Bende oyle yapmayi planliyorm isteSen o doktora git bi görüş bence muayene ol olurmi olmaz mı nasıl olur bilgi al baktın zorlayan bi durum yok beklersin doğum başlayınca devlete gidersinbende normal yapabilirsin derlerse hiç özele gitmem devlette doguruveririm kendimiz yapıoz sonuçta
Beni aldiiiCanım devlet ztn normalden yana çok zorunlu olmayınca sezaryenle almıyor bn kızımda devlette yaptım bunda özele giymeyi düşünüyorum
Benim de kız Bella koycam latince güzel kız demekKızlarr günaydın, malum düşünceler başladı isim konusu :) siz düşünmeye başladınız mı kız bebek için öneriler alabilir miyim?
Yok artık ayy üzüldüm walla bn sancı hiç çekmedim evde 6 cm açılmaya gün boyu uyuyodum ateşlendim hastaneye gittim su patlamış dünyanın lafını saydılar gelmeseydin eve dogururdun diyolardiBeni aldiii
Oyle catir catir kesti acilmamda vardi
Anesteziyi vurduktan sonra doktor geldi bunu niye yatirdiniz normal dogururmus bu dedi
Bosa gitmesin bari diye sezeryan yapti
Çok güzelmiş anlamı daBenim de kız Bella koycam latince güzel kız demek
Benmde sancim yoktu sadece midem bulaniyordu birazda basim donuyoduYok artık ayy üzüldüm walla bn sancı hiç çekmedim evde 6 cm açılmaya gün boyu uyuyodum ateşlendim hastaneye gittim su patlamış dünyanın lafını saydılar gelmeseydin eve dogururdun diyolardi
30-33 haftalarda acilmadan oturu hastanede yattigimdan ha bu rahatlik o zamanda acilman var sancin var dediler igne ve serumla normale dondurduler ciger gelistirici igne vurdular sonra acilman bitti evde yat deyip gonderdilerBenmde sancim yoktu sadece midem bulaniyordu birazda basim donuyodu
normal nst ye girip haftalik kontrolumu yaptirip gidecektm ben bi anda panik yaptilar sancim gozukuyoms acilde yatirdilar bida nst cektiler sonra hemsire acilmama bakti var dedi sonra kocan gelsin dedi imza atcak dedi ben hala laylaylom cikcam birazdan zannediyom meger doguma giriyomsm bi saatin icinde gozumu ameliyathanede actim sonra dr geldi iste niye yatirdiniz bunu normal dogururmus bu dedi acilmasi guzelmis dedi sonrada gelmisken kesiverdi.
Anladım canım demekki orda farklıBilmiyorum canım beni ağustos da arayıp söylediler
Kız sizinkiler nereliBnmde normal doğumdu kizimda 18 yaşındaydım hastaneden gelir gelmez kaynanama götürdüler orda bı ton bulaşık yıkadım yatmama izin vermediler hiç
Özelden söylerim şimdi burayı eltimler felan takip ediyor anlamadılar yazdigimiKız sizinkiler nerelicok merak ettim gercekten annemde analtırdı bana dogum yaptiginde kimse yokmus yaninda dogurmus hastanede bi kadin biskuvi vermis allah razi olsun diyo o kadar açmis bana babanem baksrken oda senin gibi is derdindeymis
Tahmin edebiliyorum annemlerde eltileriyle birlikte yasiyolarmis dedemle babanem biyere gidiyomus yunurtalar sayili olur diye bisey yapip yemiyolarmis biz anlattiklarinda gülüyoduk ama gercekten kotu seyler eskiler. Bal yemisler bi kasık aksama toplanti yapilmis amcamlar dedemler falan kim yedi diyeÖzelden söylerim şimdi burayı eltimler felan takip ediyor anlamadılar yazdigimiKürt ama kaynanamın biyeri agrisin bn kanser oldum der bize bütün işini yaptirirdi kızım ağlama krizlerine girerdi hem temizlik hem iş hemde kendi evim gece uykusu yoktu ahh neler çektim neler şimdi öyle değilim gitmem kaynanama evimdeyim sürekli kızımda 2 yaşında rahatım çok şükür
Ikisinede git sendeBende oyle yapmayi planliyorm istedevlet doguma alir mi? Ozele gidip de doguma gelenleri almak istememis geri cevirmis burda arkadaslarm anlatiyor.bana da git nerde kontrol olduysan o dogurtsun derse patladigimin isaretidir
Ayyy çok heyecanlı hadi iyi haberlerle ve cinsiyetle gel inşallah... Benim 3 haftam daha varGunaydin bacilarrrSaat 2 de kontrolum var insallah bu defa gosterir cinsiyetini ben igrenicem aksama kizima ve esime supriz hazirlicam
Insallah cnmAyyy çok heyecanlı hadi iyi haberlerle ve cinsiyetle gel inşallah... Benim 3 haftam daha var
Kendim öğrenemiyorum ama sen öğrenince rahatlicam birazInsallah cnmvalla 10 gun var daha diyodum geciverdi zman
Artık öğrende gel canımGunaydin bacilarrrSaat 2 de kontrolum var insallah bu defa gosterir cinsiyetini ben igrenicem aksama kizima ve esime supriz hazirlicam
Canım gitmeyi planladığın hastaneye 1 kere eposta git kayıt aCtirBende oyle yapmayi planliyorm istedevlet doguma alir mi? Ozele gidip de doguma gelenleri almak istememis geri cevirmis burda arkadaslarm anlatiyor.bana da git nerde kontrol olduysan o dogurtsun derse patladigimin isaretidir
Oyyy ben ke dim kadar sevindim meraklandım vana mesaj at dışarıda olcamGunaydin bacilarrrSaat 2 de kontrolum var insallah bu defa gosterir cinsiyetini ben igrenicem aksama kizima ve esime supriz hazirlicam
Olabilirr 2. İçin de 26 kasıma gün verdilerAnladım canım demekki orda farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?