2021 Nisan Anneleri

Benimkide 2 yas sendromunda türlü türlü yeni huylar cikti karnima uzanip süt olmayan memeyi emiyor hayirdan anlamiyor huyu degisti resmen cocugun
Bnmkide ya kardeşi olunca daha çok degisicekler çok kıskanç benimki

Belki de.. Ilk bebegimde de 17.haftada hissetmistim ve devami gelmisti. Bakalım damar mi bebek mi ilerleyen gunlerde anlayacagim

Canim ben de sezeryan oldum cok rahat gecirdim sureci. Oglum icin gece kalktigimda bile yardimsiz kucagima aliyordum besiginden. Tabii ki agri oldu ama kisa sürdü..

Benim simde hamile inadı var ben ne dersen yok diyor hemde nedensiz
Merhaba kızlar,

Bugün 17+4 olduk lavaboda peçeteye bildiğiniz kanama geldi stres oldum.. Doktotra yazdım bakalım ne diyecek. Dua edin birşey olmasın ..
Canım geçen benimde oldu kasiklarimda altımda ağrı var kanama olmadı ama ağrı var dinlen

Ben de hayatım boyunca normal doğumdan çok korktum hep çok acılı birşey olarak anlatıldığı için ilk bebeğim bu ama şimdi normal doğumla ilgili kitaplar okuyorum denemek istiyorum normal doğumu.Tabi bunun kontrol edilemiyecek birşey olduğunu da biliyorum belki sezeryana alınmak zorunda kalırım hayırlısı hangisi ise o olsun.İstanbulda Erhan karaalp var onu takip ediyorum normal doğum yaptırıyor çoğunlukla geçen genel anestezi ile normal doğum yaptırmış çok ilginç.Ankarada da Zahide küçük var çok rahatlatıcı bir ses tonu var onları izleye izleye normal doğuma cesaretlendim.

Bende normal Doğum yaptım çok şükür su gibiydi ertesi gün ev süpürüp yer sildim ama çok dua ve hareketle nasip oldu şükür Bunuda çok iyi bir doğal doğumcu buldum inşallah epiduralsiz dikişsiz yaptıracak nasip ederse inş

Demek ki fizyolojiniz buna çok uygun maşallah bazıları çok rahat normal doğum yapabiliyor.görümcem sancısı 4 dk ya düşünceye kadar evde bekledi hastaneye gitti 5 dk sürdü doğumu.ben 20.haftada bebeğimi normal bile doğuramadım 3 gün suni sancıyla.mecbur sezaryen olmuştum anatomik olarak mümkün değil dedi neredeyse toplamda 7 8 tane ebe ve doktor.

Kizcelerrrrrrrrr ben geldm Allah in izniyle bi oğlum olucak❤❤❤❤ Doktora sordum kesinmi dedim kesin kesin cok net gosterdi dedi az once esime kizima suprizi yaptim cok degik duygular icindeyim Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah

Evet cnm nasipmiş, banada suni verdi kendi sancım varken hızlandırmak için vücut sancıyı kesti açılmam durdu sabaha kadar açılma devam etmezse sezeryana alırım dedi dedim çıkarın şu suniyi benden sancımı kesti dedim bırakın kendi halime gece 12den sabah 6ya kdr uyumadım duşa girdim çömeldim kalktım koşar gibi yaptım rahim egzersizi yaptım ağladın oturup dua ettim sancım geri gelsin diye hatta eşim gerilmişti ne gerek var kendini yıpratıyorsun yat uyu demişti ama ben sezeryanden çok korkuyordum, eşimi dinlemedim hatta o yattı uyudu hala kızarım ona neyse sabah 6da sancı bi geldi ama bendeki sevinci gör kimseye çıtımı çıkarmıyorum sancı gitçek nazar değecek müdahale edecekler diye sabah 10da artık dayanamayacak hale gelince 5cm olmuştu epidural verdiler yoruldun diyip sonrası geldi hemen ama gece sabaha kdr çırpındım nasibimde varmış fiziğimde müsade etti yoksa doktorum istemiyordu ne gerek var diyordu açık açık

Ayyyy ne güzel sağlıkla gelsin cnm daha öncesi tahmin yürüttülermiydi sana

Saglikla al kucagina cnm❤

Valla ben bugun kola yasagini da deldim .. cok istedi ama canim vallahi durum vahim benim istahla

Hayırlısıyla kucağına al inşallah çok sevindim senin göbüşte sivri miydi yoksa yuvarlak mı?

Cok uzuldum sizin adiniza stres de normal doguma yon veren etkenlerden biriymis youtube de izledigim tum dogum videolarindan bunu cikardim.
Bizde bide cocukluktan gelen normal dogum hikayeleri ve abartilmasi var ondan korkuyoruz bence.
Mayis ayinda 3aylik dusuk yaptim evde 6saat sancidan sonra parcalar gelmeye basladi toplam 8-9saat sanci cektim.hem ağlayarak hemde katlanilmayacak birsey degilmis normal dogum cok da imkansiz degilmis demek diyerek gecirdm sureci tabi cok canm yandi o ayri benm fizyolojimle alakali ama yoluna giriyor bence birsekilde. benmde kurtaj korkum vardi hakliymisimda.4gun sonra kurtaj yapildi cok korktum yapilirken sanki igreniyorlarms gibi yapiyorlardi ebelerin bakisi bi kere yerin dibine sokmaya yetti

Gözünaydın canım çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…