2021 Nisan Anneleri

Gunaydin ilk dogumum normaldi 1 kac gune toparlaniyorsun sıkıntı olmuyor ama tek sikıntiyi kisin dogum yaptigim icin dikislerden cekmistim busefee nasipse bahara denk geliyor saglikli sorunsuz dogumlarimiz olsun insallah
Geçen gün doktora sordum bu ilaçlarim engellermi normal doğumu diye yok engel deil dedi nasıl sevindim bi kaynanam var 70 yaşında kadin nasl uğraşsın bizimle gorumce çok ama herkesin çoluğu çocuğu var annede yok bende ananemde 70 yaşında elinde felç var kadinin yanmışım ben inşallah pit diye doguruveririm

Gunaydin ilk dogumum normaldi 1 kac gune toparlaniyorsun sıkıntı olmuyor ama tek sikıntiyi kisin dogum yaptigim icin dikislerden cekmistim busefee nasipse bahara denk geliyor saglikli sorunsuz dogumlarimiz olsun insallah
Bnmde normal doğumdu kizimda 18 yaşındaydım hastaneden gelir gelmez kaynanama götürdüler orda bı ton bulaşık yıkadım yatmama izin vermediler hiç

Kızlarr günaydın, malum düşünceler başladı isim konusu :) siz düşünmeye başladınız mı kız bebek için öneriler alabilir miyim?

Neden bilmiom nasıl feci korkuyom sezaryenden varya ödüm patliyohayırlısı hakkımızda inşallah
İlki spinal anestezi ile olmustu dogumun ortasonda korkudan kut diye bayiliyodm nerdeyse bide oksuruk tuttu hala korkuyorm yine aynisi olcak diye bide iyilesme suresi cok uzun bnm dikisler patladi ilkinde cunku kimsem yoktu sadece ben ve bebeğim yat kalk emzir derken yemek bile yiyememstm.
Benm de annem 73yasinda yarm felcli kaynanam seker hastasi o zor yuruyo taaa marasda burda kiradayiz annemlere yakin koyde ama kadin felc olmadan once bile gelmedi dogumuma simdi mi gelicek peehh

Günaydın
Kurutma bende almak istiyorum kızlar Sırada o var En son robot süpürge aldım hamile kaldığımı öğrendikten sonra o yüzden taleplerime bi ara verdim O da çok güzel bi rahatlık

Allah yardımcımız olsun kuzum bulucaz bi kolayını napalm Sağlıkla gelsinde bebelerimiz

Benm kız ismi hazırdı elif gülce olcakti ama kız değişti elimde patladi ali selim düşünüyorum smdi
Ya kizlarr kızım 2 yaşında ve çok inatçı inat etmiş üstümde yatıyor bebek gece tekmeliyordu baya hissettim şuan bile üstümde inşallah bsy olmaz

Allah yardımcımız olsun kuzum bulucaz bi kolayını napalm Sağlıkla gelsinde bebelerimiz
Aynen canim insallah senin normal dogum olur da cabucak iyilesirsin.
Seytan diyoki suyun gelene kadar dr a gitme mecbur normal dogurtcaklar seni
Sezeryan sonrasi normal dogum yaptirmak istemiyor drlar

Aynen canim insallah senin normal dogum olur da cabucak iyilesirsin.
Seytan diyoki suyun gelene kadar dr a gitme mecbur normal dogurtcaklar seni
Sezeryan sonrasi normal dogum yaptirmak istemiyor drlar
Aslnda yapılabiliyor sonrasında destekleyen doktorlar var bikac doktorla görüş bu konuyu sonuçta yapanlar var demekki mümkün bisey

Benm kız ismi hazırdı elif gülce olcakti ama kız değişti elimde patladi ali selim düşünüyorum smdi
Benim de erkek hazırdı Uzay olacaktı kız için eşim Güneş ve Duru istiyor o böyle ısrarcı olunca ben isimlerden soğuyorum hamilelik inadı galiba aslında iki isim de benim fikrimdi kız çocukta Eyşan çok beğeniyorum ama malum diziden dolayı eşim asla istemiyor

Aslnda yapılabiliyor sonrasında destekleyen doktorlar var bikac doktorla görüş bu konuyu sonuçta yapanlar var demekki mümkün bisey
Biraz arastirdim bizim ilcede sadece 1tane dr yaptiriyormus dogum fiyatlari cok yuksek 6-7bin civari imis gecen senelerde
O kadar butcem olsa dogum icin zaten normal yapicam masraf minimum olsun istiyordk esimin isleri kotuye gitmeye basladi cunku esnafti isler vasat sigortali is ariyor su anda varin siz dusunun

Güzel isimler aslnda eşinin dedikleride kesin hamilelik inadı bu bendede tutmustu

Sen o doktora git bi görüş bence muayene ol olurmi olmaz mı nasıl olur bilgi al baktın zorlayan bi durum yok beklersin doğum başlayınca devlete gidersin bende normal yapabilirsin derlerse hiç özele gitmem devlette doguruveririm kendimiz yapıoz sonuçta

Canım devlet ztn normalden yana çok zorunlu olmayınca sezaryenle almıyor bn kızımda devlette yaptım bunda özele giymeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…