2021 Nisan Anneleri

Al benden de o kadar valla catlak varis tedavisi olucam en başta bende

Benim bulantı tam olarak gecti diyemem ama en azından kusmuyorum o bile büyük nimet bogazım kanıyordu artık. Şimdide midem ekşiyor yanıyor agzımın tadı hiç yok ama yiyorum yemesem daha kötü yesem kötüden bir tık iyi gidiyor öyle bakalım çorba normalde cok severim ama pek yiyemiyorum daha çok katı şeyler enazindan sulu yemek falan yiyebiliyorum ve en önemlisi su içebiliyorum cünkü su hiç içemiyordum midemi bulandırıyordu. Ama o bişeyi cok isterken birden görmek istememek bende de oluyor bak

Kesin ikizlerden bu :)) şu an artık hiç bir sıkıntı yok diyebilirim fiziksel anlamda.. sadece felaket bir bel ağrısı.. bazen yattigim.yerden zor kalkıyorum. Son ayları hayal bile edemiyorum. Plates yapıyorum gün içinde o biraz iyi geldi. İlk gebeliğim de ne kolaymış birşeyler... O zaman gençtim tabi :)) 24 yaş ve 31 yaş... Çok farkediyor..

Bende yoruldugum da belim cok agrıyor bugün biraz temizlik yapaym dedim sanki belim ikiye ayrılıyor suan cok zorluyor hakkaten son aylar daha zor olacak ama Allah kolaylığını verir inşaallah. Ben hamilelik öncesi yapıyordun pilates bıraktım hamile kalınca spor hocam riske atamam dedi ama doktoruma sorup yine baslamak istiyorum hafif hafifte olsa. 24yaş çok iyiymiş benim ilk ve 28yasındaym gerçekten yaşın farkettiğine eminim imkanım olsa simdiye kadar bu cocuk işini bitirirdim ama kısmet vakti saati simdiymiş. Hayırlısıyla alırız inşaallah bebişlerimizi

Yine açılış ikizle olmuş, bu da iyi :) her geçen yıl biraz daha farkediyor. O yüzden 28 de fena bir yaş değil :) sağlıkla alın kucağınıza.. benim şu an tek avantajim oğlum büyüdü ve yardım etmeye inanılmaz.hevesli görünüyor :)) bebekler gelince nasıl olur bilemem ama şu an çok mutlu şükür :)) hatta birer kat kiyafet aldım bebeklere cinsiyet ogrenince. Israrla aldıklarımi kendi dolabına koydu :))

Evet zorlukla baslayıp sonra kolayı yasarım belki bende ben kolay bulmadım acıkcası biraz aradım oyüzden her gelene kapı acık olur herhalde annem erken menapoza girdi anneannemde öyleymiş muhtemelen genetik menapoza kadar Allah kerim artık oyy yerim ben onu abi olmus o artık korur kollar bakar valla cok kıskanacagını zannetmiyorum benimde kardeşimle yedi yas var bende cok mutlu olmuştum doğduğunda hep kucağıma almak istiyordum

Cinsiyet belli değil dimi senin
Yok belli iki kız nasip olursa iki hafta önce öğrendik yarın tam 16 bitiyor bakalım cimcimeler napıyor diye merak ediyorum. Birde aile hekimi aklımı karıstırdı degısır onlar daha cok erken öğrenmişsiniz falan yok diyorum gördü yok anlatamadım kadına

Ayy iki cimcime yerim onları Rabb'im hepimize hayırlısını sağlıklısini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…