- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Ben çok seviyorum onlarıBenimde ver o tişörtlerden kazakların bile altına giyiyorum sweatlerin falan.
Denicem mutlaka çok teşekkür ederimDenemelisin
Bende farkettim süt herhalde yani ucunda kremsi birşeyler birikmişAynen çok belli oluyor hatta birkaç gündür süt geliyor kuruyor meme ucu bembeyszdi doktoruma bugün sordum normal dedi, göğüs ucu çok hassas uyarildkça süt gelmesi normal dedi. Kiminde gelir kiminde gelmez dedi. Çünkü benim kızlarımda böyle olmamıştı ben de endişelendim erkenden süt gelmesini.
Doktorun mu istedi 4 lü testi ? Biz sadece 2 liyi yaptırdık sonra da ayrıntılı ultrason var ... Eğer onda birşey görürse nift testi önerecek ama ben onu da yaptırmayacağım.Merhaba kızlar, 4 lü tarama testi yaptıracak olan annisler en uygun zaman ne zaman acaba araştırdınız mı?
Tatlım biz paket olarak anlaştık içinde 2 li 4 lü ayrıntılı vardı şimdi 4 lü zamanı geldi bide tabi yaş 35 olunca 4 lü yapmayalım demedi hicDoktorun mu istedi 4 lü testi ? Biz sadece 2 liyi yaptırdık sonra da ayrıntılı ultrason var ... Eğer onda birşey görürse nift testi önerecek ama ben onu da yaptırmayacağım.
Anladım canım ,ben de 38 bitiriyorum :) denemek için devlete gittim direkt amniyosentez dedi. Hımm tamam peki diyerek çıktım odasından.. Arkama bakmadan kaçtım hastaneden :))Tatlım biz paket olarak anlaştık içinde 2 li 4 lü ayrıntılı vardı şimdi 4 lü zamanı geldi bide tabi yaş 35 olunca 4 lü yapmayalım demedi hic
Sorma canım ya morelini bozuyorlar insanin Allah im herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinAnladım canım ,ben de 38 bitiriyorum :) denemek için devlete gittim direkt amniyosentez dedi. Hımm tamam peki diyerek çıktım odasından.. Arkama bakmadan kaçtım hastaneden :))
Bende de olmuş dün o yaBende farkettim süt herhalde yani ucunda kremsi birşeyler birikmiş
Bende farkettim süt herhalde yani ucunda kremsi birşeyler birikmiş
[/QUOT sizden duyunca bende baktim şimdi benim sol ucunda beyazlık oluşmuş neyin nesi anlamadim
Söyle düşünelim ayrıntılı ultrasonda atıyorum bebeğin böbreği geniştir ona işlem yapılabilir bu testi yaptırdık tan sonra bebegini aldıracak misin?Geleneği bozmadım galiba oğluma erkek kardeş geliyor sanırım. Yüzüstü duruyordu hep bir çıkıntı var erkek gibi ama arkası dönük olduğu için kesin diyemiyorum dedi. ikili testim 1/250 üzeri çıktığı için doktorum nift testi önerdi benim daha önce doğumumu yapan Isyanbuldaki doktoruma gönderdim çok yüksek bir risk sayılmaz ben bu değere nitf önermiyorum onun yerine perinatologa gitmeni tavsiye ederim dedi. Sizler ne yaptınız değeri yüksek çıkanlar ?Eki Görüntüle 2708411
Bence kız benim kız aynen böle duruyorResimler yüklenmeden gelmişkızlar tahmini olan var mı?
Sağol canım aldırmayı düşünmüyorum kesinlikle oğlumda da hidrosefali diyerek amniyosentez yapalım dediler kabul etmedik ve yaptırmadım şükür oğlum sağlıklı doğdu. Istanbuldaki doktorum da ben bu değeri risk bile görmem dedi nifte gerek yok bence dediSöyle düşünelim ayrıntılı ultrasonda atıyorum bebeğin böbreği geniştir ona işlem yapılabilir bu testi yaptırdık tan sonra bebegini aldıracak misin?
Bisey çıksada ya yoksa diyip yine aldırmayacaksın galiba ?
Aldirâcaksan kafam karışmaz yaptırayım diyorsan yaptir. Testin yüksek değil
Beni doktor haftaya çağırdı 4 lu icin. 2 li de sıkıntı çıkmadı ama ben 4 lü de tavsiye ediyorum onda belle ilgili bir değer var 2lide yok filan dedi. Kararsizim. Direkt ayrintiliya girmek daha makul gibi geliyor. Ama nedense doktora hayır diyemedimMerhaba kızlar, 4 lü tarama testi yaptıracak olan annisler en uygun zaman ne zaman acaba araştırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?