- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Al benden de o kadar valla catlak varis tedavisi olucam en başta bendeİlk hamileliğimde bu kadar karnım çıkmamıştı. 6 dan sonra belli olmaya başlamisti. Şimdi 4.ayda pirtladi gitti :))
Ama kızlar bebisler doğsun sağlıkla inşallah.. emmeyi bıraksınlar karnımı gerdirip ciciklerimi yaptircam
Zaten Allah nasip ederse 3 kardeş olacaklar. Daha da düşünmem bebek gibi geliyor :)) bundan sonrası hep kendime bakım :))
16 da görünür bence :) ben 13 de öğrenmiştim.Iyi aksamlar kizlar ayyy yarin kontrolum var heycanlandim valla cinsiyette bilmiyorum daha bakalim ogrenicekmiyim
Aynen aynen varış sorunum çok büyük aslında... İlk iş o :)) sonrasi taş bir anne olma yolunda....Al benden de o kadar valla catlak varis tedavisi olucam en başta bende
Benim bulantı tam olarak gecti diyemem ama en azından kusmuyorum o bile büyük nimet bogazım kanıyordu artık. Şimdide midem ekşiyor yanıyor agzımın tadı hiç yok ama yiyorum yemesem daha kötü yesem kötüden bir tık iyi gidiyor öyle bakalım çorba normalde cok severim ama pek yiyemiyorum daha çok katı şeyler enazindan sulu yemek falan yiyebiliyorum ve en önemlisi su içebiliyorum cünkü su hiç içemiyordum midemi bulandırıyordu. Ama o bişeyi cok isterken birden görmek istememek bende de oluyor bakBen felaket hamur işi as eriyorum. Ama yememeye çalışıyorum. Bulantı filanda kalmadı artık... çorba çok seviyorum bu ara ama :)) bir de bazen bazı şeyi çok canım isterken bazen aynı şeyi görmek bile istemiyorum. Herhalde ikizlerin damak tatları farkli. Hangisi o an uyaniksa onun istediği oluyor
Benimde yarın kontrolüm ama iki hafta önce öğrendik biz canım sende öğrenirsin hayırlı evlat olsun saglıklı olsun inşaallahIyi aksamlar kizlar ayyy yarin kontrolum var heycanlandim valla cinsiyette bilmiyorum daha bakalim ogrenicekmiyim
Kesin ikizlerden bu :)) şu an artık hiç bir sıkıntı yok diyebilirim fiziksel anlamda.. sadece felaket bir bel ağrısı.. bazen yattigim.yerden zor kalkıyorum. Son ayları hayal bile edemiyorum. Plates yapıyorum gün içinde o biraz iyi geldi. İlk gebeliğim de ne kolaymış birşeyler... O zaman gençtim tabi :)) 24 yaş ve 31 yaş... Çok farkediyor..Benim bulantı tam olarak gecti diyemem ama en azından kusmuyorum o bile büyük nimet bogazım kanıyordu artık. Şimdide midem ekşiyor yanıyor agzımın tadı hiç yok ama yiyorum yemesem daha kötü yesem kötüden bir tık iyi gidiyor öyle bakalım çorba normalde cok severim ama pek yiyemiyorum daha çok katı şeyler enazindan sulu yemek falan yiyebiliyorum ve en önemlisi su içebiliyorum cünkü su hiç içemiyordum midemi bulandırıyordu. Ama o bişeyi cok isterken birden görmek istememek bende de oluyor bak
Bende yoruldugum da belim cok agrıyor bugün biraz temizlik yapaym dedim sanki belim ikiye ayrılıyor suan cok zorluyor hakkaten son aylar daha zor olacak ama Allah kolaylığını verir inşaallah. Ben hamilelik öncesi yapıyordun pilates bıraktım hamile kalınca spor hocam riske atamam dedi ama doktoruma sorup yine baslamak istiyorum hafif hafifte olsa. 24yaş çok iyiymiş benim ilk ve 28yasındaym gerçekten yaşın farkettiğine eminim imkanım olsa simdiye kadar bu cocuk işini bitirirdim ama kısmet vakti saati simdiymiş. Hayırlısıyla alırız inşaallah bebişlerimiziKesin ikizlerden bu :)) şu an artık hiç bir sıkıntı yok diyebilirim fiziksel anlamda.. sadece felaket bir bel ağrısı.. bazen yattigim.yerden zor kalkıyorum. Son ayları hayal bile edemiyorum. Plates yapıyorum gün içinde o biraz iyi geldi. İlk gebeliğim de ne kolaymış birşeyler... O zaman gençtim tabi :)) 24 yaş ve 31 yaş... Çok farkediyor..
Yine açılış ikizle olmuş, bu da iyi :) her geçen yıl biraz daha farkediyor. O yüzden 28 de fena bir yaş değil :) sağlıkla alın kucağınıza.. benim şu an tek avantajim oğlum büyüdü ve yardım etmeye inanılmaz.hevesli görünüyor :)) bebekler gelince nasıl olur bilemem ama şu an çok mutlu şükür :)) hatta birer kat kiyafet aldım bebeklere cinsiyet ogrenince. Israrla aldıklarımi kendi dolabına koydu :))Bende yoruldugum da belim cok agrıyor bugün biraz temizlik yapaym dedim sanki belim ikiye ayrılıyor suan cok zorluyor hakkaten son aylar daha zor olacak ama Allah kolaylığını verir inşaallah. Ben hamilelik öncesi yapıyordun pilates bıraktım hamile kalınca spor hocam riske atamam dedi ama doktoruma sorup yine baslamak istiyorum hafif hafifte olsa. 24yaş çok iyiymiş benim ilk ve 28yasındaym gerçekten yaşın farkettiğine eminim imkanım olsa simdiye kadar bu cocuk işini bitirirdim ama kısmet vakti saati simdiymiş. Hayırlısıyla alırız inşaallah bebişlerimizi
Amin insallah canimBenimde yarın kontrolüm ama iki hafta önce öğrendik biz canım sende öğrenirsin hayırlı evlat olsun saglıklı olsun inşaallah
Ayyy hadi insallah kizimi 12.haftada perinatolojiye gitmek zorunda kalmistik orda ogrenmistik16 da görünür bence :) ben 13 de öğrenmiştim.
Evet zorlukla baslayıp sonra kolayı yasarım belki bendeYine açılış ikizle olmuş, bu da iyi :) her geçen yıl biraz daha farkediyor. O yüzden 28 de fena bir yaş değil :) sağlıkla alın kucağınıza.. benim şu an tek avantajim oğlum büyüdü ve yardım etmeye inanılmaz.hevesli görünüyor :)) bebekler gelince nasıl olur bilemem ama şu an çok mutlu şükür :)) hatta birer kat kiyafet aldım bebeklere cinsiyet ogrenince. Israrla aldıklarımi kendi dolabına koydu :))
Walla canım öğleden sonra gideceğimYarın kaçta canım benimde yarın randevum cok heyecanlıyım merak ediyorum ya özledim bebişlerimi
Bu karnımdaki de öyle olacak bide 2 yaşında kızım var daha zor olacak üzülecek halime gülüyorum zorlu bı süreçten geçeceğimAnam kiyamam ya uzuldum valla3
Bende heycanla bekliyorum değişeceğini sanmıyorum annemin zoruyla gideceğimYarını heyecanla bekliyoruz bakalım
Benim 11de ozaman ilk önce ben güzel haberlerle gelirim inşaallahWalla canım öğleden sonra gideceğim
Cinsiyet belli değil dimi seninBenim 11de ozaman ilk önce ben güzel haberlerle gelirim inşaallah
Yok belli iki kız nasip olursa iki hafta önce öğrendik yarın tam 16 bitiyor bakalım cimcimeler napıyor diye merak ediyorum. Birde aile hekimi aklımı karıstırdı degısır onlar daha cok erken öğrenmişsiniz falan yok diyorum gördü yok anlatamadım kadınaCinsiyet belli değil dimi senin
Ayy iki cimcime yerim onlarıYok belli iki kız nasip olursa iki hafta önce öğrendik yarın tam 16 bitiyor bakalım cimcimeler napıyor diye merak ediyorum. Birde aile hekimi aklımı karıstırdı degısır onlar daha cok erken öğrenmişsiniz falan yok diyorum gördü yok anlatamadım kadına
Sağol canım amin inşaallahAyy iki cimcime yerim onlarıRabb'im hepimize hayırlısını sağlıklısini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?