsun yeterki sadece disardan erkek yada kiz tahmini hangisi coksa oraya yoneliyor insan ben ilk gebeligimde kiz hissediyordum ve kizim oldu ama bunda herkes okadr cok yorum yaptiki kafam karisik ne hissedecegimi bilemiyorum bence kizimda biraz disaridan etkilendi herkes erkek hissederkenRabbim gonlunizdekini nasip etsin insallah. Benimde bi kizim var ve surekli erkek diyo oda oyle hissediyo snirim cocuklara malum oluyo arkadasimkinede kiz dedi kiz cikti hamileloginden beri kiz diye tutturdu ona bizimkinede doktor erkege benziyo dedi. Ya dek geldi yada hissetti artik
Canim heryerde ayni zaten muayne + tahlil ama bazi ozel hastaneler gereksiz pahali bi kan tahliline kimi 50 tl alirken kimi 150 tl istiyor malwsef isi ticarete doken hastane cok.ama burdaki devlet hastanesi gidilecek gbi degil mecburi ozele yoneliyoruz Rabbim yardimcimiz olsn hepimizinBurda muayene arti tahlil parasi aliyolar dusuk yaptigimda klinige gitmistik bi suru masraf cikarttilar ordan biliyorum umarim seninkine indirimli bakar
Ozele gidecek param olsaydi dogumu da sezeryan değil normal yapmak isterdim
Anladım Allah yardımcınız olsunBizim 1ay icinde devlet has.tasindi ve tasindigindan beri randevu vermiyor mhrs den dr da deftere randevu yazmiyo zaten gun veriyo o gun gel diyo e randevu alamazsam diyorm sabah 8den once gel sira al diyor. Sabah 10-15kisi sirada bekliyor tabi hastane de 8de aciliyor millet kapida yigiliyor herkes siraya kosarken ilk5 kisiyi aliyor sekreter digerlerine git diyor.kac oldu beni gonderdiler sinirle tek ozel hastaneye gittim orda da sira buluyorm ama cok sikisik pandemi onlemi yok butun herkes kucucuk alanda soluyor bi urperti geldi haliyle burda covitli baya fazla yazin denize geldi herkes kimse mesafeye felan uymadi restaurantlar tiklim tiklimdi ondan diyorm
Valla bana pipisini gosterdi heralde degismez benzettim falan demedi direk oglun olacak dediR
Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsinbende cok almak istiyorum ya doktorum erkege benzetti ama ya degisirse diye elim gitmiyo
Tesekkur ederim canim hepimizin allah yardimcisi olsnAnladım Allah yardımcınız olsun
Devlet hastaneleri cok kotu malesef bize de ozelden baska care birakmiyolar allah yardimcimiz olsun canimCanim heryerde ayni zaten muayne + tahlil ama bazi ozel hastaneler gereksiz pahali bi kan tahliline kimi 50 tl alirken kimi 150 tl istiyor malwsef isi ticarete doken hastane cok.ama burdaki devlet hastanesi gidilecek gbi degil mecburi ozele yoneliyoruz Rabbim yardimcimiz olsn hepimizin
Çok büyük geçmiş olsun sorunsuz atlatıp çıkarsınız inşallah hastanedenİyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
Yaa maşallah bana da erkek dediler ve isim Mete düşünüyorumEser yenenlerin karisida ikinciye hamileymis ilk hamileligimden cok farkliydi bu kesin kiz dedik ama buda erkekmis dioartik oyuzden bu hamilelegimi farkli demiyorm ama kizim var bitane sabah aksam metehan die geziyor evde yavrum belki kiz olacak soyleme ole deyince aman anne saglikli olsunda diyo sonra yine baslio metehana sunuda alalim bunu da alalim Ben sadece karnimi sevip cocugm kiz olsanda erkek olsanda anana duskun ol diye gizli gizli aklini cekiyorum Kizim babaya cok duskun sanki brn dogurmadim onu
Allah hayirlisini nasip etsin insallah cnm alisir hemen cocuklar herseye cok cabuk adepde oluyorlar ❤Yaa maşallah bana da erkek dediler ve isim Mete düşünüyorumkızım da sürekli prenses diye seviyor kesinleşince bakalım erkeğe ne tepki verecek asla kabul etmiyor şuan erkek ihtimalini
Allah şifa versinİyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
Evet ya insan o sekilde etkileniyo 1 2 haftaya ogrenicez artik. Aminn canimValla annelerin gonlunde evlat ayrimi olmuyor saglikli olsun yeterki sadece disardan erkek yada kiz tahmini hangisi coksa oraya yoneliyor insan ben ilk gebeligimde kiz hissediyordum ve kizim oldu ama bunda herkes okadr cok yorum yaptiki kafam karisik ne hissedecegimi bilemiyorum bence kizimda biraz disaridan etkilendi herkes erkek hissederkenAllah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin yavrularimiza❤❤❤❤
Yok canim seninki degismez artik doktor resmen soylemis. benimkini benzetti diye ben bisey alamadim kesin konussaydi iyiydiValla bana pipisini gosterdi heralde degismez benzettim falan demedi direk oglun olacak dedi
Magnezyum kullanabilirsiniz bunun için.bunlar normal ağrılar.Kizlar ya kasiklarim cok agriyo ozellikle sag kasigim ve vajinamda baski var yurudukce boyle batma gibi degisik bisey. Sizde de oluyomu
Benim herşeyim seninle aynı benimde her iki gebeliğim anlattığın gibi, bakalım yarın öğreneceğim inşallah cinsiyetimizde benzerO zaman en kesin doktorunu bekliyceksin canımbende hep kız hissediyordum ama belirtilerim kızımin hamileliğinden çok farklıydı onun için bı acaba mı diyordum. Mesela kızımda çok bulantı kusma yaşadım, çok kilo verdim, hep ekşi turşu yedim, kanamalı lekelenmeli sancılı bir hamilelik gecirdim. Bunda ilk baştan beri uykuya çok düşkün oldum gözlerim kapanıyordu sürekli, bulantı kusma hiç yaşamadım ara sıra dışarıdan gelen yemek kokuları tiksinti oluşturdu, tatlıyı daha çok arar oldum, lekelenme kanama ağrı gibi şikayetlerim olmadı daha rahat bir hamilelik geçiriyorum. Mesela ikisinde de sarma ve kumpir istedi canım tek ortak özellik buydu
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah merakla bekliyorum yaz mutlakaBenim herşeyim seninle aynı benimde her iki gebeliğim anlattığın gibi, bakalım yarın öğreneceğim inşallah cinsiyetimizde benzer
ah canimm cokk gecmis olsun. Bebisini saglikla alacaksin insallah kucagina. En kisa sürede enfeksion gider insallah dualarim senin ve bebegiinleİyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?