2021 Nisan Anneleri

Bende bir an ben nereyw yaziyorum diye baktim haftayi gorunce saglikla alin kucaginiza ins

Sizi okuyunca ilk ben gene başka sayfaya mi girdim dedim yalniz olmadığıma sevindim sağlıklı doğumunuz inşallah
Ahaha sağ olun kızlar benim kafa nasıl gidikse...
Teşekkür ederim sizlere de hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar inşallah.

Ben kız hissediyorum diyordum başından beri eşimde erkek diyordu hep onun hisleri tuttu sizde de aynısı olmuştur belki detaylı ultrason da kesin öğrenirsin canım kaçamaz

Ben kız hissediyorum diyordum başından beri eşimde erkek diyordu hep onun hisleri tuttu sizde de aynısı olmuştur belki detaylı ultrason da kesin öğrenirsin canım kaçamaz
Daha dün Muhittin ile konuştuk ben hep ayrintilida öğrendim kızların cinsiyetini, hep kandırdılar beni erkegizz diye, o yüzden ayrintilida soylenene inanırım dedim
Demek ki bıdık çok hassasmis alındı bugün milim oynamadı yerinden, doktor cihazla oynatmaya çalışırken çok canım acıyor diye veryansın edecektim o hic umursamadı.
Esim çok güzel el falı bakar, 2 kız 1 oglan var ikimizin elinfe de, hatta bir önceki dusuk olduğu icin herhalde o dusen erkekti diyorduk, o yuzden o erkek hissediyor galiba ama dile getirmiyor boyle mesaj veriyor bana

Benim kızımın 12. Haftada ikili test yapan perinatolog bilmişti %80 kız diye ama insan %100 ü duymak istiyor detaylı da kesinleşti kız olduğu. Şimdide 13+4 te %80 erkek dedi yinede %100 ü duymadan bişey almam biraz garanticiyim. E haliyle kızı olan erkek, oğlu olan kız istiyor gönül bu Allah herkesin hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin inşallah

Benim el falı bakan arkadaş 2 evlilik var dedi korkmuyor degilim umarım kördür gerçi lazer oldu kordu bi gözü 6 diğeri 7 ydi

Çocuğun kirmizi kalemini açtım avucuma koydum ,bugün kaşıklarım çok agriyor tuvalete attımaneysetbi kalktım ben şok kipkirmizi ayy baygınlık geçirecektim kalem açtığımı unutup
Alemsin yaa bende geçen öyle bir korktum ki hemoroid sorunum var söylemesi ayıp zorlanınca kanamış hiç farkında değilim acı hissetmedim aklım çıktı kanamam oldu sandım sonra farkettim de içim rahatladı

Çocuğun kirmizi kalemini açtım avucuma koydum ,bugün kaşıklarım çok agriyor tuvalete attımaneysetbi kalktım ben şok kipkirmizi ayy baygınlık geçirecektim kalem açtığımı unutup
Geçen gün kızımın öğretmeni Whatsapptan ödev attı deftere yazsınlar diye, telefonu verdim gözümün önünde yapsın diye, sonra tabi ben unuttum telefonum yok kaybettim nerde ya diye dolanıp durdum.evde kızım en son anne ne arıyorsun dedi, telefonum yok dedim, anne bende ya dedi kafalar gitti bir de ben yemek yerken üstüme cok damlatiyorum çok sakarlastim kızım annem bebek oldu diyor gülüyor

İnsallah canım yarına randevu aldım gidicem doktora dayanılmaz oldu cunku benim
Geçmiş olsun çok. Dün gece kasık ağrısından ben de uyuyamadım acayip bir baskı yaptı sürekli tuvalete gittim gece boyu ama şimdi daha iyi ben de 13+6 yım bu dönemde oluyor demek ki...

Tövbe estafurullahh ALLAH korusun kiz dikkat et acı baharat ney yeme jir ilacı var çok pahalı kullanabilir misin bilmiyorum ama Allah dusurmesin çok feci
Hahaha icimdeki beni yönetiyor desen çocuk der anne içindeki ne

Tövbe estafurullahh ALLAH korusun kiz dikkat et acı baharat ney yeme jir ilacı var çok pahalı kullanabilir misin bilmiyorum ama Allah dusurmesin çok feci

Hahaha icimdeki beni yönetiyor desen çocuk der anne içindeki ne
Korkudan doktora gitmedim hiç muayenesi zor oluyormusbitkisel seyler denedim birazda yeme içmeye dikkat edince çok zorlamıyor neymiş ilacı bak merak ettim

Korkudan doktora gitmedim hiç muayenesi zor oluyormusbitkisel seyler denedim birazda yeme içmeye dikkat edince çok zorlamıyor neymiş ilacı bak merak ettim
Çok pahalı değilmiş yaa ama doktor demisti çok pahalı gel sana yazayım evde durusn diye eşime . Eşimin acı yeme seviyesi feci yüksek urfalilarla kapışır sonu malum

Eklentiler

• images (46).webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 25
Çok pahalı değilmiş yaa ama doktor demisti çok pahalı gel sana yazayım evde durusn diye eşime . Eşimin acı yeme seviyesi feci yüksek urfalilarla kapışır sonu malum
Sorma acı baharat falan benide çok fena yapıyor ara ara o küçük top biberler varya çok severim yerim ama sonu hüsran

Dr.um bana ayrinti yaptir icimiz rahat sun dedi sonra ben bi devlete dr.gittim oylesine bakti oda panik yapmalimiyim artik dedim yooo dedi dr.20.hatfada ayrintiliya gel dedi bende gitmedim perinatolojiye allaha emanet canim hepsi saglikla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…