Cok saol cnm❤Gözünaydın canım çok sevindim
Var ama 3 boyutlu olandan yan duruo gibi hic bisi belli olmuo cnmUsg var mo cnm
Anladim.. ok cnmVar ama 3 boyutlu olandan yan duruo gibi hic bisi belli olmuo cnm
Kürtajı canlı canlı mı yaptılar canım.uyutmaları lazımdı.Cok uzuldum sizin adinizastres de normal doguma yon veren etkenlerden biriymis youtube de izledigim tum dogum videolarindan bunu cikardim.
Bizde bide cocukluktan gelen normal dogum hikayeleri ve abartilmasi var ondan korkuyoruz bence.
Mayis ayinda 3aylik dusuk yaptim evde 6saat sancidan sonra parcalar gelmeye basladi toplam 8-9saat sanci cektim.hem ağlayarak hemde katlanilmayacak birsey degilmis normal dogum cok da imkansiz degilmis demek diyerek gecirdm sureci tabi cok canm yandi o ayri benm fizyolojimle alakali ama yoluna giriyor bence birsekilde. benmde kurtaj korkum vardi hakliymisimda.4gun sonra kurtaj yapildi cok korktum yapilirken sanki igreniyorlarms gibi yapiyorlardi ebelerin bakisi bi kere yerin dibine sokmaya yetti
Öne doğru çıkması erkek teorisini doğruluyorGöbus yok kisabh dümduz aksamlari biraz cikio öne dogru cok saol cnm ❤
Canli canli devlette yapildi parca kaldigindan anestezi yapilmadi kisa surdu 10dk felan tum sanciyi yasattilarKürtajı canlı canlı mı yaptılar canım.uyutmaları lazımdı.
Asla olmazdım ben o şekilde.Daha önce kürtaj yaşadım ikiz gebelik kalp durmasından dolayı.Sedasyon verildi 10 dk uyumuşum o kadar.özelde olmuştum.Bunlar kadınlarda büyük travmalarbırakıyor ne yazık ki.neyse geldi geçti güzel şeyler konuşalımCanli canli devlette yapildi parca kaldigindan anestezi yapilmadi kisa surdu 10dk felan tum sanciyi yasattilar
Tesekkur ederim canim.Ah cnm uyutmadan mı yaptılar kürtajı bende boş gebelik geçirdim kürtaja alındım ama uyuttu doktor anlamadım çok geçmiş olsun ya
Gecmis olsun canim insallah bu sefer saglicakla ve sapasaglam aliriz bebeklerimizi kucagimiza.. bizde saglam ve mutlu anneler oluruz insallahAsla olmazdım ben o şekilde.Daha önce kürtaj yaşadım ikiz gebelik kalp durmasından dolayı.Sedasyon verildi 10 dk uyumuşum o kadar.özelde olmuştum.Bunlar kadınlarda büyük travmalarbırakıyor ne yazık ki.neyse geldi geçti güzel şeyler konuşalıminşallah bu kez sağlıcakla kucaklarımıza alırız.bebekler için en uygun yöntem hangisiyse o olsun inş.
Elimde gazozla okumam pekiValla ben bugun kola yasagini da deldim .. cok istedi ama canimvallahi durum vahim benim istahla
Valla özellikle bayan olan ebeler asla kadınla empati yapamıyorlar asla benim Doğumda canım okuyanlar ebe olacak kadınlardı resmen kaburgamı kırdılar bastıracaz diye bir tek o acıyı çektim ben bağırıncada ozaman niye normal Doğum yapıyorsun diyorlar madem tiksinecen izleme değil mi tiksindiğin ne ki ne acımasız doktor ebeler var ya çok geçmiş olsun cnm yaTesekkur ederim canim.
Ben dusukten 4gun sonra dr kontrolune gittim parca var almamiz lazm dedi lokal yapcaz dedi baymadi igne vurdu sozde ama hic sancimi kesmedi aksine igneyi vurmadan isleme basladi ignenin etkisi ben kurtajdan ciktiktan sonra basladi bagirta bagirta temizledi icimi bide ebelerin bakisi hareketleri sinir etti habire orama bakip burun kiviriyolardi
Hahah bak ben senle aynı şeyleri yaşamışım ki kusma bulantı bile olmadı bende benimki kızKizlar cin takvimi kiz diyordu makas yuzuk ve ikra meyra erkek diyordu.Kizimdan farkli bi hamilelikdi sadece aksamlari kusma bulanti yasadim uyku hali olmadi ve kizimda eksi yedim bu hamileligimde full tatli yedi deli gbi birde yuzume bakip daha 7.hafta da senin erkek olacak diyenler olduguzellesmisim güya rua takvimi bilmem ne aklina gelen tum takvimler kizdi bu bilgilerde burda dursun
Valla bacim belirtilerden kafayi yediydik göbek kılina kadr bakioduk biliosunHahah bak ben senle aynı şeyleri yaşamışım ki kusma bulantı bile olmadı bende benimki kızbüyük kızımda full ekşi bunda full tatlı ve göbeğim sivri değişiyor demek ki
Tesekkur ederim canim sana da cok gecmis olsunValla özellikle bayan olan ebeler asla kadınla empati yapamıyorlar asla benim Doğumda canım okuyanlar ebe olacak kadınlardı resmen kaburgamı kırdılar bastıracaz diye bir tek o acıyı çektim ben bağırıncada ozaman niye normal Doğum yapıyorsun diyorlar madem tiksinecen izleme değil mi tiksindiğin ne ki ne acımasız doktor ebeler var ya çok geçmiş olsun cnm ya
Canim bebisini saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim. Cinsiyeti sen ogrenmissin ne guzel sira bizdeKizlar cin takvimi kiz diyordu makas yuzuk ve ikra meyra erkek diyordu.Kizimdan farkli bi hamilelikdi sadece aksamlari kusma bulanti yasadim uyku hali olmadi ve kizimda eksi yedim bu hamileligimde full tatli yedi deli gbi birde yuzume bakip daha 7.hafta da senin erkek olacak diyenler olduguzellesmisim güya rua takvimi bilmem ne aklina gelen tum takvimler kizdi bu bilgilerde burda dursun
Ben de cips yedimValla ben bugun kola yasagini da deldim .. cok istedi ama canimvallahi durum vahim benim istahla
Sağlıkla gelsin minik bebişşşKizcelerrrrrrrrr ben geldm Allah in izniyle bi oğlum olucak❤❤❤❤ Doktora sordum kesinmi dedim kesin kesin cok net gosterdi dedi az once esime kizima suprizi yaptim cok degik duygular icindeyim Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah
Tesekkur ederim cnm❤Sağlıkla gelsin minik bebişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?