2021 Nisan Anneleri

Gece 5 de burnuma tavada soğan kavurması koktu kusacaktım hala sabahları mutfağa girerken sorun yasiyorum
Sende mi sogandan tiksiniyosun canim? Ben mutfakta barindiramadim soganlari kokusu igrenc hala et yemegi pisirmekten nefret ediyorum kokusu berbat geliyor meyve ile besleniyorz evde

Sende mi sogandan tiksiniyosun canim? Ben mutfakta barindiramadim soganlari kokusu igrenc hala et yemegi pisirmekten nefret ediyorum kokusu berbat geliyor meyve ile besleniyorz evde
Valla canım Aynen hele sabah sabah oldummm mutfak zaten sabahları kabus toplu yatamıyorum bayılıp kalıyorum
Çok şükür ben geçtim onları yaa..bende bulaşık kokusundan tiksijiyorum hala , bulaşık sepetini doldurmak iskence
Oyyy bulaşık akitmak
Bende hiç bir istek yok yasada bi ara dometes ve peynir

Gunaydin bacilarBende sabahlari hic bisi yok ne oluyosa aksam 5 den sora baslio bulantilar kokular Et ve tavukda da normale döndum galiba uzun aradan sonra tuketebildm

Günaydııın kızlar benim kontrolüm yarın sonunda cinsiyeti öğreneceğim diye düşünüyorum bu arada bel ağrısı ben de memeler büyüdüğü için oluyor ve rahatsız oluyorum. Buna çözümü olan var mı? Daha büyüyecekler mi bi de ya?

ay hakli da olabilir valla. bana 12 de erkek dedi cok da emindi doktor, 15te baska bi doktor kiz dedi. o haftalar cok yaniltici olabiliyor dedi..ben de hangisine inanayim sasirdim bi sonraki kontrolde inancM insallah

Ahahah keşke benimkiler de büyüse

Bel ağrısının onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum, normal diyorlar bel ağrısı için .

Merhaba kızlar,

Bugün 17+4 olduk lavaboda peçeteye bildiğiniz kanama geldi stres oldum.. Doktotra yazdım bakalım ne diyecek. Dua edin birşey olmasın ..
Geçmiş olsun inşaallah önemli bir şey değilmiş bende bu haftalarda olabiliyor diye biliyorum. Güzel haberlerle gel
Gözün aydın çok sevindim, sağlıcakla kucağına alasın insaallah
Günaydın, memeler doğuncaya kadar büyüyor ama birden çok fazla büyüdüyse bir tık daha büyür en fazla sonra durur. Bu arada şöyle bir tezde ben ortaya atayım göğüsler hamilelik ile birlikte hemen büyürse cinsiyet erkek, yavaş yavaş sonlara doğru büyüyorsa cinsiyet kızmış. senin ki erkek olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…