Ben bugün Semiha Şakir acile gittim..Doktor catala çık deyince karından bakın dedim..O da burasi acil biz alttan bakıyoruz dedi..Ben de kabul etmedim imza atıp çıktım..Doktoruma yarın öğleden sonra gideceğim İçim rahatlasın..
Ben bugün Semiha Şakir acile gittim..Doktor catala çık deyince karından bakın dedim..O da burasi acil biz alttan bakıyoruz dedi..Ben de kabul etmedim imza atıp çıktım..Doktoruma yarın öğleden sonra gideceğim İçim rahatlasın..
Kendi doktoruna git canım hiç hamile psikolojisi vs anlamıyor çoğu. Yaşayacağım küçücük bir şey bile travma yaratıyor hamileyken. Lohusa depresyonudayapışıyor üzerimize sonra. Haber verirsin bize de
Kizcelerrrrrrrrr ben geldm Allah in izniyle bi oğlum olucak❤❤❤❤ Doktora sordum kesinmi dedim kesin kesin cok net gosterdi dedi az once esime kizima suprizi yaptim cok degik duygular icindeyim Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah
Kendi doktoruna git canım hiç hamile psikolojisi vs anlamıyor çoğu. Yaşayacağım küçücük bir şey bile travma yaratıyor hamileyken. Lohusa depresyonudayapışıyor üzerimize sonra. Haber verirsin bize de
Aynen ya onlara göre sıradan..Orda bir de kadını bağırta bağırta muayene etti benden once..Çok yoğun kanama yokken bosyere durtuklesin istemedim açıkçası.Hayirlisi diye dua ediyorum..Bugün doğum günüm şirkette sürpriz pasta kestiler onu bile görünce ağladım çok yoğun stresli bir gündü..Daha evde de kizim pasta kesecekmis bana sürpriz...
Kızlar annem dediki şimdi ananemin 4kızı olmuş, ananemin annesinin de 4kızı, annemin 3kızı olmuş kız kardeşimin 2 kızı var benimde şimdi 2.kızım olcak acaba genetik mi ya olabilir mi öle birşey
Kızlar annem dediki şimdi ananemin 4kızı olmuş, ananemin annesinin de 4kızı, annemin 3kızı olmuş kız kardeşimin 2 kızı var benimde şimdi 2.kızım olcak acaba genetik mi ya olabilir mi öle birşey
Bugun esim doktora nie esimin karni yok dediOlmasin napcaniz gobegi dedi doktor hic kilo almamisim aynen bole devam dio bebek buyusun sen degil dioama karnim olsun istiom ya hamile gibi olayim