Oyy neyin varrr çok geçmiş olsinMuhittin burdayım canim rahatisizm pek yazamıyorum
İnsallah canım yarına randevu aldım gidicem doktora dayanılmaz oldu cunku benimCanım benimde dün aşırı kasık ağrım vardı. Dediğin gibi batma gibiydi. Bel ağrımda çoktu. Sürekli uzandım.. Akıntımda arttı.. Bugün ağrılarım yok ama akıntı devam. Günlerimiz aynı. Belki bu hafta yaşanılabilecek şeylerdir
Hayir cnm benim ikinci kizimda 23 hafta da acilma yapdi rahim sonra yuzuk takildi 35 haftaya zor geldim.. sebsiz acilma oldu o yuzden bu hamilelikde basdan beri her kontrolde bakilio bendeRahim ağzını neden ölçtüBenim her gidişimde ölçmüyor sanırım ilk zamanlar bi kez ölçmüştü..Acaba ultrasonda direk farkediliyorda o yüzden mi ölçtü seninkini
Insallah cnm.. yarin hepinize de bilgi geririm cok iyi bir prof mus karadeniz tek. ÙnisindeAlıntıyı eklemeden bahsetmişim canım, hic moralini bozma, bir git sen perinatologa belki birşey cikmayacak, bu takip vaktinde onlem icin yapiliyor. Gönlünü ferah tut maşallah minige
Tamam cnm yarin mutlaka yazacagim..Bu arada Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsın bizi de haberdar et mutlaka
Bende progestan kullaniyorum cnm.. tup bebek benimkisi..Canım 26 cm risk değil ama takip edilmesi gerekir prosgestan desteği verirler. Mesela benim ilk gebeligimde 20. Haftada 24 mm ölçüldü perinatolog farketti 24 mm altı riskli sayılıyor serklaj yapıldı yani rahim ağzına dikiş atıldı ve ben yatarak gebeliğimi tamamladım. Şimdiki hamileliğimde 29mm ama önlem amaçlı geçmişimde serklaj yapıldığı için cuma günü tekrar dikis atılacak. Ben başından beri progestan kullanıyorum.
Seninkide yan mi duruyordu cnm.. benimki inadina hic donmedi .. yandan da bikere boyle yakaladik.Benimkide böyle duruyordu aynı erkek canım bence yüzde 90 değişmedi de zaten
Canım benimde kızım tüp bebekti. Detaylı ultrason yapan perinatolog farketti 24mm olduğunu. Şuan çok sorun yaratmaz ama ilerleyen haftalarda bebek büyüdükçe ağırlaştikca baskı yapabilir kısalığı etkileyebilir bunları düşünerek doktorun bir yol çizecektir sana. Mesela benim kızım hep doğum pozisyonunda durdu hiç degismedi neredeyse, başı aşağıda olduğu için çok baskı yapardı. Şuan sadece günde bir tane vajinal kullanıyorum progestanı. Kızımda bı dönem hem progestan iğne hem fitil kullanmıştım. Mümkün olduğunca yat dinlen korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz.Bende progestan kullaniyorum cnm.. tup bebek benimkisi..
Gunde 2 idi 3 e cikti..
Sen kac tane aliyorsun.
Bana alanyadaki dr um serklaj demisdi gecmisimden dolayi. ama burdaki dr um gerek duymadi henuz umarim hersey guzel olur..
Anladım canım, geçmiş olsunHayir cnm benim ikinci kizimda 23 hafta da acilma yapdi rahim sonra yuzuk takildi 35 haftaya zor geldim.. sebsiz acilma oldu o yuzden bu hamilelikde basdan beri her kontrolde bakilio bende
MaşallahResimler yüklenmeden gelmişkızlar tahmini olan var mı?
Canim aslinda normal multivitamin veriyorlar normalde doktorlar ama benim dahiliyecim son yapilan arastirmalarda teker teker alinmasini hatta sadece ne eksikse yada eksilmesi daha olagansa onu almanin dogru oldugunu soyledi.Benim kullandıklarım bunlar , iyotu neden verdi bilmiyorum ama mutlaka al dedi
-4teim ve gittikcede veriyorum.hcbiai olmaz ilk oglumda -13 u gordum.4 kilo cocuk dogurdum.hic uzulme yemeye baslayinca zaten o depolarini toparlio sadece kussanda su icmeye bak.Gerekiosa serum vurul.Zorlasanda mide almiosa almiyor.7.aydan sonra yiyebildim 9 kiloyla doguma gittim ciktigimda hamile kilomdan 12 kilo eksiktim.Cok saglikliyfi evladim.Bende vitamin kullandim sonrasinda toparladim.Kızlar kilosu hala eksilerde olan var mıbebeğe yetemiyorum diye çok üzülüyorum hala eksi 3 buçuk kilodayım hiç kilo almıyorum eşim çok baskı yapıyor ama olmuyor elimde değil
Evet kuzum grupta herkes içimi rahatlattıCanim bebegin kilo almasi senin kilo almanla baglantili degilki. Bebek senin vucudundaki vitaminlerle besleniyo esin merak etmesin sende üzülme hem daha kilo alimina gecis döneminde degil cünkü hala bebek gelisimini tamamliyor kemik ve deri olustuktan sonra bebek etlenmeye basliyo oda 6. aydan sonra oluyo. Esin az daha sabretsin 6. aydan sonra ben ve bebegim hizla kilo almistim. Doktorun sorun yok dediyse üzülme canim bebeginde etkilenir
Yanda duruyordu yüzüstü de duruyordu ama eminim yani seninkinin erkek olduğuna doktor nasıl arada kaldı ki acaba onlar daha iyi bilirler tabi ama net belli gibi geldi banaSeninkide yan mi duruyordu cnm.. benimki inadina hic donmedi .. yandan da bikere boyle yakaladik.
Amanın yanlış yere yazmışım kızlar kusur bakmayın. Kasım 2020 annesiyim benBenim bebişi gördük bugün, haftasıyla uyumlu 3kg olmuş artık kocaaa kız olmuşHer şey yolunda.
Nst için doğumhaneye gönderdiler, ilk doğumdaki anılarım geldi aklıma nahoş oldu biraz :)))
Pelvisim biraz dar olabilirmiş biraz bakalım ya ilk doğumda da o yüzden inmemiş olabilir dedi bebiş.
Bekleme kararıma saygı duyduğunu söyledi, bu darlık olayına 38de bakacak. O zaman duruma göre yol çizeriz filan dedi. Bakalım hayırlısı.
Bende bir an ben nereyw yaziyorum diye baktimAmanın yanlış yere yazmışım kızlar kusur bakmayın. Kasım 2020 annesiyim ben
Eşim bana hamile sweati almış bugun, baby coming yazıyor mavi vosvosla bir oglancikMaşallahbanada erkek gibi geldi canım sağlıcakla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?