Yaaaaa en buyud7nde yUz hatlairn mi oluştu çen kime benziyorsun bakim Allahim sağlıklı sıhhatli gelsinler insallah maasallah oğlusaSelam kizlar biz geldik oglusum gayet iyi cok sükür abisinin sesini duydukca sese dogru döndü yada denk geldi bilmiyorum cok güzeldi hersey 4 dörtlük yolunda dedi doktorumuz cok sükür.
Eki Görüntüle 2707825
iste buda son halimiz teyzoslarim bi masallahinizi alirim
Yaa masallah cok guzel bisi karninda bi canin buyudugune sahit olmak.Bana da boyle usg verdi doktorum en son gidisimde eli ayagi yuzu gozu Allahim cok guzel ya ❤Selam kizlar biz geldik oglusum gayet iyi cok sükür abisinin sesini duydukca sese dogru döndü yada denk geldi bilmiyorum cok güzeldi hersey 4 dörtlük yolunda dedi doktorumuz cok sükür.
Eki Görüntüle 2707825
iste buda son halimiz teyzoslarim bi masallahinizi alirim
renkli iste canim siyah beyazda bukadar belli olmuyor. Sende göreceksin insallah kocaman oldular artikAy çok tatlı masallah yabende böyle görmek istiyorum
Masallah Allah bagislasin cok yakisikliaminnn kuzum insallahh. Abisinin kopyasi bu sipa bacak ayak yapilari bile ayni sipanin.
Eki Görüntüle 2707868
iste buda abisi
aynen öyle canim hepsinin heycani ayri bir güzel. Düsünsene hic görünmeyen birsey rahme yerlesip hizla büyüyor elleri kollari vucudu olusuyor büyüme süreci anne karninda mucizelerimiz bunlar bizim yaYaa masallah cok guzel bisi karninda bi canin buyudugune sahit olmak.Bana da boyle usg verdi doktorum en son gidisimde eli ayagi yuzu gozu Allahim cok guzel ya ❤
Sagol kuzum aminnn cümlemizinkini insallahhMasallah Allah bagislasin cok yakisikli❤❤❤
evet tam bir kücük adam olmus nasil hizla büyüyolar. ikincide heycanli oluyo ya böyle büyümelerine sahit oldukca insan heycanlaniyoMaşallah ya küçük adam
Kıvanç tatlıtuğ halt etmisaminnn kuzum insallahh. Abisinin kopyasi bu sipa bacak ayak yapilari bile ayni sipanin.
Eki Görüntüle 2707868
iste buda abisi
Ayy masallah.. Ne kadar yakisikli guzel gozlu bir kuzu bu annesiaminnn kuzum insallahh. Abisinin kopyasi bu sipa bacak ayak yapilari bile ayni sipanin.
Eki Görüntüle 2707868
iste buda abisi
Canım şehir hastanesinde kadın doğuma gidip muayene olup perinatoloğa randevu alıyorsun değil mi?Ben şehir hastanesinden aldim vallahi çoğu özelden temiz ve muhteşem cihazları özelden dhaa ozeldi.... geçen hafta gidip taa 22.haftama aldim.
Valla bende çok isteklilik hali var adam kaçıyor normalde hiç istemeyen biriy8m
Ben 4 kilo aldım şimdiye kadar. Biraz yavaşlasam iyi olacak
Kuzum.normal.doktoea gidiyorsun diyrpsunki ben ayrıntılı ultrason yaptıracam yazı yazıyor ve direkt sana diyor radyolojiden gün al. Radyolojide hemen veriyorlar zatne simdi git istediğin zaman saat veriyorCanım şehir hastanesinde kadın doğuma gidip muayene olup perinatoloğa randevu alıyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?