Her his o kadar yeni ki ne normal.ne değil hiçbir fikrim olmuyor sağlıkla bir dogursaydikO bende de oldu dedim yok ya yukari ziplayamaz gazdır felan
Evet canımYaaa canım sen Temmuz tüp bebek annelerinin adminiydin değil mio gruptaydım baştan beri cinsiyeti öğrendin mi canım sevindim seni burada gördüğüme
Bı göbeğin orda bı sol yanda bir sağ yan da bir kaburgamin oralardaGöbeğinin çevresinde bisiler hissediyorum ama bilemedim kimil kimil
Hadi bacım sen benden 4 gün ielridesin ultrasonda göre de 1 hafta olsa hadi benden büyüksün diyelim kaburga mantıklı gelmiyor yineBı göbeğin orda bı sol yanda bir sağ yan da bir kaburgamin oralarda
10.30 daydi. Gittim geldim. Bir sorun yok gibi ama haftaya 4lu tarama testi için tekrar çağırdı. Birde doktorum titiz biri bebek bir elini açmadı parmaklarını goremedi ona da tekrar bakmak istedi. Sag el açık parmakları sayıyor sol el yumruk şeklinde. Yine erkek bebek olduğunu söyledi. Cinsiyet aynı oysa ben kız hissediyordum.Senin kacta canim? Benimde bugün 12 de
Detaylı 18-23 arası oluyor en iyisi 20 21 haftalarda yapmak kızım 21 de olmuştuArkadaşlar bu detaylı ultrason için 16. Haftada mi gitmek gerekiyor ?
Ben 22.haftaya denk getirmek istiyorum detaylida en iyi olcuyu 22 haftada aliyormus doktorlar henuz o haftalara cok oldugu icin konusmadik daha doktorla 3 lu ve 4 lu testi konustuk gerek olmadigini soyledi bende istemiodum zaten onlari yaptirmiycamArkadaşlar bu detaylı ultrason için 16. Haftada mi gitmek gerekiyor ?
Ayyy maşallah ...Ben de böyle renkli foto istiyorum ya...Selam kizlar biz geldik oglusum gayet iyi cok sükür abisinin sesini duydukca sese dogru döndü yada denk geldi bilmiyorum cok güzeldi hersey 4 dörtlük yolunda dedi doktorumuz cok sükür.
Eki Görüntüle 2707825
iste buda son halimiz teyzoslarim bi masallahinizi alirim
iste bence canim bu renkliler cok daha net ve güzel görünüyo. Benim büyük oglumun böyle bir usg renkli fotografi var dogduktan sonrakiyle ayni yan yana koydum harika birsey sanki dogmusta öyle resim cekilmis gibiAyyy maşallah ...Ben de böyle renkli foto istiyorum ya...
En azından normal demekkiHadi bacım sen benden 4 gün ielridesin ultrasonda göre de 1 hafta olsa hadi benden büyüksün diyelim kaburga mantıklı gelmiyor yineaynı şeyleri vallahi bende yaşıyorum ama yokya
Ay çok tatlı masallah yaSelam kizlar biz geldik oglusum gayet iyi cok sükür abisinin sesini duydukca sese dogru döndü yada denk geldi bilmiyorum cok güzeldi hersey 4 dörtlük yolunda dedi doktorumuz cok sükür.
Eki Görüntüle 2707825
Haftada 360-450 falan diyor
Maşallah ya küçük adamSelam kizlar biz geldik oglusum gayet iyi cok sükür abisinin sesini duydukca sese dogru döndü yada denk geldi bilmiyorum cok güzeldi hersey 4 dörtlük yolunda dedi doktorumuz cok sükür.
Eki Görüntüle 2707825
Ben şehir hastanesinden aldim vallahi çoğu özelden temiz ve muhteşem cihazları özelden dhaa ozeldi.... geçen hafta gidip taa 22.haftama aldim.Ankara'daki arkadaşlar detaylı ultrason icin hangi doktorlara gideceksiniz? Randevu aldiniz mi daha erkenmi?
Valla bende çok isteklilik hali var adam kaçıyor normalde hiç istemeyen biriy8mKızlar bir şey soracağım size ya cinsel hayatı devam edip de şu sıralar isteksizlik vs gibi problemler yaşayanlar var mı? Daha önceki hamileliklerinizde falan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?