2021 Nisan Anneleri

Günaydin. Ay canim nasil istiyorsa rüyasina girmis belkide erkektir. Allah gönlünüze göre versin.

Benim bugün 16+4 kontrolüm var dettayli olur herhalde deilmi? hatirlamiyorum oglumda 16. haftalardaydi diye hatirliyorum.
Olabilir canım senin kendi doktorun mu yapıyor detaylı ultrasonu genelde perinatolog yada radyoloji uzmanları yapıyor burada hastanelerde ayriyetten randevu alıyoruz. Hadi güzel haberlerle gel inşallah ben 20. haftada yaptırmıştım

Cok güzel ya büyüdüler cok sükür yolun yarisina gelmek üzereyiz. Bende gecen ilk hissettigimde cok sevindim özlemisim o duyguyu saglikla kucagimiza gelsinler

Benim Kadin doktorum herseyi yapiyor canim hastanede calistigi icin laboratuar falanda var baskka yerden randevu almam gerekmiyo. bakalim nekadar büyümüs oglus sagol kuzum

Benim bugün 16+4 kontrolüm var dettayli olur herhalde deilmi? hatirlamiyorum oglumda 16. haftalardaydi diye hatirliyorum.
Ahhh ben o kadarını bile hatırlamıyorum ama sanki 20 hafta civarıydı. Güzel haberlerle gel insallah

Günaydin. Ay canim nasil istiyorsa rüyasina girmis belkide erkektir. Allah gönlünüze göre versin.
Kız erkek pek farketmiyor bana, sürpriz bebek olunca, iki kızımı büyüttüm diyordum kapamıştım o defterleri ama Rabbim bir mucize daha gönderdi. Annemler 4 kız kardeş onların bağlarına hep imrenirim. Benim erkek kardeşim var, pek sıkı fıkı değiliz. Onun kendi ailesi, geçim derdi vs vs.. kiz kardeş candır. Bizim ufaklık eve yeni kan can enerji olacak. Evimiz artık monotonluktan öteye geçemiyordu bebek sesi yeter, yeni heyecanlar, düşündükçe içimde kelebekler uçuşuyor.

Kız erkek pek farketmiyor bana, sürpriz bebek olunca, iki kızımı büyüttüm diyordum kapamıştım o defterleri ama Rabbim bir mucize daha gönderdi. Annemler 4 kız kardeş onların bağlarına hep imrenirim. Benim erkek kardeşim var, pek sıkı fıkı değiliz. Onun kendi ailesi, geçim derdi vs vs.. kiz kardeş candır. Bizim ufaklık eve yeni kan can enerji olacak. Evimiz artık monotonluktan öteye geçemiyordu bebek sesi yeter, yeni heyecanlar, düşündükçe içimde kelebekler uçuşuyor.

Yaaa ben seniiiiiii yerimmmmmmm rabbim sağlıklı istediğini versin kuzumun
Valla ultrasonmu atmistin acaba bence erkekti

Gunaydinlaarr edirneden olan varmı aramızda yaa yada luleburgazdan benm bi doktor bulmam lazım artık özel sigortamız var anlaşması olan hastane lazım bana yoksa ayvayı yeriz

Yaaa ben seniiiiiii yerimmmmmmm rabbim sağlıklı istediğini versin kuzumun
Valla ultrasonmu atmistin acaba bence erkekti
Evet ultrason atmıştım canım gerçi ben hiç erken öğrenemedim cinsiyeti, büyük Kızımda 6. Aya kadar erkek denildi, sonradan kız olduğunu öğrendik, küçük Kızımda da erkek denildi, 1 ay sonrasında kız olduğu kesinleşti. Gonlum merak etsede ayrintiliya kadar inanmam söylenene

Kızlar bebeği hissetmeye başlayanlara bir sorum var.ben dünden beri hiç hissetmiyorum normal mi acaba

Kızlar bebeği hissetmeye başlayanlara bir sorum var.ben dünden beri hiç hissetmiyorum normal mi acaba
Ben 2 3 gün üst üste hissettim, sonra birkaç gün tık yoktu 2 gündür yine hissediyorum. Su haftalarda belirli periyotta olmuyor hareketler, ilerleyen haftalarda günlük hissetmemiz gerekiyor. Hiç endişelenme

Yazmaya geldim senin mesajını okudum
2 gündür felan hissetmiyorum üstelik kaşıklarım indi sadece göbek kaldi ayva göbeği afedersiniz işgalinde bilemedim niye böyle hamile degilim gibi bulantılarım olmasa kasıklarına çekip oturunca eskiden hissederdim şimdi yok rahat oturuyorum.

He ilişki den sonra kanda gelmedi yukarimi cikti acaba ama hissetmiyorum

Bu bebeği niye aşağıda hissediyorum demiştim iki gün önce şimdi de en alt kaburgam biraz acıyor. Arada da karnımın garip yerleri bişi itiyor gibi az aciyp geçiyor , büyüyor diye normaldir dimi kontrolüm haftaya

O bende de oldu dedim yok ya yukari ziplayamaz gazdır felan

Demek ki normal bu da.benim mesela hiç kusma bulantım olmadı.karnımda çok çıkmadı.üst üste çok fazla hissettim bir anda kesildi inşallah kıpraşır tekrürdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…