2021 Nisan Anneleri

Ilk doğumun için üzüldüm belki sezeryan olman daha iyi olmuştur bilemeyiz ama ihmal var çok açık. İnsaallah bu defa gönlüne göre bir doğum gerçekleşir. Ssvd sayfaları varmış facebook ve instagramda onları takip edip kendini fikren hazırlamış olursun.
Arkadaşlara katılıyorum bir devlete bir de arada o doktora giderek öğrenirsin olup olmayacağını. Hem Allah kerim bakarsın doğurana kadar durumlar yoluna girer o doktora gidersin.

Günaydınlar ben de artık pıt pıt hissetmeye başladım hatta ilk başta emin olamadım bağırsak hareketi mi falan diye, sonra aynı yerden tekrar atma olunca aynı pıt pıt hissi kalbimde de oldu
Ayy cok guzell.. Bu sabah sukurler olsun ki ben de hissettim tam gobek deliginin altinda. 3 kere, her defasinda ben annecim askim diyerek seslenirken buldum kendimi Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu..

Ayy cok guzell.. Bu sabah sukurler olsun ki ben de hissettim tam gobek deliginin altinda. 3 kere, her defasinda ben annecim askim diyerek seslenirken buldum kendimi Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu..
Benim doktorum buna rahim damarını hissediyorsun dedi bebek değil henüz dedi

Ben de kullanmayacağım

Merhaba kızlar,

Bugün 17+4 olduk lavaboda peçeteye bildiğiniz kanama geldi stres oldum.. Doktotra yazdım bakalım ne diyecek. Dua edin birşey olmasın ..
Hic stres yapma canım doktora kontrole hit bebisinin kalbini duy rahat et bu haftalarda oluyo sanırım bebek baskı yaptıgı icin

Merhaba kızlar,

Bugün 17+4 olduk lavaboda peçeteye bildiğiniz kanama geldi stres oldum.. Doktotra yazdım bakalım ne diyecek. Dua edin birşey olmasın ..
Onemli bisi degildir buyudugu icin oluyodur belki ama doktora gidip bi usgde gorsen stresinde azalir daha garanti olur

Merhaba kızlar,

Olmamıştır bisey allahm izniyle korkma bu civarlarda burun kanaması bile olabilirmiş durduk yere kan hacmi çok arttığı için damarlar tasiyamiyo belki ordan fire verdi seninkide doktorunla konuş için rahat etsin gidebilirsende git bi gör bebisini

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim
Tek sorun devletten sira alamiyorm hala. alinca dediginizi yapicam

Ya kizlarr kızım 2 yaşında ve çok inatçı inat etmiş üstümde yatıyor bebek gece tekmeliyordu baya hissettim şuan bile üstümde inşallah bsy olmaz
Benimkide 2 yas sendromunda türlü türlü yeni huylar cikti karnima uzanip süt olmayan memeyi emiyor hayirdan anlamiyor huyu degisti resmen cocugun

Merhaba kızlar,

Devam etmiyorsa korkma canım yat dinlen. Doktorun ne diyecek bakalım. Allah'ın izniyle birşey olmaz.

Neden bilmiom nasıl feci korkuyom sezaryenden varya ödüm patliyohayırlısı hakkımızda inşallah
Bende öyleydim asla istemiyorum normal doguracam diyordum oglum dönmedi ve sezeryan oldum. Bence doktorun ustaliginada bagli oldugunu düsünüyorum sezeryanimi yapan doktor okadar iyi yaptiki ne agri ne bisi 2 günde ayaga kalktim cok memnun kaldim ve ayni doktorla ikinci kez sezeryan olmak istiyorum.

Doktorum kanama ve ağrın artarsa gel dedi.. Şükür şimdilik kanama yok ama ağrım var.. Biraz bekleyip yakındaki hastaneye gideceğim acile. En azından görüp rahatlayayım.. Teşekkür ederim yorumlarınız için..

Aynen canım doktorun deneyimi çok önemli. Benim normal doğum yapmam sağlığım için yasaktı. Mecburi sezaryen oldum ama hemen ayaklandım evet ağrım oldu ama dayanamayacak bebeğimle ilgilenemeyecek kadar değildi. İnşallah ikinciler de kolay geçer ben şeyi çok merak ediyorum ikinci sezaryende de aynı yerden mi açıcaklar

Cevremde çok kişi sezeryan oldu üstüne bide bakımları hep bana kaldı o kadar korktu ki gözüm onların çektiği acıyla bir kişide de düzgün olaydı göreydim belki bu kadar korkmazdım ama hepside çok ağır geçirdi yaa

Evet aynı yerden açıyorlar cnm inşallah kolay geçer hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…