Ben cips kola hepsini yaptım canımın çekmesinden iyidir diyeBen de cips yedim
Hahah bende erkek bu diyordum doktor kız diyince öyle şaşırmışım ki noldu dedi doktor dedim ama herşey çok farklıydı gülüyor doktor onlar halk uydurmasıymışmışÇin takvimi, bıçak-makas oturma, instagramda olan cinsiyet tahmin hesapları hatta bütün çevrem erkek diyorduonline olarak fal baktırmıştım bi orada soru olarak sorduğum zaman kız demişti herkes o kadar çok erkek dedi ki bana da erkek gibi geliyordu artık hatta ultrasonda bile erkek çocuğa benzetmeye başlamıştım oysa rüyamda hep kız görüyordum Gönlümüze göre kız geliyor ama o kadar çok şaşırdım ki kız olduğu öğrenince hayatımın en en mutlu anıydı
Valla bacim belirtilerden kafayi yediydik göbek kılina kadr bakioduk biliosunşukur ogrendik de artik son buldu
Saol cnm Allah herkese gönlunden geceni nasip etsin insallahhayirli olsun canim cok sevindim senin adina. Kizinin hissettigi oldu.
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunuKizcelerrrrrrrrr ben geldm Allah in izniyle bi oğlum olucak❤❤❤❤ Doktora sordum kesinmi dedim kesin kesin cok net gosterdi dedi az once esime kizima suprizi yaptim cok degik duygular icindeyim Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah
BravoEvet cnm nasipmiş, banada suni verdi kendi sancım varken hızlandırmak için vücut sancıyı kesti açılmam durdu sabaha kadar açılma devam etmezse sezeryana alırım dedi dedim çıkarın şu suniyi benden sancımı kesti dedim bırakın kendi halime gece 12den sabah 6ya kdr uyumadım duşa girdim çömeldim kalktım koşar gibi yaptım rahim egzersizi yaptım ağladın oturup dua ettim sancım geri gelsin diye hatta eşim gerilmişti ne gerek var kendini yıpratıyorsun yat uyu demişti ama ben sezeryanden çok korkuyordum, eşimi dinlemedim hatta o yattı uyudu hala kızarım ona neyse sabah 6da sancı bi geldi ama bendeki sevinci gör kimseye çıtımı çıkarmıyorum sancı gitçek nazar değecek müdahale edecekler diye sabah 10da artık dayanamayacak hale gelince 5cm olmuştu epidural verdiler yoruldun diyip sonrası geldi hemen ama gece sabaha kdr çırpındım nasibimde varmış fiziğimde müsade etti yoksa doktorum istemiyordu ne gerek var diyordu açık açık
Insallah canim ya sagsalim kucagimiza allalim. Benimkide bi netlesseydi hayirlisiyla. Iki doktor erkek dedi. Ilk ozele gittim ozaman kizimida goturmustum. Doktor sordugunda benim erkek kardesim olucak dedi doktor da gulmustu net demiyelim ama erkege benziyo dedi yoksa bakmicakdi erken diye kizimin istegiyle baktiSaol cnm Allah herkese gönlunden geceni nasip etsin insallahkizim tepkisine daha cok mutlu oldm cok sukur rabbime iki hisside tattiracak insallah
Çok çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallah şimdiCanli canli devlette yapildi parca kaldigindan anestezi yapilmadi kisa surdu 10dk felan tum sanciyi yasattilar
Evet cnm nasibimde varmış ama kendi çabamda çoktu çünkü ben kesikten çok korkarım sezeryan masasında öylece yatamam diyordum doktoruma anlamıyordu, hatta şimdiki doktorun sen kimde Doğum yaptın diye sorunca doktorumu tanımış ve demiştik sen o hocamızda normale yapmış nadir gebelerdensin kendisi normal d yaptırmaz çünkü çöl yoğundur demişti, onda kendin çabanla olmuş bende sen müdahalesiz yapabilirsin ozaman dedi bakalım nasip Rabbim tekrar yaşatır inş yani hiç korkmayın dua ve hareket tek sihri tabi nasipseBravone güzel çabalamışsın Allah’ın izniyle doğurmuşsun imrendim
Ben de yedim fanta da içtim etsiz çiğköfte de yedimBen de cips yedim
Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar versin inşallahEvet cnm nasibimde varmış ama kendi çabamda çoktu çünkü ben kesikten çok korkarım sezeryan masasında öylece yatamam diyordum doktoruma anlamıyordu, hatta şimdiki doktorun sen kimde Doğum yaptın diye sorunca doktorumu tanımış ve demiştik sen o hocamızda normale yapmış nadir gebelerdensin kendisi normal d yaptırmaz çünkü çöl yoğundur demişti, onda kendin çabanla olmuş bende sen müdahalesiz yapabilirsin ozaman dedi bakalım nasip Rabbim tekrar yaşatır inş yani hiç korkmayın dua ve hareket tek sihri tabi nasipse
Allah razi olsun cnm amin insallahHayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunuİki duyguyu da tatmış olacaksın bizim grupta nadir hamişlerden birisin
Insallah cnm valla doktor usg yi bi acti benimki aciverdi bacaklari doktor solemeden anladim erkek oldugunuInsallah canim ya sagsalim kucagimiza allalim. Benimkide bi netlesseydi hayirlisiyla. Iki doktor erkek dedi. Ilk ozele gittim ozaman kizimida goturmustum. Doktor sordugunda benim erkek kardesim olucak dedi doktor da gulmustu net demiyelim ama erkege benziyo dedi yoksa bakmicakdi erken diye kizimin istegiyle baktidevlete gittigimde ordada erkege benzettiler bakalim haftaya ozele gidicem netlesir insallah
Gönlündeki gibi olsun inşallahEvet cnm nasibimde varmış ama kendi çabamda çoktu çünkü ben kesikten çok korkarım sezeryan masasında öylece yatamam diyordum doktoruma anlamıyordu, hatta şimdiki doktorun sen kimde Doğum yaptın diye sorunca doktorumu tanımış ve demiştik sen o hocamızda normale yapmış nadir gebelerdensin kendisi normal d yaptırmaz çünkü çöl yoğundur demişti, onda kendin çabanla olmuş bende sen müdahalesiz yapabilirsin ozaman dedi bakalım nasip Rabbim tekrar yaşatır inş yani hiç korkmayın dua ve hareket tek sihri tabi nasipse
Ben sezeryandan çok korkuyordum çünkü parmağımı kessem suya dolanan doktorum bundada kesi oluyor dedi evet ama oan ıkınmayla anlamam dedim ama sezeryande yatıp bekleyemem kusarım dedim çok dua ettim ama çok ısrarcı idim kafamda normal olacak diye kurmuştum zaten ona göre hareket edip yürüyüş vs kendimi hazırladım yani çok düşünmeyin çok dua edin pozitif normal Doğum hikayelerini dinleyin okuyun ona göre hareket edinAllah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar versin inşallahAzmine hayran kaldım valla canım Ben bu doğum meselesinde baya geriliyorum ya bi taraftan normal olsun diyorum bi taraftan da sezaryen olması gerekiyorsa o da olur diye düşünüyorum ama korkuyorum baya şimdilik pek düşünmemeye çalışıyorum ya da kendimi dünyada bu kadar insan olduğuna göre o kadar da doğum oluyor diye teselli ediyorum
Yaaaa çok sevindim canım sağlıkla gelsin, mutlulukla büyüsün ablasıyla inşallah...Kizcelerrrrrrrrr ben geldm Allah in izniyle bi oğlum olucak❤❤❤❤ Doktora sordum kesinmi dedim kesin kesin cok net gosterdi dedi az once esime kizima suprizi yaptim cok degik duygular icindeyim Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?