2021 Nisan Anneleri

Çin takvimi, bıçak-makas oturma, instagramda olan cinsiyet tahmin hesapları hatta bütün çevrem erkek diyordu online olarak fal baktırmıştım bi orada soru olarak sorduğum zaman kız demişti herkes o kadar çok erkek dedi ki bana da erkek gibi geliyordu artık hatta ultrasonda bile erkek çocuğa benzetmeye başlamıştım oysa rüyamda hep kız görüyordum Gönlümüze göre kız geliyor ama o kadar çok şaşırdım ki kız olduğu öğrenince hayatımın en en mutlu anıydı

Hahah bende erkek bu diyordum doktor kız diyince öyle şaşırmışım ki noldu dedi doktor dedim ama herşey çok farklıydı gülüyor doktor onlar halk uydurmasıymışmış

Benim rüyaların çıkar ben bugün çok tuhaf rüyalar gordum ve kiz cocuk duvarda pembe bisye asılıydı hastanede meğersem başkasının kiz çocukmuş diyorum

Ben ikiz kiz cocugu gordum ruyamda bide kucagima erkek cocugu verdiler ama komsunun dedilerbide babam altin bileklik vermisti ruyamda erkek bebege isartmis altin gormek1rabbim saglikla kavustursn hepimizi

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu İki duyguyu da tatmış olacaksın bizim grupta nadir hamişlerden birisin

Bravo ne güzel çabalamışsın Allah’ın izniyle doğurmuşsun imrendim

Saol cnm Allah herkese gönlunden geceni nasip etsin insallahkizim tepkisine daha cok mutlu oldm cok sukur rabbime iki hisside tattiracak insallah
Insallah canim ya sagsalim kucagimiza allalim. Benimkide bi netlesseydi hayirlisiyla. Iki doktor erkek dedi. Ilk ozele gittim ozaman kizimida goturmustum. Doktor sordugunda benim erkek kardesim olucak dedi doktor da gulmustu net demiyelim ama erkege benziyo dedi yoksa bakmicakdi erken diye kizimin istegiyle bakti devlete gittigimde ordada erkege benzettiler bakalim haftaya ozele gidicem netlesir insallah

Bravo ne güzel çabalamışsın Allah’ın izniyle doğurmuşsun imrendim
Evet cnm nasibimde varmış ama kendi çabamda çoktu çünkü ben kesikten çok korkarım sezeryan masasında öylece yatamam diyordum doktoruma anlamıyordu, hatta şimdiki doktorun sen kimde Doğum yaptın diye sorunca doktorumu tanımış ve demiştik sen o hocamızda normale yapmış nadir gebelerdensin kendisi normal d yaptırmaz çünkü çöl yoğundur demişti, onda kendin çabanla olmuş bende sen müdahalesiz yapabilirsin ozaman dedi bakalım nasip Rabbim tekrar yaşatır inş yani hiç korkmayın dua ve hareket tek sihri tabi nasipse

Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar versin inşallah Azmine hayran kaldım valla canım Ben bu doğum meselesinde baya geriliyorum ya bi taraftan normal olsun diyorum bi taraftan da sezaryen olması gerekiyorsa o da olur diye düşünüyorum ama korkuyorum baya şimdilik pek düşünmemeye çalışıyorum ya da kendimi dünyada bu kadar insan olduğuna göre o kadar da doğum oluyor diye teselli ediyorum

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu İki duyguyu da tatmış olacaksın bizim grupta nadir hamişlerden birisin
Allah razi olsun cnm amin insallahvalla galiba öle olucak hayirlisiyla nasip etsin rabbim Insallah cnm valla doktor usg yi bi acti benimki aciverdi bacaklari doktor solemeden anladim erkek oldugunuesim disari cikti oyle soyledi doktor degisirmi hocam dedim yok yok gormedinmi hic degisme ihtimali var mi dio

Gönlündeki gibi olsun inşallah benim boyum kısa sancı vurmuş ama hissi yoktu sıfır açılma Eylül de kastırıyor zorluyor beni sezaryene aldı dr um ama normal doğuramazdım haklısın ama sezaryen sonrası zor

Kizlar konuya cok adepte olamadim ama normal dogum sezeyan die kendinizi suan sıkmayin bebek kendi seciyo yolunu ben 9 saat sanci cektim asla acilmadi suni de verdiler yine acilmadi son care sezeryana aldilar ve ben spinal oldm bebegimi cikarim hemen yanagima getirdiler ne dikis agrisi bildm ne ameliyat sancisi ben sadece bas agrisi cektm 10 gun dehset bi agriydi meger kahve icmem gerekmiz hemen ameliyattan sora bana solemediler tek kotu anim bas agrisiydi

Ben sezeryandan çok korkuyordum çünkü parmağımı kessem suya dolanan doktorum bundada kesi oluyor dedi evet ama oan ıkınmayla anlamam dedim ama sezeryande yatıp bekleyemem kusarım dedim çok dua ettim ama çok ısrarcı idim kafamda normal olacak diye kurmuştum zaten ona göre hareket edip yürüyüş vs kendimi hazırladım yani çok düşünmeyin çok dua edin pozitif normal Doğum hikayelerini dinleyin okuyun ona göre hareket edin

Yaaaa çok sevindim canım sağlıkla gelsin, mutlulukla büyüsün ablasıyla inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…