2021 Nisan Anneleri

İnsallah canım yarına randevu aldım gidicem doktora dayanılmaz oldu cunku benim

Rahim ağzını neden ölçtü Benim her gidişimde ölçmüyor sanırım ilk zamanlar bi kez ölçmüştü..Acaba ultrasonda direk farkediliyorda o yüzden mi ölçtü seninkini
Hayir cnm benim ikinci kizimda 23 hafta da acilma yapdi rahim sonra yuzuk takildi 35 haftaya zor geldim.. sebsiz acilma oldu o yuzden bu hamilelikde basdan beri her kontrolde bakilio bende

Bende progestan kullaniyorum cnm.. tup bebek benimkisi..
Gunde 2 idi 3 e cikti..
Sen kac tane aliyorsun.
Bana alanyadaki dr um serklaj demisdi gecmisimden dolayi. ama burdaki dr um gerek duymadi henuz umarim hersey guzel olur..

Ya kizlar o bu deyilde resmen icime dogmus .. bugun randevum da yokdu icimden bir ses illa git dedi ozlem mi dersiniz kusku mu dersiniz.. bilmiyorum annelik duygusu olsa gerek gitmemle birlikte daha dikkatli olmam gerekdigini ve aslinda yine riskli oldugumu ogrendim..

Cok duygusalim elim karnimda dokunsan aglayacam modunda ama buna da sukur ,belki randevu gunumu beklesem cok gec olcakdi

Bende progestan kullaniyorum cnm.. tup bebek benimkisi..
Gunde 2 idi 3 e cikti..
Sen kac tane aliyorsun.
Bana alanyadaki dr um serklaj demisdi gecmisimden dolayi. ama burdaki dr um gerek duymadi henuz umarim hersey guzel olur..
Canım benimde kızım tüp bebekti. Detaylı ultrason yapan perinatolog farketti 24mm olduğunu. Şuan çok sorun yaratmaz ama ilerleyen haftalarda bebek büyüdükçe ağırlaştikca baskı yapabilir kısalığı etkileyebilir bunları düşünerek doktorun bir yol çizecektir sana. Mesela benim kızım hep doğum pozisyonunda durdu hiç degismedi neredeyse, başı aşağıda olduğu için çok baskı yapardı. Şuan sadece günde bir tane vajinal kullanıyorum progestanı. Kızımda bı dönem hem progestan iğne hem fitil kullanmıştım. Mümkün olduğunca yat dinlen korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz.

Hayir cnm benim ikinci kizimda 23 hafta da acilma yapdi rahim sonra yuzuk takildi 35 haftaya zor geldim.. sebsiz acilma oldu o yuzden bu hamilelikde basdan beri her kontrolde bakilio bende
Anladım canım, geçmiş olsun Doktorun gerekli müdahaleyi yapacaktır içini ferah tut

Benim kullandıklarım bunlar , iyotu neden verdi bilmiyorum ama mutlaka al dedi
Canim aslinda normal multivitamin veriyorlar normalde doktorlar ama benim dahiliyecim son yapilan arastirmalarda teker teker alinmasini hatta sadece ne eksikse yada eksilmesi daha olagansa onu almanin dogru oldugunu soyledi.
O yuzden teker teker veriyor.ya da multivitamin iste.yada multivitamin +neyin miligrami yetmiyorsa o ekleniyormus.Mesela bnm gebelk oncesi depolarim bosalmisti hepsini tek tek verdi multivitamon verin coknzor boyle dedim yok dedi saatiyle ayarladi ve cidden cok guzel yukseldi.

Benim bebişi gördük bugün, haftasıyla uyumlu 3kg olmuş artık kocaaa kız olmuş Her şey yolunda.
Nst için doğumhaneye gönderdiler, ilk doğumdaki anılarım geldi aklıma nahoş oldu biraz :)))
Pelvisim biraz dar olabilirmiş biraz bakalım ya ilk doğumda da o yüzden inmemiş olabilir dedi bebiş.
Bekleme kararıma saygı duyduğunu söyledi, bu darlık olayına 38de bakacak. O zaman duruma göre yol çizeriz filan dedi. Bakalım hayırlısı.

Kızlar kilosu hala eksilerde olan var mı bebeğe yetemiyorum diye çok üzülüyorum hala eksi 3 buçuk kilodayım hiç kilo almıyorum eşim çok baskı yapıyor ama olmuyor elimde değil
-4teim ve gittikcede veriyorum.hcbiai olmaz ilk oglumda -13 u gordum.4 kilo cocuk dogurdum.hic uzulme yemeye baslayinca zaten o depolarini toparlio sadece kussanda su icmeye bak.Gerekiosa serum vurul.Zorlasanda mide almiosa almiyor.7.aydan sonra yiyebildim 9 kiloyla doguma gittim ciktigimda hamile kilomdan 12 kilo eksiktim.Cok saglikliyfi evladim.Bende vitamin kullandim sonrasinda toparladim.

Evet kuzum grupta herkes içimi rahatlattı çoook teşekkür ederim canım hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza

Seninkide yan mi duruyordu cnm.. benimki inadina hic donmedi .. yandan da bikere boyle yakaladik.
Yanda duruyordu yüzüstü de duruyordu ama eminim yani seninkinin erkek olduğuna doktor nasıl arada kaldı ki acaba onlar daha iyi bilirler tabi ama net belli gibi geldi bana

Amanın yanlış yere yazmışım kızlar kusur bakmayın. Kasım 2020 annesiyim ben

Maşallah banada erkek gibi geldi canım sağlıcakla gelsin inşallah
Eşim bana hamile sweati almış bugun, baby coming yazıyor mavi vosvosla bir oglancik dedim bu ne. Çok hoşuma gitti aldim diyor neyse artık kızsa alınmaca gücenmece yok gösterseydi ne olduğunu
Sağlıkla gelsin de su kalan 6 ayda inşallah inadı biraz kırılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…