2021 Nisan Anneleri

Yaaa canım sen Temmuz tüp bebek annelerinin adminiydin değil mi o gruptaydım baştan beri cinsiyeti öğrendin mi canım sevindim seni burada gördüğüme
Evet canım geçen hafta göstermedi bu hafta devlet te bir doktora gittim kız gibi dedi ama yine net değil inatçı çıktı

Bı göbeğin orda bı sol yanda bir sağ yan da bir kaburgamin oralarda
Hadi bacım sen benden 4 gün ielridesin ultrasonda göre de 1 hafta olsa hadi benden büyüksün diyelim kaburga mantıklı gelmiyor yine aynı şeyleri vallahi bende yaşıyorum ama yokya

Senin kacta canim? Benimde bugün 12 de
10.30 daydi. Gittim geldim. Bir sorun yok gibi ama haftaya 4lu tarama testi için tekrar çağırdı. Birde doktorum titiz biri bebek bir elini açmadı parmaklarını goremedi ona da tekrar bakmak istedi. Sag el açık parmakları sayıyor sol el yumruk şeklinde. Yine erkek bebek olduğunu söyledi. Cinsiyet aynı oysa ben kız hissediyordum.

Arkadaşlar bu detaylı ultrason için 16. Haftada mi gitmek gerekiyor ?
Ben 22.haftaya denk getirmek istiyorum detaylida en iyi olcuyu 22 haftada aliyormus doktorlar henuz o haftalara cok oldugu icin konusmadik daha doktorla 3 lu ve 4 lu testi konustuk gerek olmadigini soyledi bende istemiodum zaten onlari yaptirmiycam

Ankara'daki arkadaşlar detaylı ultrason icin hangi doktorlara gideceksiniz? Randevu aldiniz mi daha erkenmi?

Ayyy maşallah ...Ben de böyle renkli foto istiyorum ya...

Kızlar bir şey soracağım size ya cinsel hayatı devam edip de şu sıralar isteksizlik vs gibi problemler yaşayanlar var mı? Daha önceki hamileliklerinizde falan oldu mu?

Ayyy maşallah ...Ben de böyle renkli foto istiyorum ya...
iste bence canim bu renkliler cok daha net ve güzel görünüyo. Benim büyük oglumun böyle bir usg renkli fotografi var dogduktan sonrakiyle ayni yan yana koydum harika birsey sanki dogmusta öyle resim cekilmis gibi

Ay çok tatlı masallah ya bende böyle görmek istiyorum

Maşallah ya küçük adam

Ankara'daki arkadaşlar detaylı ultrason icin hangi doktorlara gideceksiniz? Randevu aldiniz mi daha erkenmi?
Ben şehir hastanesinden aldim vallahi çoğu özelden temiz ve muhteşem cihazları özelden dhaa ozeldi.... geçen hafta gidip taa 22.haftama aldim.
Kızlar bir şey soracağım size ya cinsel hayatı devam edip de şu sıralar isteksizlik vs gibi problemler yaşayanlar var mı? Daha önceki hamileliklerinizde falan oldu mu?
Valla bende çok isteklilik hali var adam kaçıyor normalde hiç istemeyen biriy8m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…