2021 Nisan Anneleri

Kürtajı canlı canlı mı yaptılar canım.uyutmaları lazımdı.

Ah cnm uyutmadan mı yaptılar kürtajı bende boş gebelik geçirdim kürtaja alındım ama uyuttu doktor anlamadım çok geçmiş olsun ya

Kizlar cin takvimi kiz diyordu makas yuzuk ve ikra meyra erkek diyordu.Kizimdan farkli bi hamilelikdi sadece aksamlari kusma bulanti yasadim uyku hali olmadi ve kizimda eksi yedim bu hamileligimde full tatli yedi deli gbi birde yuzume bakip daha 7.hafta da senin erkek olacak diyenler olduguzellesmisim güya rua takvimi bilmem ne aklina gelen tum takvimler kizdi bu bilgilerde burda dursun

Canli canli devlette yapildi parca kaldigindan anestezi yapilmadi kisa surdu 10dk felan tum sanciyi yasattilar
Asla olmazdım ben o şekilde.Daha önce kürtaj yaşadım ikiz gebelik kalp durmasından dolayı.Sedasyon verildi 10 dk uyumuşum o kadar.özelde olmuştum.Bunlar kadınlarda büyük travmalarbırakıyor ne yazık ki.neyse geldi geçti güzel şeyler konuşalım inşallah bu kez sağlıcakla kucaklarımıza alırız.bebekler için en uygun yöntem hangisiyse o olsun inş.

Ah cnm uyutmadan mı yaptılar kürtajı bende boş gebelik geçirdim kürtaja alındım ama uyuttu doktor anlamadım çok geçmiş olsun ya
Tesekkur ederim canim.
Ben dusukten 4gun sonra dr kontrolune gittim parca var almamiz lazm dedi lokal yapcaz dedi baymadi igne vurdu sozde ama hic sancimi kesmedi aksine igneyi vurmadan isleme basladi ignenin etkisi ben kurtajdan ciktiktan sonra basladi bagirta bagirta temizledi icimi bide ebelerin bakisi hareketleri sinir etti habire orama bakip burun kiviriyolardi

Gecmis olsun canim insallah bu sefer saglicakla ve sapasaglam aliriz bebeklerimizi kucagimiza.. bizde saglam ve mutlu anneler oluruz insallah

Valla özellikle bayan olan ebeler asla kadınla empati yapamıyorlar asla benim Doğumda canım okuyanlar ebe olacak kadınlardı resmen kaburgamı kırdılar bastıracaz diye bir tek o acıyı çektim ben bağırıncada ozaman niye normal Doğum yapıyorsun diyorlar madem tiksinecen izleme değil mi tiksindiğin ne ki ne acımasız doktor ebeler var ya çok geçmiş olsun cnm ya

Hahah bak ben senle aynı şeyleri yaşamışım ki kusma bulantı bile olmadı bende benimki kız büyük kızımda full ekşi bunda full tatlı ve göbeğim sivri değişiyor demek ki

Hahah bak ben senle aynı şeyleri yaşamışım ki kusma bulantı bile olmadı bende benimki kız büyük kızımda full ekşi bunda full tatlı ve göbeğim sivri değişiyor demek ki
Valla bacim belirtilerden kafayi yediydik göbek kılina kadr bakioduk biliosunşukur ogrendik de artik son buldu

Tesekkur ederim canim sana da cok gecmis olsun
Ebeler cok etkiliyor dogumu haklisin..devlette sanci odasindaki kadinlara bagiriyorlardi yaparken guzrldi de cikarmasi mi zoruna gitti diye bagirma diye. Koridor ebelerin azarlamalariyla cinliyordu rabbim tum kadinlarin yardimcisi olsun dogumda guzel kalpli insanlarla karsilastirsin

Canim bebisini saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim. Cinsiyeti sen ogrenmissin ne guzel sira bizde

Sağlıkla gelsin minik bebişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…