- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Ilk doğumun için üzüldüm belki sezeryan olman daha iyi olmuştur bilemeyiz ama ihmal var çok açık. İnsaallah bu defa gönlüne göre bir doğum gerçekleşir. Ssvd sayfaları varmış facebook ve instagramda onları takip edip kendini fikren hazırlamış olursun.Biraz arastirdim bizim ilcede sadece 1tane dr yaptiriyormus dogum fiyatlari cok yuksek 6-7bin civari imis gecen senelerde
O kadar butcem olsa dogum icin zaten normal yapicam masraf minimum olsun istiyordk esimin isleri kotuye gitmeye basladi cunku esnafti isler vasat sigortali is ariyor su anda varin siz dusunun
Ayy cok guzell.. Bu sabah sukurler olsun ki ben de hissettim tam gobek deliginin altinda. 3 kere, her defasinda ben annecim askim diyerek seslenirken buldum kendimiGünaydınlarben de artık pıt pıt hissetmeye başladım hatta ilk başta emin olamadım bağırsak hareketi mi falan diye, sonra aynı yerden tekrar atma olunca aynı pıt pıt hissi kalbimde de oldu
Benim doktorum buna rahim damarını hissediyorsun dedi bebek değil henüz dediAyy cok guzell.. Bu sabah sukurler olsun ki ben de hissettim tam gobek deliginin altinda. 3 kere, her defasinda ben annecim askim diyerek seslenirken buldum kendimiAllah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu..
Canım stres yapma, uzan dinlen bakalım. Doktora gitme olanagin var mıMerhaba kızlar,
Bugün 17+4 olduk lavaboda peçeteye bildiğiniz kanama geldi stres oldum.. Doktotra yazdım bakalım ne diyecek. Dua edin birşey olmasın ..
Ben de kullanmayacağımBenim devlette gittigim dr da onune gelene dogurana kadar vifolic kullanacaksin diyordu.
Saglik ocagindan kan ilaci ve decavit vermislerdi kansizlik var diye,dr kullanma bunlari vifolic de hepsi var dedi.
İmom omega kullaniyordum dedim onu napim kullan ama bitince vifolic al o daha iyi dedi
Saglik ocaginin verdigi 2kutu decavit i napim dedim o tek basina yetersiz kullanma dedi.
Ozeldeki dr da hicbirsey soylemedi yakinda kontrolum var o zaman soracagim ama bence anlasmasi var dr un ilac icerigi imom ile nerdeyse ayni hatta imom da yuksek olan vitaminler onda yok. Fiyati da yuksek 4mcg folic asit va icinde risk yaratir mi bilmiyorum. Ama biz millet olarak zaten folic agirlikli besleniyoruz.dr kagan Kocatepe boyle demisti
Birşey değildir insallah içinizi ferah tutmaya çalışınMerhaba kızlar,
Bugün 17+4 olduk lavaboda peçeteye bildiğiniz kanama geldi stres oldum.. Doktotra yazdım bakalım ne diyecek. Dua edin birşey olmasın ..
Hic stres yapma canım doktora kontrole hit bebisinin kalbini duy rahat et bu haftalarda oluyo sanırım bebek baskı yaptıgı icinMerhaba kızlar,
Onemli bisi degildir buyudugu icin oluyodur belki ama doktora gidip bi usgde gorsen stresinde azalir daha garanti olurMerhaba kızlar,
Olmamıştır bisey allahm izniyle korkma bu civarlarda burun kanaması bile olabilirmiş durduk yere kan hacmi çok arttığı için damarlar tasiyamiyo belki ordan fire verdi seninkide doktorunla konuş için rahat etsin gidebilirsende git bi gör bebisiniMerhaba kızlar,
İnşallah önemli bişey yoktur canımMerhaba kızlar,
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim canimIlk doğumun için üzüldüm belki sezeryan olman daha iyi olmuştur bilemeyiz ama ihmal var çok açık. İnsaallah bu defa gönlüne göre bir doğum gerçekleşir. Ssvd sayfaları varmış facebook ve instagramda onları takip edip kendini fikren hazırlamış olursun.
Arkadaşlara katılıyorum bir devlete bir de arada o doktora giderek öğrenirsin olup olmayacağını. Hem Allah kerim bakarsın doğurana kadar durumlar yoluna girer o doktora gidersin.
Benimkide 2 yas sendromunda türlü türlü yeni huylar cikti karnima uzanip süt olmayan memeyi emiyor hayirdan anlamiyor huyu degisti resmen cocugunYa kizlarr kızım 2 yaşında ve çok inatçı inat etmiş üstümde yatıyor bebek gece tekmeliyordu baya hissettim şuan bile üstümde inşallah bsy olmaz
Devam etmiyorsa korkma canım yat dinlen. Doktorun ne diyecek bakalım. Allah'ın izniyle birşey olmaz.Merhaba kızlar,
Bende öyleydim asla istemiyorum normal doguracam diyordum oglum dönmedi ve sezeryan oldum. Bence doktorun ustaliginada bagli oldugunu düsünüyorum sezeryanimi yapan doktor okadar iyi yaptiki ne agri ne bisi 2 günde ayaga kalktim cok memnun kaldim ve ayni doktorla ikinci kez sezeryan olmak istiyorum.Neden bilmiom nasıl feci korkuyom sezaryenden varya ödüm patliyohayırlısı hakkımızda inşallah
Aynen canım doktorun deneyimi çok önemli. Benim normal doğum yapmam sağlığım için yasaktı. Mecburi sezaryen oldum ama hemen ayaklandım evet ağrım oldu ama dayanamayacak bebeğimle ilgilenemeyecek kadar değildi. İnşallah ikinciler de kolay geçer ben şeyi çok merak ediyorum ikinci sezaryende de aynı yerden mi açıcaklarBende öyleydim asla istemiyorum normal doguracam diyordum oglum dönmedi ve sezeryan oldum. Bence doktorun ustaliginada bagli oldugunu düsünüyorum sezeryanimi yapan doktor okadar iyi yaptiki ne agri ne bisi 2 günde ayaga kalktim cok memnun kaldim ve ayni doktorla ikinci kez sezeryan olmak istiyorum.
Cevremde çok kişi sezeryan oldu üstüne bide bakımları hep bana kaldı o kadar korktu ki gözüm onların çektiği acıylaBende öyleydim asla istemiyorum normal doguracam diyordum oglum dönmedi ve sezeryan oldum. Bence doktorun ustaliginada bagli oldugunu düsünüyorum sezeryanimi yapan doktor okadar iyi yaptiki ne agri ne bisi 2 günde ayaga kalktim cok memnun kaldim ve ayni doktorla ikinci kez sezeryan olmak istiyorum.
Evet aynı yerden açıyorlar cnm inşallah kolay geçer hepimizinAynen canım doktorun deneyimi çok önemli. Benim normal doğum yapmam sağlığım için yasaktı. Mecburi sezaryen oldum ama hemen ayaklandım evet ağrım oldu ama dayanamayacak bebeğimle ilgilenemeyecek kadar değildi. İnşallah ikinciler de kolay geçer ben şeyi çok merak ediyorum ikinci sezaryende de aynı yerden mi açıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?