2021 Nisan Anneleri

Yaaaaa en buyud7nde yUz hatlairn mi oluştu çen kime benziyorsun bakim Allahim sağlıklı sıhhatli gelsinler insallah maasallah oğlusa

Yaa masallah cok guzel bisi karninda bi canin buyudugune sahit olmak.Bana da boyle usg verdi doktorum en son gidisimde eli ayagi yuzu gozu Allahim cok guzel ya ❤

Yaa masallah cok guzel bisi karninda bi canin buyudugune sahit olmak.Bana da boyle usg verdi doktorum en son gidisimde eli ayagi yuzu gozu Allahim cok guzel ya ❤
aynen öyle canim hepsinin heycani ayri bir güzel. Düsünsene hic görünmeyen birsey rahme yerlesip hizla büyüyor elleri kollari vucudu olusuyor büyüme süreci anne karninda mucizelerimiz bunlar bizim ya Kurban oldugum saglikla kucagimiza almayi nasip eder uzun ve cokk güzel bir ömürleri olur insallah

Canım şehir hastanesinde kadın doğuma gidip muayene olup perinatoloğa randevu alıyorsun değil mi?

Canım şehir hastanesinde kadın doğuma gidip muayene olup perinatoloğa randevu alıyorsun değil mi?
Kuzum.normal.doktoea gidiyorsun diyrpsunki ben ayrıntılı ultrason yaptıracam yazı yazıyor ve direkt sana diyor radyolojiden gün al. Radyolojide hemen veriyorlar zatne simdi git istediğin zaman saat veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…