Sende mi sogandan tiksiniyosun canim? Ben mutfakta barindiramadim soganlari kokusu igrenc halaGece 5 de burnuma tavada soğan kavurması koktu kusacaktımhala sabahları mutfağa girerken sorun yasiyorum
Kizlarr devletten sira alabildim 11kasim daGuzel dileklerin icin tesekkur ederim canim
Tek sorun devletten sira alamiyorm hala. alinca dediginizi yapicam
Bende 9 kasıma alabildimKizlarr devletten sira alabildim 11kasim dacok saskinim hala bu bi mucize olmali 7haftadir bir tane yer bile yoktu
Gece 5 de burnuma tavada soğan kavurması koktu kusacaktımhala sabahları mutfağa girerken sorun yasiyorum
Peynir
Bende hiçbirisi yokGünaydın
10 kasima dustu bi randevu acilmis degistirdm simdiBende 9 kasıma alabildim6 hafta sonra gidebilcem kontrole
Valla canım Aynen hele sabah sabah oldummm mutfak zaten sabahları kabus toplu yatamıyorum bayılıp kalıyorumSende mi sogandan tiksiniyosun canim? Ben mutfakta barindiramadim soganlari kokusu igrenc halaet yemegi pisirmekten nefret ediyorum kokusu berbat geliyor meyve ile besleniyorz evde
Oyyy bulaşık akitmakÇok şükür ben geçtim onları yaa..bende bulaşık kokusundan tiksijiyorum hala , bulaşık sepetini doldurmak iskence
Bende hiç bir istek yok
Hahahha ay valla ya10 kasima dustu bi randevu acilmis degistirdm simdi10 kasimda hastane acik mi ki ya
Cok sansliyiz bence dogumdan sonra ya da randevu alabilirdik
Ağzım sulandı neyse kahvaltı da yerimmmm şimdiiiSütaş süzme peynir Allah'ım ölüyorum
ay hakli da olabilir valla. bana 12 de erkek dedi cok da emindi doktor, 15te baska bi doktor kiz dedi. o haftalar cok yaniltici olabiliyor dedi..ben de hangisine inanayim sasirdimYok belli iki kız nasip olursa iki hafta önce öğrendik yarın tam 16 bitiyor bakalım cimcimeler napıyor diye merak ediyorum. Birde aile hekimi aklımı karıstırdı degısır onlar daha cok erken öğrenmişsiniz falan yok diyorum gördü yok anlatamadım kadına
Ahahah keşke benimkiler de büyüseGünaydııın kızlar benim kontrolüm yarın sonunda cinsiyeti öğreneceğim diye düşünüyorum bu arada bel ağrısı ben de memeler büyüdüğü için oluyor ve rahatsız oluyorum. Buna çözümü olan var mı? Daha büyüyecekler mi bi de ya?
Normalde de büyüktü zaten ama birden fazla büyüdü dik durup taşıyamıyorum toparlayıcı sütyenler yardımcı oluyormuş sanırımAhahah keşke benimkiler de büyüse
Bel ağrısının onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum, normal diyorlar bel ağrısı için .
Yok bacım ne toparlayıcı sütyeni nr biseyi benim zaten 90 di sarkık ve dolgun şimdi yemin ederim karnından büyükNormalde de büyüktü zaten ama birden fazla büyüdü dik durup taşıyamıyorum toparlayıcı sütyenler yardımcı oluyormuş sanırım
Geçmiş olsun inşaallah önemli bir şey değilmiş bende bu haftalarda olabiliyor diye biliyorum. Güzel haberlerle gelMerhaba kızlar,
Bugün 17+4 olduk lavaboda peçeteye bildiğiniz kanama geldi stres oldum.. Doktotra yazdım bakalım ne diyecek. Dua edin birşey olmasın ..
Gözün aydın çok sevindim, sağlıcakla kucağına alasın insaallahKizcelerrrrrrrrr ben geldm Allah in izniyle bi oğlum olucak❤❤❤❤ Doktora sordum kesinmi dedim kesin kesin cok net gosterdi dedi az once esime kizima suprizi yaptim cok degik duygular icindeyim Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah
Günaydın, memeler doğuncaya kadar büyüyor ama birden çok fazla büyüdüyse bir tık daha büyür en fazla sonra durur. Bu arada şöyle bir tezde ben ortaya atayım göğüsler hamilelik ile birlikte hemen büyürse cinsiyet erkek, yavaş yavaş sonlara doğru büyüyorsa cinsiyet kızmış.Günaydııın kızlar benim kontrolüm yarın sonunda cinsiyeti öğreneceğim diye düşünüyorum bu arada bel ağrısı ben de memeler büyüdüğü için oluyor ve rahatsız oluyorum. Buna çözümü olan var mı? Daha büyüyecekler mi bi de ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?