2021 Nisan Anneleri

R
Kızlar kızlar eşim A101 den biseyler almıs bende ustle agiz mendili aldim baya kaliteli duruyo gercekten oglusumun ilk esyaları
Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin bende cok almak istiyorum ya doktorum erkege benzetti ama ya degisirse diye elim gitmiyo

Valla annelerin gonlunde evlat ayrimi olmuyor saglikli olsun yeterki sadece disardan erkek yada kiz tahmini hangisi coksa oraya yoneliyor insan ben ilk gebeligimde kiz hissediyordum ve kizim oldu ama bunda herkes okadr cok yorum yaptiki kafam karisik ne hissedecegimi bilemiyorum bence kizimda biraz disaridan etkilendi herkes erkek hissederkenAllah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin yavrularimiza❤❤❤❤

Burda muayene arti tahlil parasi aliyolar dusuk yaptigimda klinige gitmistik bi suru masraf cikarttilar ordan biliyorum umarim seninkine indirimli bakar
Ozele gidecek param olsaydi dogumu da sezeryan değil normal yapmak isterdim
Canim heryerde ayni zaten muayne + tahlil ama bazi ozel hastaneler gereksiz pahali bi kan tahliline kimi 50 tl alirken kimi 150 tl istiyor malwsef isi ticarete doken hastane cok.ama burdaki devlet hastanesi gidilecek gbi degil mecburi ozele yoneliyoruz Rabbim yardimcimiz olsn hepimizin

Anladım Allah yardımcınız olsun

R

Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin bende cok almak istiyorum ya doktorum erkege benzetti ama ya degisirse diye elim gitmiyo
Valla bana pipisini gosterdi heralde degismez benzettim falan demedi direk oglun olacak dedi

Devlet hastaneleri cok kotu malesef bize de ozelden baska care birakmiyolar allah yardimcimiz olsun canim

Çok büyük geçmiş olsun sorunsuz atlatıp çıkarsınız inşallah hastaneden

Yaa maşallah bana da erkek dediler ve isim Mete düşünüyorum kızım da sürekli prenses diye seviyor kesinleşince bakalım erkeğe ne tepki verecek asla kabul etmiyor şuan erkek ihtimalini

Yaa maşallah bana da erkek dediler ve isim Mete düşünüyorum kızım da sürekli prenses diye seviyor kesinleşince bakalım erkeğe ne tepki verecek asla kabul etmiyor şuan erkek ihtimalini
Allah hayirlisini nasip etsin insallah cnm alisir hemen cocuklar herseye cok cabuk adepde oluyorlar ❤

Allah şifa versin

Evet ya insan o sekilde etkileniyo 1 2 haftaya ogrenicez artik. Aminn canim

Kizlar ya kasiklarim cok agriyo ozellikle sag kasigim ve vajinamda baski var yurudukce boyle batma gibi degisik bisey. Sizde de oluyomu

Benim herşeyim seninle aynı benimde her iki gebeliğim anlattığın gibi, bakalım yarın öğreneceğim inşallah cinsiyetimizde benzer

Benim herşeyim seninle aynı benimde her iki gebeliğim anlattığın gibi, bakalım yarın öğreneceğim inşallah cinsiyetimizde benzer
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah merakla bekliyorum yaz mutlaka

ah canimm cokk gecmis olsun. Bebisini saglikla alacaksin insallah kucagina. En kisa sürede enfeksion gider insallah dualarim senin ve bebegiinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…