Bnmkide ya kardeşi olunca daha çok degisicekler çok kıskanç benimkiBenimkide 2 yas sendromunda türlü türlü yeni huylar cikti karnima uzanip süt olmayan memeyi emiyor hayirdan anlamiyor huyu degisti resmen cocugun
Belki de.. Ilk bebegimde de 17.haftada hissetmistim ve devami gelmisti. Bakalım damar mi bebek mi ilerleyen gunlerde anlayacagimBenim doktorum buna rahim damarını hissediyorsun dedi bebek değil henüz dedi
Hadi ya çok ilginç gerçekten ben aynı yer değildir diye düşünmüştümEvet aynı yerden açıyorlar cnm inşallah kolay geçer hepimizin
Belki de.. Ilk bebegimde de 17.haftada hissetmistim ve devami gelmisti. Bakalım damar mi bebek mi ilerleyen gunlerde anlayacagim
Canim ben de sezeryan oldum cok rahat gecirdim sureci. Oglum icin gece kalktigimda bile yardimsiz kucagima aliyordum besiginden. Tabii ki agri oldu ama kisa sürdü..Cevremde çok kişi sezeryan oldu üstüne bide bakımları hep bana kaldı o kadar korktu ki gözüm onların çektiği acıylabir kişide de düzgün olaydı göreydim belki bu kadar korkmazdım ama hepside çok ağır geçirdi yaa
Benim simde hamile inadı var ben ne dersen yok diyor hemde nedensizBenim de erkek hazırdı Uzay olacaktı kız için eşim Güneş ve Duru istiyor o böyle ısrarcı olunca ben isimlerden soğuyorum hamilelik inadı galiba aslında iki isim de benim fikrimdikız çocukta Eyşan çok beğeniyorum ama malum diziden dolayı eşim asla istemiyor
Canım geçen benimde oldu kasiklarimda altımda ağrı var kanama olmadı ama ağrı var dinlenMerhaba kızlar,
Bugün 17+4 olduk lavaboda peçeteye bildiğiniz kanama geldi stres oldum.. Doktotra yazdım bakalım ne diyecek. Dua edin birşey olmasın ..
Ben de hayatım boyunca normal doğumdan çok korktum hep çok acılı birşey olarak anlatıldığı için ilk bebeğim bu ama şimdi normal doğumla ilgili kitaplar okuyorum denemek istiyorum normal doğumu.Tabi bunun kontrol edilemiyecek birşey olduğunu da biliyorum belki sezeryana alınmak zorunda kalırım hayırlısı hangisi ise o olsun.İstanbulda Erhan karaalp var onu takip ediyorum normal doğum yaptırıyor çoğunlukla geçen genel anestezi ile normal doğum yaptırmış çok ilginç.Ankarada da Zahide küçük var çok rahatlatıcı bir ses tonu var onları izleye izleye normal doğuma cesaretlendim.Cevremde çok kişi sezeryan oldu üstüne bide bakımları hep bana kaldı o kadar korktu ki gözüm onların çektiği acıylabir kişide de düzgün olaydı göreydim belki bu kadar korkmazdım ama hepside çok ağır geçirdi yaa
Bende normal Doğum yaptım çok şükür su gibiydi ertesi gün ev süpürüp yer sildim ama çok dua ve hareketle nasip oldu şükürBen de hayatım boyunca normal doğumdan çok korktum hep çok acılı birşey olarak anlatıldığı için ilk bebeğim bu ama şimdi normal doğumla ilgili kitaplar okuyorum denemek istiyorum normal doğumu.Tabi bunun kontrol edilemiyecek birşey olduğunu da biliyorum belki sezeryana alınmak zorunda kalırım hayırlısı hangisi ise o olsun.İstanbulda Erhan karaalp var onu takip ediyorum normal doğum yaptırıyor çoğunlukla geçen genel anestezi ile normal doğum yaptırmış çok ilginç.Ankarada da Zahide küçük var çok rahatlatıcı bir ses tonu var onları izleye izleye normal doğuma cesaretlendim.
Demek ki fizyolojiniz buna çok uygun maşallahBende normal Doğum yaptım çok şükür su gibiydi ertesi gün ev süpürüp yer sildim ama çok dua ve hareketle nasip oldu şükürBunuda çok iyi bir doğal doğumcu buldum inşallah epiduralsiz dikişsiz yaptıracak nasip ederse inş
Evet cnm nasipmiş, banada suni verdi kendi sancım varken hızlandırmak için vücut sancıyı kesti açılmam durdu sabaha kadar açılma devam etmezse sezeryana alırım dedi dedim çıkarın şu suniyi benden sancımı kesti dedim bırakın kendi halime gece 12den sabah 6ya kdr uyumadım duşa girdim çömeldim kalktım koşar gibi yaptım rahim egzersizi yaptım ağladın oturup dua ettim sancım geri gelsin diye hatta eşim gerilmişti ne gerek var kendini yıpratıyorsun yat uyu demişti ama ben sezeryanden çok korkuyordum, eşimi dinlemedim hatta o yattı uyudu hala kızarım ona neyse sabah 6da sancı bi geldi ama bendeki sevinci gör kimseye çıtımı çıkarmıyorum sancı gitçek nazar değecek müdahale edecekler diye sabah 10da artık dayanamayacak hale gelince 5cm olmuştu epidural verdiler yoruldun diyip sonrası geldi hemen ama gece sabaha kdr çırpındım nasibimde varmış fiziğimde müsade etti yoksa doktorum istemiyordu ne gerek var diyordu açık açıkDemek ki fizyolojiniz buna çok uygun maşallahbazıları çok rahat normal doğum yapabiliyor.görümcem sancısı 4 dk ya düşünceye kadar evde bekledi hastaneye gitti 5 dk sürdü doğumu.ben 20.haftada bebeğimi normal bile doğuramadım 3 gün suni sancıyla.mecbur sezaryen olmuştum anatomik olarak mümkün değil dedi neredeyse toplamda 7 8 tane ebe ve doktor.
Ayyyy ne güzel sağlıkla gelsin cnm daha öncesi tahmin yürüttülermiydi sanaKizcelerrrrrrrrr ben geldm Allah in izniyle bi oğlum olucak❤❤❤❤ Doktora sordum kesinmi dedim kesin kesin cok net gosterdi dedi az once esime kizima suprizi yaptim cok degik duygular icindeyim Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah
Saglikla al kucagina cnm❤Kizcelerrrrrrrrr ben geldm Allah in izniyle bi oğlum olucak❤❤❤❤ Doktora sordum kesinmi dedim kesin kesin cok net gosterdi dedi az once esime kizima suprizi yaptim cok degik duygular icindeyim Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah
10 gun once naptiysa gostermemisti oyuzden hic tahmin yapmamisti doktor cnmAyyyy ne güzel sağlıkla gelsin cnm daha öncesi tahmin yürüttülermiydi sana
Tesekkur ederm cnm ❤Saglikla al kucagina cnm❤
Hayırlısıyla kucağına al inşallah çok sevindimKizcelerrrrrrrrr ben geldm Allah in izniyle bi oğlum olucak❤❤❤❤ Doktora sordum kesinmi dedim kesin kesin cok net gosterdi dedi az once esime kizima suprizi yaptim cok degik duygular icindeyim Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah
Cok uzuldum sizin adinizaDemek ki fizyolojiniz buna çok uygun maşallahbazıları çok rahat normal doğum yapabiliyor.görümcem sancısı 4 dk ya düşünceye kadar evde bekledi hastaneye gitti 5 dk sürdü doğumu.ben 20.haftada bebeğimi normal bile doğuramadım 3 gün suni sancıyla.mecbur sezaryen olmuştum anatomik olarak mümkün değil dedi neredeyse toplamda 7 8 tane ebe ve doktor.
Gözünaydın canım çok sevindimKizcelerrrrrrrrr ben geldm Allah in izniyle bi oğlum olucak❤❤❤❤ Doktora sordum kesinmi dedim kesin kesin cok net gosterdi dedi az once esime kizima suprizi yaptim cok degik duygular icindeyim Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah
Göbus yok kiHayırlısıyla kucağına al inşallah çok sevindimsenin göbüşte sivri miydi yoksa yuvarlak mı?
Usg var mo cnm10 gun once naptiysa gostermemisti oyuzden hic tahmin yapmamisti doktor cnm
Tesekkur ederm cnm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?